Wilhelminaplein 1, Rotterdam | Dit kantoor huren? | Deskfinder.nl

Wilhelminaplein 1

Omschrijving

Algemeen
Recent is het stijlvolle en full-serviced business center Element Offices geopend in Rotterdam. Een business center, waar op flexibele basis, professionele kantoor- en vergaderruimte kan worden gehuurd. Het concept biedt ondernemers de ideale omgeving voor verdere groei en ambitie. Zowel start- als scale-ups, maar ook afdelingen van corporate organisaties en het segment daartussen voelt zich thuis bij deze trendy operator. Of er nu behoefte is aan het gebruik van een private-office voor een dag, een vergaderruimte in één van de interieurstijlen, dan wel een zelfstandige kantoorunit voor meerdere medewerkers voor langere tijd: voor alle type bedrijvigheid is er een oplossing bij Element Offices! Met een eigen Community App, persoonlijke ClubCards en een gevarieerd Food & Drinks concept biedt Element Offices een plezierig full-serviced concept.

Het kantoorgebouw “Wilhelminatoren” beschikt over een ruime entree welke onlangs gerenoveerd is en is voorzien van een bemande receptie, koffiebar en lounge met informele vergadermogelijkheden.

De Wilhelminatoren aan het Wilhelminaplein is onderdeel van de Kop van Zuid Rotterdam. De Kop van Zuid heeft door de ontwikkelingen in de afgelopen 20 jaar een prominente rol ingenomen in de stad. Met name door de combinatie van functies als kantoren, horeca, hotels, retail en wonen, is er een dynamische plek ontstaan. De combinatie van wonen, werken en verblijven zorgt dat dit een prettige plek is om te zijn. Het gebouw beschikt over 2 parkeergarages waarvan 2 onder het gebouw met een uitstekende parkeernorm van 1:80.

Locatiegegevens
Auto
Via de Erasmusbrug loopt de centrale stadsas, die Rotterdam Airport in het uiterste noorden van de stad via de Coolsingel in een bijna rechte lijn verbindt met het Zuidplein en Feyenoord, gelegen aan de zuidelijke uitvalswegen. Deze stadsas biedt een directe aansluiting op de snelwegen van de Ruit van Rotterdam, die wordt gevormd door de A20, A13, A15 en A16. De parkeergarages zijn bereikbaar via de Veemstraat.

Openbaar vervoer
Behalve aan eigen vervoer biedt de Erasmusbrug ook de ruimte aan geavanceerd openbaar vervoer: een buslijn en het netwerk van sneltramlijnen in het Rijnmondgebied, TramPlus, doen via de Erasmusbrug de Kop van Zuid aan.

De entree van de Wilhelminatoren is gesitueerd direct naast de toegang van het naastgelegen ondergrondse metrostation Wilhelminaplein. Dit station ligt aan de metrolijn Hoogvliet/Spijkenisse en is slechts enkele metrominuten verwijderd van het NS-station Rotterdam Centraal, aankomst- en vertrekpunt van intercity’s, internationale treinen en hoge snelheidstreinen.

Energielabel
Het kantoorgebouw beschikt over energielabel A.

Indeling
Het totale oppervlakte van de businessunits bedraagt circa 3.000 m², waarvan momenteel al circa 50% verhuurd is. Businessunits zijn te huur vanaf circa 20 m². Wij informeren u graag over alle mogelijkheden.

Huurprijs
Op aanvraag.

Oplevering
Per direct.

BTW
Over de huurprijs zal b.t.w. in rekening worden gebracht. Indien b.t.w. niet in rekening kan worden gebracht, geldt een nader te bepalen opslag op bovengenoemde huurprijzen.

Lees meer Lees meer

Plan een bezichtiging of stel een vraag