Kantoorruimte huren Weena-zuid 106, Rotterdam | Deskfinder.nl

Weena-zuid 106

Omschrijving

Algemeen
Gebouw “Weena” is gelegen in het meest dynamische deel van het zakencentrum van Rotterdam, het RCD, te midden van bedrijven als Unilever, Nationale Nederlanden en Shell. Door deze centrale ligging in het centrum zijn alle secundaire voorzieningen waaronder winkels, restaurants, banken, openbaar vervoer en hotels op loopafstand gelegen. Het nieuwe centraal station Rotterdam bevindt zich op 3 minuten lopen.

Gebouw Weena dateert uit 1968 en is 124m lang en 31 m hoog. Medio 2021 heeft er een grootschalige renovatie plaatsgevonden met onder andere het vervangen van het glas en plaatsen nieuwe koelmachines. Gebouw Weena bestaat uit winkelruimte op de begane grond en kantoorruimte op de eerste tot en met de achtste etage. Tevens is er een inpandige parkeergarage welke door Q-Park wordt geëxploiteerd. De kantoorruimte is bereikbaar via 2 opgangen. Op dit moment is kantoorruimte beschikbaar op de de verdiepingen 6, 7 en 8.

Etage 6 wordt casco opgeleverd voorzien van nieuw systeemplafond met verlichting.
Etages 7 en 8 worden opgeleverd op basis van een industriële ‘look and feel’ met bouwkundig plafond voorzien van geluiddempend spuitwerk en installaties in het zicht.

Locatiegegevens
Per auto
Per auto is ‘gebouw Weena’ goed bereikbaar. Vanaf de ring Rotterdam-Noord is onderhavig gebouw bereikbaar via de Schiekade en de Maastunneltraverse. Rotterdam The Hague Airport ligt op 15 autominuten afstand.

Per OV
De bereikbaarheid per openbaar vervoer is uitstekend. Het centraal station, knooppunt van trein-, metro-, tram- en busverbindingen, ligt op nog geen 3 minuten loopafstand. Het centraal station van Rotterdam en het gebied in de directe omgeving is grootschalig integraal vernieuwd.

Indeling
De totaal verhuurbare vloeroppervlakte van het gebouw bedraagt circa 16.940 m². Voor de verhuur is momenteel circa 4.540 m² beschikbaar. Deelverhuur vanaf circa 436 m² is bespreekbaar.

Kantoorruimte
verdieping 6 ca. 1.269 m² Per direct
verdieping 7 ca. 2.835 m² In overleg
verdieping 8 ca 436 m² In overleg

Verdieping 7 is verdeeld over 3 units van respectievelijk 973 m², 1.038 m² en 824 m².

Het gebouw in ingemeten conform NEN 2580. Metrages zijn bepaald als v.v.o. inclusief omslag algemene ruimte.

Archiefruimte
Naast kantoorruimte is er ook nog archiefruimte in het gebouw beschikbaar gelegen op de eerste etage aan de oostzijde van het gebouw. Ruimte is te huur vanaf circa 50 m².

Parkeren
Parkeernorm 1:105 m² v.v.o.

Dit object beschikt over een parkeergarage welke wordt geëxploiteerd door Q-park. Huurder dient contractafspraken te maken met derde partij (Q-park). Momenteel is er nog beschikbaarheid om extra parkeerplaatsen te huren in voornoemde garage alsmede in de onder het Kruisplein gelegen parkeergarage.

Voorzieningen
De kantoorruimte gelegen op de 6e verdieping wordt opgeleverd voorzien van:
– moderne gerenoveerde entreehal toegankelijk via een key-card en een videofoonsysteem;
– 2 liften per bouwdeel;
– gerenoveerde dames- en herentoiletgroepen;
– verwarming en koeling d.m.v. inductie-units (compleet nieuwe installatie);
– systeemplafonds voorzien van geïntegreerde TL.-5 verlichtingsarmaturen);
– kabelgoten ten behoeve van elektra-, data- en telefoniebekabeling;
– postbus;
– vloer welke gereed is voor het leggen van vloerbedekking;
– nieuwe beglazing in gevel.

Huurprijs
Kantoorruimte verdieping 6: € 190,00 per m² per jaar.
Kantoorruimte verdieping 7 en 8: € 195,00 per m² per jaar

Archief-/opslagruimte gelegen op de 1e verdieping:
€ 80,00 per m² v.v.o. per jaar.

Bovengenoemde prijzen te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde b.t.w. en servicekosten. Indien de b.t.w. niet kan worden verrekend dan zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.

Voorschot servicekosten
€ 55,– per m² v.v.o. per jaar, te vermeerderen met b.t.w. ten behoeve van verwarming, koeling, schoonhouden buitenzijde en algemene ruimte, onderhoud technische installaties, eigen elektraverbruik en receptiediensten, exclusief schoonhouden gehuurde ruimte.

In de servicekosten zijn de navolgende leveringen en diensten opgenomen:
– stadsverwarming/elektra/water;
– vuilafvoer;
– schoonhouden van de algemene ruimten;
– glazenwassen aan de buitenzijde;
– onderhoud toiletten;
– klein onderhoud;
– beveiliging/surveillance;
– liftonderhoud;
– technische installaties;
– onderhoud toegangsdeuren;
– onderhoud brandblusvoorzieningen;
– ongediertebestrijding;
– receptiediensten;
– administratiekosten 5%.

Energielabel
Het kantoorgebouw beschikt over energielabel A.

Huurtermijn
5 jaar + 5 optiejaren.

Huurgarantie
Voor oplevering van de ruimte te verstrekken ter grootte van een betalingsverplichting van minimaal 3 maanden huur en servicekosten inclusief b.t.w.

Huurprijsherziening
Jaarlijks, voor het eerst een jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BTW
Over de huurprijs zal b.t.w. in rekening worden gebracht. Indien b.t.w. niet in rekening kan worden gebracht, geldt een nader te bepalen opslag op bovengenoemde huurprijzen.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) model februari 2015. Met bijbehorende algemene voorwaarden en aangevuld met de bepalingen van verhuurder.

Internet
Tevens vindt u nog meer informatie op: gebouwweena.nl

Lees meer Lees meer

Plan een bezichtiging of stel een vraag