Amersfoortsestraat 65, Soesterberg | Dit kantoor huren? | Deskfinder.nl

Amersfoortsestraat 65

Omschrijving

TE HUUR KENMERKEN

ALGEMEEN
Welkom bij de kantoorvilla gelegen aan de Amersfoortsestraat 65 te Soesterberg, een buitengewone locatie waar geschiedenis en moderniteit samenkomen. Deze kantoorvilla biedt niet alleen een inspirerende werkomgeving, maar ook een unieke ambiance die uw bedrijf een professionele uitstraling geeft.

De kantoorvilla is gelegen in een prachtige omgeving, omringd door het groene landschap. Soesterberg staat bekend om haar mooie natuur, waaronder de uitgestrekte bossen en heidevelden van de Soesterduinen, die uitnodigen tot wandelingen en buitenactiviteiten.

Daarnaast biedt de omgeving een scala aan voorzieningen, zoals gezellige restaurants, cafés en winkels, waar medewerkers na het werk kunnen genieten van een ontspannen sfeer en sociale interactie.

Het betreft een kantoorvilla van circa 820 m2 v.v.o., verdeeld over 4 bouwlagen. De villa is vooral ingericht in meerdere kamers in verschillende groottes. Daarnaast zijn er verschillende pantry’s gelegen over de bouwlagen verdeeld. Op het achter terrein heeft de huidige huurder een buitenplaats gemaakt waar de gebruikers van het gebouw gebruik van kunnen maken.

BEREIKBAARHEID
Eigen vervoer:
Met eigen vervoer is de kantoorvilla uitstekend bereikbaar, dankzij de nabijheid van de snelweg A28, die een directe verbinding biedt met omliggende steden zoals Utrecht en Amersfoort.

Openbaar vervoer:
De Amersfoortsestraat 65 te Soesterberg is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Tegenover het gebouw is bushalte De Stompert gelegen. Amersfoort Centraal Station is middels bus 56 in 12 minuten te bereiken.

VLOEROPPERVLAK
Voor de verhuur is beschikbaar totaal: circa 820 m2 v.v.o., verdeeld over de kelder, begane grond, 1e verdieping en de 2e verdieping.

PARKEERGELEGENHEID
Circa 60 parkeerplaatsen op eigen terrein. De parkeerplaatsen zijn gelegen op het parkeerterrein aan de voor- en achterzijde van het gebouw alsmede de parkeerstrook aan de zijkant van het gebouw.

OPLEVERINGSNIVEAU
De kantoorruimte wordt opgeleverd in de huidige staat met de volgende voorzieningen:
• huidige (systeem)plafond voorzien van (deels led)verlichting;
• deels te openen ramen;
• sanitaire groepen;
• buitenverlichting;
• vlaggenmasten (huurder is zelf verantwoordelijk voor de vlaggen);
• huidige vloerafwerking*;
• huidige pantry’s*;
• huidige elektra en databekabeling*;
• huidige airco units (waar aanwezig)*;
• huidige elektronisch deuropenersysteem*;
• doucheruimte;
• elektrische laadpalen*;

Deze (*) zaken worden eenmalig “om niet” door Verhuurder aan Huurder overgedragen. Deze (*) door Huurder van Verhuurder overgenomen zaken behoren niet tot het Gehuurde en alle onderhoud, reparaties en/of vervanging daarvan zijn voor rekening en risico van Huurder.

De aansluiting en het verbruik van data- en telecommunicatievoorzieningen zijn niet in de huurprijs begrepen en dienen door huurder zelf te worden verzorgd en betaald.

ENEGERGIELABEL
Het kantoorgebouw is voorzien van Energielabel C.

GLASVEZEL
Het kantoorgebouw beschikt over glasvezelinternet. Huurder is zelf verantwoordelijk voor de aanvraag van een glasvezelverbinding bij een provider.

AANVAARDING
In overleg.

VOORWAARDEN EN CONDITIES

HUURPRIJS
Kantoorruimte + parkeerplaatsen:
€ 125.000,00 per jaar, te vermeerderen met omzetbelasting.

BTW-HEFFING
Uitgangspunt is BTW-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde BTW-percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, is er van rechtswege sprake van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel wordt gecompenseerd.

HUURTERMIJN
5 (vijf) jaar met een aansluitende verlengingsperiode van 5 (vijf) jaar.

HUURBETALING
De huur en het voorschot servicekosten, te vermeerderen met omzetbelasting, per kwartaal vooruit.

HUURPRIJSHERZIENING
Jaarlijks, voor het eerst 1 (één) jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI), reeks voor alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

SERVICEKOSTEN
Verhuurder en Huurder treden in overleg over de leveringen en diensten die verzorgd worden door de Verhuurder. Uitgangspunt is dat de Huurder zelf verantwoordelijk is voor deze zaken.

ZEKERHEIDSTELLING
Een bankgarantie, model ROZ, of waarborgsom ter grootte van drie maanden huurpenningen en servicekosten, te vermeerderen met omzetbelasting.

HUUROVEREENKOMST
De op te stellen huurovereenkomst is conform de overeenkomst die door de Raad voor Onroerende Zaken in februari 2015 is vastgesteld en zoals gehanteerd wordt door de Nederlandse Vereniging van Makelaars NVM met de bijbehorende Algemene Bepalingen.

Lees meer Lees meer

Kenmerken

Algemeen

Huurprijs € 125.000 Per jaar

Aanvaarding

Bouw

Hoofdfunctie Kantoorruimte

Oppervlakten

Oppervlakte 820 m2 (in units vanaf 820 m2)

Indeling

Aantal bouwlagen 3 bouwlagen

Plan een bezichtiging of stel een vraag