Vasteland 78, Rotterdam | Dit kantoor huren? | Deskfinder.nl
Vasteland 78
Populair
Populair

Vasteland 78

Omschrijving

Object
Bij HNKR bieden we op een super locatie in hartje Rotterdam kantoorruimten in een karakteristiek pand. Het pand heeft een geweldige sfeer voor eenieder die in een ongedwongen maar ook stijlvolle omgeving wil werken. HNKR biedt smaakvolle kantoren en flexwerkplekken in een inspirerende omgeving. Maar bij HNKR kun je meer verwachten, wij bieden vele diensten en services om je te ontzorgen waarbij de klant zich kan richten op zijn eigen “core business”

Bij HNKR huur je exact de vierkante meters die je nodig hebt op een goede locatie tegen een zeer goede prijs. Men geeft aan hoeveel vierkante meters benodigd is en voor welke termijn. Wij verhuren kantoorruimten vanaf 1 dag tot 5 jaar variërend vanaf 30 m² tot 14.000 m².

Alles is aanwezig: bekabeling, stopcontacten en scheidingswanden, luchtbehandeling en mooi afgewerkte vloeren. In het hele gebouw kan men gebruik maken van draadloos internet. Op elke verdieping zijn er toiletten, een gemeenschappelijke ruimte en een pantry met koelkast en vaatwasser aanwezig.

Extra vierkante meters aanhuren voor vergaderruimte(n) hoeft niet want op de begane grond bieden wij een compleet ingerichte gemeenschappelijke ruimte met horeca voorzieningen en flexwerkplekken. Dit is het sociale hart van HNKR, waar men informeel klanten kan ontvangen of een vergaderzaal kan huren voor presentaties of andere bijeenkomsten. Onze vergaderzalen zijn allen voorzien van audiovisuele apparatuur en smaakvol ingericht. Gebruik is op basis van “pay per use” en zo voorkomt u hoge investeringen bij het inrichten van eigen ruimten.

Locatie
HNK Rotterdam ligt op “Het Vasteland” aan de voet van de Erasmusbrug en vindt u tussen de Kop van Zuid en het centrum van Rotterdam. Het ligt tegen het gezellige en populaire Scheepvaartkwartier. De omgeving heeft op loopafstand een ruim aanbod aan musea, gezellige restaurants en bars en via de watertaxi om de hoek is Rotterdam op een eigentijdse manier te ontdekken. In de plint van het complex bevinden zich diverse winkels waaronder Albert Heijn en de alom bekende vis winkel, Schmidt Zeevis.

Bereikbaarheid
Auto
Via het traject Maasboulevard-Boompjes is de ring Rotterdam (A16) binnen enkele minuten te bereiken. Via de uitvalswegen en de ring van Rotterdam zijn de snelwegen A13 en A20 eveneens eenvoudig aan te rijden. The Hague-Rotterdam Airport ligt op ca. 10 minuten afstand.

Openbaar vervoer
Vanwege de ligging nabij metrostation Leuvehaven en diverse voor het gebouw gelegen tram- en bushaltes is een uistekende verbinding met het openbaar vervoer gegarandeerd. Het Centraal Station is binnen enkele minuten bereikbaar.

Verhuurbare oppervlakte
Gebouw B

Verdieping Metrage Beschikbaar

Begane grond lounge, receptie en horeca vrij toegankelijk

Entresol vergadercenter

1e verdieping vanaf ca. 20 m² businessunits

2e verdieping ca. 904 m² te huur vanaf ca. 60 m²

3e verdieping ca. 994 m² Deelverhuur mogelijk

Indeling
Begane Grond:
Op de begane grond bevindt zich het sociale hart met ruim 700 m² horeca, flexwerkplekken, gratis Wifi, vergaderruimtes en de bemande receptie. De flexibele werkplekken zijn vrij toegankelijk. De zakelijke gebruiker die uitgebreide diensten zoekt, kan HNKR Member worden. Dit membership biedt vele voordelen.

Entresol:
Op de Entresol bevinden zich HNKR meetingrooms, die allemaal voorzien zijn van audiovisuele apparatuur en plaats bieden aan maximaal 20 personen. Voor externen zijn de vergaderzalen te huur per dag(deel), voor huurders en members zijn de ruimtes te huur op basis van het aantal personen per uur.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping zijn onze HNKR managed offices gelegen. Verdeeld over 24 individuele units met totaal 75 werkplekken. Deze kantoren zijn allen voorzien van meubilair, opbergruimte en highspeed internet via glasvezel verbinding. De kantoren zijn zeer flexibel te huur van 1 dag tot 1 jaar en 24/7 toegankelijk.

