Kantoorruimte huren Waalhaven O.z. 85, Rotterdam | Deskfinder.nl

Waalhaven O.z. 85

Omschrijving

Algemeen
Het kantorencomplex is gelegen aan de Waalhaven O.Z. en is het maritiem zakelijk centrum van Rotterdam. Het gebouw is gelegen naast het Dockworks complex bestaande uit 4 gebouwen. De kantoorgebouwen aan de Waalhaven Oostzijde bieden schitterend uitzicht over de haven en de daaraan gerelateerde maritieme activiteiten. Het in het oog springende complex bestaat uit 2 bouwdelen die van de begane grond tot en met de derde etage met elkaar zijn verbonden. Hierdoor zijn er grote vloeren van circa 1.355 m² gerealiseerd. Zowel met eigen als ook met openbaar vervoer is het gebouw goed te bereiken.

Er kan kantoorruimte met de huidige inrichting als ook casco gerenoveerd gehuurd worden. De centrale entree is in 2022 geheel modern gerenoveerd en voorzien van een nieuwe receptie annex koffiebar, diverse zitjes / overlegruimtes en vergadermogelijkheden.

De kolomvrije verdiepingsvloeren zijn vrij indeelbaar en uitstekend geschikt te maken voor ieder kantoorconcept waarbij de installaties na te regelen zijn per in te richten ruimte.

Indeling
Voor verhuur is in totaal circa 3.995 m² beschikbaar, te huur vanaf circa 670 m².
Verdeeld over de navolgende verdiepingen:

2e verdieping unit 2.1: 676 m² unit 2.2: 679 m²
3e verdieping unit 3.1: 617 m² unit 3.2: 679 m²
4e verdieping unit 4.1: 672 m²
5e verdieping unit 5.1: 672 m²

Parkeren
Het kantoorgebouw beschikt over een parkeerterrein voor 244 parkeerplaatsen. De uitstekende norm bedraagt 1:26
Per bouwdeel kunnen circa 15 parkeerplaatsen gehuurd worden.

Locatiegegevens
Per auto
Met de auto is deze locatie zeer goed bereikbaar via de ring rond Rotterdam (A15). Komende vanaf de noordzijde (centrum & A20) is ‘Dockworks’ goed bereikbaar via het Maastunnel Tracé.

Per OV
‘Dockworks’ is goed bereikbaar met openbaar vervoer. Op loopafstand bevinden zich de haltes van de tram en bus richting metrostations. De RET zet in de spits extra bussen in. De metrostations Maashaven en Rijnhaven hebben in noordelijke richting een rechtstreekse verbinding met Rotterdam centraal station en in zuidelijke richting een rechtstreekse verbinding met Hoogvliet en Spijkenisse.

Per water
‘Dockworks’ is tevens vanaf Marconiplein te bereiken met de watertaxi en heeft een eigen aanlegsteiger aan de kade. Verder wordt er door het Havenbedrijf een loopbrug gerealiseerd vanaf de Waalhaven O.z. naar de wijk Oud-Charlois.

Voorzieningen
Het object zal worden opgeleverd inclusief:
• gevels uit aluminium en glasvliesgevel aan de waterzijde;
• uiterst efficiënte stramienmaten (5.40-1.80-7.20);
• een representatieve entreepartij van ca. 75 m² op de begane grond voorzien van slagvast glas;
• minder valide toilet op de 1e verdieping;
• moderne luchtbehandelinginstallatie met VAV- inductie systeem;
• systeemplafonds met een vrije hoogte van minimaal 2.70 meter voorzien van een bandraster ten behoeve van indelingswanden naar behoefte met een stramien van 1.80 meter;
• heldere dubbele beglazing met hoge isolatiewaarde;
• te openen raam per 3.60 m²;
• wand- en kabelgoten met per stramienmaat van 1.80 m, een dubbele wandcontactdoos en een dubbele doos t.b.v. telefoon- en data;
• intercomverbinding per bouwlaag;
• gemeenschappelijke container afvalruimte;
• gemeenschappelijke fietsenstalling.

Huurprijs
Kantoorruimte
€ 160,– per m² v.v.o. per jaar, te vermeerderen met b.t.w. en servicekosten.

Parkeerplaatsen
€ 950,- per plaats per jaar, te vermeerderen met b.t.w.

Huurtermijn
5 jaar met een aansluitende verlengingsperiode van 5 jaar.

Oplevering
In overleg.

Voorschot servicekosten
€ 21,00 per m² v.v.o. t.b.v. overige dienstverlening, inclusief “grab and go” diensten.

Energie wordt geleverd op basis van een variabel contract. Het exacte voorschot voor de energiekosten zal bepaald worden aan de hand van het alsdan geldende energietarief.

Energielabel
Het kantoorgebouw beschikt over energielabel A++.

Huurprijsherziening
Jaarlijks, voor het eerst een jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurgarantie
Huurder dient voor oplevering van de ruimte een huurgarantie te verstrekken ter grootte van een betalingsverplichting van minimaal 3 maanden inclusief b.t.w.

BTW
Over de huurprijs zal b.t.w. in rekening worden gebracht. Indien b.t.w. niet in rekening kan worden gebracht, geldt een nader te bepalen opslag op bovengenoemde huurprijzen.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) model februari 2015.

Lees meer Lees meer

Plan een bezichtiging of stel een vraag