Koningsweg 29

Omschrijving

ALGEMEEN
Aan de rand van het goed bereikbare en moderne bedrijventerrein “Soestdijkse Grachten”, met voornamelijk hoogwaardige kantoorruimten, is aan de Koningsweg 29 het kantoorgebouw “Koningspoort” gelegen.
Het bedrijventerrein “Soestdijkse Grachten” heeft een totaaloppervlakte van circa 100 hectare. Dankzij enkele verzamelgebouwen is de afgelopen jaren het aantal bedrijven sterk gestegen. Er zijn zo’n 440 bedrijven uit verschillende branches gevestigd: automotive, metaal, handel, transport, grootschalige detailhandel en dienstverlening. In de direct omgeving gevestigde gerenommeerde organisaties zijn onder andere Smurfit Kappa MNL Golfkarton, Keune Haircosmetics B.V. en Eurotape B.V.

Het kantoorgebouw “Koningspoort” heeft een centrale entree voorzien van een lift en is verdeeld over een begane grond en drie verdiepingen. Elke bouwlaag is circa 330 m2 groot met uitzondering van de derde verdieping. Op deze derde verdieping, in het penthouse, is voor verhuur beschikbaar circa 100 m2 v.v.o. De beschikbare kantoorruimte beschikt tevens over een riant dakterras gelegen op het Zuidoosten.

BEREIKBAARHEID
Eigen vervoer:
Het bedrijventerrein is centraal gelegen en is ingesloten door 3 Rijkswegen, hierdoor is de bereikbaarheid per auto uitstekend. De A1, A27 en A28 zijn binnen 15 minuten bereikbaar. De A1 op circa 10 autominuten, de A28 op circa 15 autominuten en de A27 op circa 13 autominuten gelegen.

Openbaar vervoer:
Ook per openbaar vervoer is “Koningspoort” goed bereikbaar. Tegenover het kantoorgebouw, op circa 100 meter afstand, bevindt zich de bushalte “Belverdereweg” met een directe verbinding naar Station Soest-Zuid en NS-station Hilversum. De reistijd van en naar Station Soest-Zuid bedraagt 13 minuten en de reistijd van en naar Utrecht Centraal bedraagt 40 minuten.

VLOEROPPERVLAK
Voor de verhuur is beschikbaar een totaal van circa 100 m2 v.v.o., verdeeld als volgt:
Verdieping                 Oppervlakte            Status
Begane grond            ca. 160 m2 v.v.o.    VERHUURD
Begane grond            ca. 160 m2 v.v.o.    VERHUURD
1e verdieping             ca. 331 m2 v.v.o     VERHUURD
2e verdieping             ca. 331 m2 v.v.o.   VERHUURD
3e verdieping links   ca. 100 m2 v.v.o.   VERHUURD
3e verdieping rechts ca. 100 m2 v.v.o.   Beschikbaar

De bovenvermelde metrages zijn uitsluitend indicatief. Het object is niet conform NEN2580 gemeten, derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrages.

PARKEERGELEGENHEID
Bij het gebouw zijn 2 (twee) parkeerplaatsen te huur.

OPLEVERINGSNIVEAU
De kantoorruimte wordt opgeleverd in de huidige staat met de volgende voorzieningen:
• gemeenschappelijke toegang;
• gemeenschappelijke gescheiden toiletten per verdieping;
• gemeenschappelijke pantry per verdieping met koelkast, magnetron en vaatwasser;
• huidige vloerbedekking;
• huidige systeemplafond;
• huidige verlichting;
• huidige kabelgoten;
• huidige automatisering;
• deels te openen ramen;
• scheidingswanden;
• royaal dakterras op het zuiden.

De aansluiting en het verbruik van data- en telecommunicatievoorzieningen zijn niet in de huurprijs begrepen, dit komt voor rekening en installatie van de huurder.

AANVAARDING
In overleg.

VOORWAARDEN EN CONDITIES

HUURPRIJS
Kantoorruimte:
€ 709,00 per maand.

Parkeerplaatsen
€ 300,00 per parkeerplaats per jaar.

Genoemde bedragen te vermeerderen met omzetbelasting.

BTW-HEFFING
Uitgangspunt is btw-belaste verhuur. Derhalve dient de huurprijs te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde btw-percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, is er van rechtswege sprake van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, met een nader te bepalen percentage verhoogd zodat het voor verhuurder ontstane nadeel wordt gecompenseerd.

HUURTERMIJN
5 (vijf) jaar met een aansluitende verlengingsperiode van 5 (vijf) jaar.

Kortere huurtermijnen zijn bespreekbaar.

HUURBETALING
De huur en het voorschot servicekosten, te vermeerderen met omzetbelasting, per kwartaal vooruit.

SERVICEKOSTEN
€ 30,00 per m² per jaar, als voorschot op basis van nacalculatie, voor de navolgende leveringen en diensten, te vermeerderen met omzetbelasting.
• schoonmaakkosten van de gemeenschappelijke ruimten en lift;
• onderhoud en keuringen gebouw en gebonden installaties;
• onderhoud en keuringen gebouwgebonden installaties;
• onderhoud en keuringen brandslanghaspels en brandblusapparaten;
• onderhoud/schoonhouden bestrating, tuin en parkeerplaatsen;
• glasbewassing en gevelreiniging;
• 5% administratiekosten over bovenstaande leveringen en diensten.

Bovenstaande lijst is niet limitatief. Verhuurder behoudt zich het recht voor genoemde leveringen en diensten en speciale voorzieningen uit te breiden of in te krimpen en het door huurder te betalen aandeel in de kosten dienovereenkomstig te wijzigen.

HUURPRIJSHERZIENING
Jaarlijks, voor het eerst 1 (één) jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens het consumenten-prijsindexcijfer (CPI), reeks voor alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huurpenningen en servicekosten, te vermeerderen met omzetbelasting. Deze bankgarantie dient te worden gesteld voor de sleuteloverdracht en dient te worden afgegeven door een in Nederland erkende en gevestigde bankinstelling, conform het standaard ROZ-model 2018.
Over een waarborgsom wordt geen rente vergoed.

HUUROVEREENKOMST
De op te stellen huurovereenkomst is conform de overeenkomst die door de Raad voor Onroerende Zaken in februari 2015 is vastgesteld en zoals gehanteerd wordt door de Nederlandse Vereniging van Makelaars NVM met de bijbehorende Algemene Bepalingen.

Lees meer Lees meer

Kenmerken

Algemeen

Huurprijs € 709

Aanvaarding Direct

Bouw

Hoofdfunctie Kantoorruimte

Oppervlakten

Oppervlakte 0 m2 (in units vanaf 100 m2)

Plan een bezichtiging of stel een vraag