Overige verdiepingen:
Op de overige verdiepingen bieden wij HNKR offices. De kantoorruimte is te huur vanaf 30 m² en met een minimale looptijd vanaf 1 jaar. Uiteraard behoort een groter metrage of langere looptijd ook tot de mogelijkheden. Afhankelijk van het metrage en duur van de contractperiode zal de m² prijs vastgesteld worden, de huurovereenkomst zal gebaseerd zijn op het ROZ 2003 model. De ruimtes zullen een zeer hoog opleveringsniveau kennen met de mogelijkheid voor internet via een high speed glasvezelverbinding.

Voorzieningen
U bent vrij om de kantoorruimte volledig naar wens in te richten en de identiteit van uw bedrijf te geven. Uiteraard kan HNKR de inrichting van uw kantoor volledig verzorgen.

Algemeen
Ø Representatieve entree/lobby;
Ø Beveiligde entree;
Ø MER / SER ( computerruimte);
Ø Centrale bemande receptie;
Ø Restaurantvoorzieningen;
Ø Meetingroom faciliteiten;
Ø Liften;
Ø Sanitaire groepen;
Ø Hoogwaardige klimaat installatie;
Ø Volledig gemeubileerde “social area”.

Kantoor
Ø Toegangscontrole systeem met key cards;
Ø Basis vloerafwerking in de vorm van een hoogwaardige gietvloer;
Ø Basis bekabeling en outlets;
Ø Optioneel: Telefonie, internet, meubilair, postabonnement, parkeerplaatsen en overige diensten.

Huurprijs
Kantoorruimte
De prijs van de business units gelegen op de eerste en tweede etage is afhankelijk van de gewenste voorzieningen en duur van de overeenkomst. Hiervoor kunt u vrijblijvend een afspraak maken voor een introductie van het HNK. Tevens kunnen de units volledig gemeubileerd aangeboden worden.

De 3e verdieping wordt ook op maat verhuurd. Om de kwaliteit en uitstraling van HNK te waarborgen, maakt verhuurder met huurder een afspraak om op maat een gewenste indeling te realiseren.

Parkeren
€ 1.750,– per parkeerplaats per jaar, exclusief b.t.w.

Parkeerplaatsen worden verhuurd op basis van beschikbaarheid.

Parkeren
Er bestaat de mogelijkheid parkeerplaatsen te huren in de bij het gebouw behorende parkeergarage. Er zijn openbare parkeerplaatsen aan de voor- en achterzijde van het gebouw. Daarnaast is de parkeergarage Erasmusbrug op loopafstand gelegen. Voor deze garage zijn abonnementen verkrijgbaar.

Huurtermijn
Vanaf 1 jaar.

Oplevering
Eerste en tweede verdieping per direct. 3e verdieping in overleg.

Voorschot servicekosten
HNK hanteert een all in systeem met vaste service en energiekosten van € 45,– per m² exclusief b.t.w. Dit is tevens inclusief receptiediensten.

Huurprijsherziening
Jaarlijks, voor het eerst een jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurgarantie
Voor oplevering van de ruimte te verstrekken ter grootte van een betalingsverplichting van minimaal 3 maanden inclusief b.t.w.

Omzetbelasting
Huurder dient bereid te zijn een volmacht aan verhuurder af te geven om mede namens hem, huurder, een verzoek te richten tot de Inspectie der Omzetbelasting om de huurpenningen te mogen belasten met omzetbelasting.

Uitgangspunt is dat huurder het gehuurde gedurende de gehele huurperiode voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimum percentage of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties.

Algemeen
Deze vrijblijvende en globale informatie met betrekking tot voormeld onroerend goed is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door De Mik Bedrijfshuisvesting B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend.

Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Lees meer Lees meer

Kenmerken

Algemeen

Huurprijs Prijs op aanvraag

Aanvaarding In overleg

Bouw

Hoofdfunctie Kantoorruimte

Oppervlakten

Oppervlakte 2.500 m2 (in units vanaf 30 m2)

Indeling

Aantal bouwlagen 4 bouwlagen

Plan een bezichtiging of stel een vraag