Vareseweg 105, Rotterdam | Dit kantoor huren? | Deskfinder.nl

Vareseweg 105

Omschrijving

Algemeen
Voor de verhuur is circa 228 m² kantoorruimte gelegen op de 1e verdieping van het kantoorgebouw aan de Vareseweg 105 te Rotterdam beschikbaar inclusief 7 parkeerplaatsen op eigen terrein. Dit multifunctionele gebouw is grotendeels verhuurd aan BAM en is gelegen op bedrijventerrein Noord-West tegenover Rotterdam-Airport.

Bereikbaarheid
Bedrijventerrein Noord-West is tussen de rijkswegen A13 (Den Haag-Antwerpen) en A20 (Gouda-Hoek van Holland) gelegen. Door de directe ontsluiting van het bedrijventerrein met voornoemde rijkswegen is er sprake van een zeer goede bereikbaarheid. De ruime en overzichtelijke opzet van de infrastructuur op het bedrijventerrein vormen een goede aansluiting op voornoemde bereikbaarheid vanaf de rijkswegen. Rotterdam Airport bevindt zich op 5 autominuten van het
bedrijventerrein. Tevens zijn de openbaar vervoer voorzieningen (buslijnen 42 en 201) direct naast het object aanwezig.

Parkeren
7 parkeerplaatsen op eigen terrein.

Voorziening
Algemeen:
– representatieve entree met balie;
– lift installatie;
– trappenhuis.
– pantry;
– toiletruimte.

Kantoorruimte:
– verwarming middels luchtbehandeling;
– topkoeling;
– vloerbedekking;
– systeemplafond incl. verlichtingsarmaturen;
– kabelgoten;
– te openen ramen;
– zonwering binnen.

Huurprijs
Op aanvraag.

Servicekosten
De servicekosten bedragen € 35,– per m² per jaar te vermeerderen met b.t.w.

Huurprijsherziening
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn
Vanaf 3 jaar.

Huurbetaling
Vooruit per maand te voldoen.

Huurgarantie
Voor oplevering van de ruimte te verstrekken ter grootte van een betalingsverplichting van minimaal 3 maanden inclusief b.t.w.

BTW
Over de huurprijs zal b.t.w. in rekening worden gebracht. Indien b.t.w. niet in rekening kan worden gebracht, geldt een nader te bepalen opslag op bovengenoemde huurprijzen.

Huurovereenkomst
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken is opgesteld in januari 2015, met bijbehorende Algemene Bepalingen welke op 17 februari 2015 zijn gedeponeerd bij de griffie van de Rechtbank te Den Haag onder nummer 15/21 met enkele aanpassingen aan verhuurders zijde.

Lees meer Lees meer

Plan een bezichtiging of stel een vraag