Birkstraat 108, Soest | Dit kantoor huren? | Deskfinder.nl

Birkstraat 108

Omschrijving

ALGEMEEN
Uw nieuwe kantoorruimte op een centrale plek en in een groene omgeving!

Het kantoorgebouw “Aviastaete” is gelegen aan de Birkstraat 108 aan de rand van Soest. Deze straat loopt van Soest door naar Amersfoort, waar veel boerderijen, maneges, winkels en bedrijven gevestigd zijn. Dit gebouw ligt in een groene omgeving achter een tankstation en een restaurant, hier zijn onder ander Avia en HRM Online gevestigd.

Op de 3e verdieping is een kantoorruimte van circa 260 m2 v.v.o. beschikbaar, deze nette ruimte wordt in de huidige nette staat opgeleverd. Vanuit deze ruimte kijkt u mooi uit over de groene velden in de buurt.

Het kantoorgebouw ligt op korte afstand van het bruisende centrum van Soest-Zuid. Hier zijn verschillende winkels, restaurants en ook het treinstation gevestigd waardoor het kantoorgebouw goed bereikbaar is met het openbaar vervoer.

BEREIKBAARHEID
Eigen vervoer:
De A28 is binnen 10 minuten te bereiken met eigen vervoer.

Openbaar vervoer:
Tegenover het gebouw is een bushalte gelegen waar regelmatig bussen vertrekken richting Soest-Zuid, hiervandaan vertrekken elk half uur treinen naar Utrecht Centraal Station en Baarn.
Aan de andere kant is een bushalte gelegen waarvandaan er bussen rijden naar Amersfoort Centraal, hier komen veel bussen en treinen samen waarmee u gemakkelijk naar verschillende steden in Nederland kunt reizen.

VLOEROPPERVLAK
Voor de verhuur het volgende beschikbaar:

3e verdieping | kantoorruimte | circa 260 m2 v.v.o.

De metrages zijn inclusief een aandeel in de algemene en gemeenschappelijke ruimten.

PARKEERGELEGENHEID
Om het gebouw heen zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar waarvan sommige zijn voorzien van een laadpaal.

OPLEVERINGSNIVEAU
De kantoorruimte wordt opgeleverd in huidige staat met de volgende voorzieningen:
• gemeenschappelijke entree;
• airco units;
• huidig systeemplafond voorzien van inbouwarmaturen;
• huidige binnen- en buitenzonwering;
• huidige vloerbedekking;
• wandkabelgoten;
• gemeenschappelijke personenlift;
• eigen sanitaire voorzieningen;
• pantry voorzien van een koelkast en vaatwasser.

De aansluiting en het verbruik van data- en telecommunicatievoorzieningen zijn niet in de huurprijs begrepen en dienen door huurder zelf te worden verzorgd en betaald.

AANVAARDING
Per direct.

VOORWAARDEN EN CONDITIES
HUURPRIJS
Kantoorruimte:
€ 110,00 per m² per jaar, te vermeerderen met omzetbelasting.

De prijs is inclusief parkeerplaatsen.

BTW-HEFFING
Uitgangspunt is BTW-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde BTW-percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, is er van rechtswege sprake van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, verhoogd met een nader te bepalen percentage dat het voor verhuurder ontstane nadeel wordt gecompenseerd.

HUURTERMIJN
2 (twee) jaar met een aansluitende verlengingsperiode van 1 (één) jaar.

Kortere huurtermijnen zijn bespreekbaar.

HUURBETALING
De huur en het voorschot servicekosten, te vermeerderen met omzetbelasting, per kwartaal vooruit.

HUURPRIJSHERZIENING
Jaarlijks, voor het eerst 1 (één) jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI), reeks voor alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

SERVICEKOSTEN
Nader te bepalen bedrag, te vermeerderen met omzetbelasting, als voorschot op basis van nacalculatie, bij vooruitbetaling per kwartaal te voldoen, voor de kosten van de navolgende leveringen en diensten:
• gas- en waterverbruik inclusief vastrecht;
• elektriciteitsverbruik inclusief vastrecht van het gehuurde;
• elektriciteitsverbruik inclusief vastrecht ten behoeve van de gebouwgebonden installaties en de gemeenschappelijke ruimten;
• administratiekosten ad 5% over de hierboven genoemde leveringen en diensten.

ZEKERHEIDSTELLING
Een bankgarantie, model ROZ, of waarborgsom ter grootte van drie maanden huurpenningen en servicekosten, te vermeerderen met omzetbelasting.

HUUROVEREENKOMST
De op te stellen huurovereenkomst is conform de overeenkomst die door de Raad voor Onroerende Zaken in februari 2015 is vastgesteld en zoals gehanteerd wordt door de Nederlandse Vereniging van Makelaars NVM met de bijbehorende Algemene Bepalingen.

Lees meer Lees meer

Plan een bezichtiging of stel een vraag