Corkstraat 46, Rotterdam | Dit kantoor huren? | Deskfinder.nl

Corkstraat 46

Omschrijving

Algemeen
In het representatieve ‘Rotterdam Business Center NoordWest’ aan de Corkstraat 46 te Rotterdam is voor de verhuur circa 685 m² kantoorruimte beschikbaar, deelverhuur mogelijk vanaf 314 m². Op de ruime parkeerplaats zijn gratis parkeerplaatsen beschikbaar. Het complex is gelegen op bedrijvenpark Noordwest in Rotterdam ligt aan de A13

Bereikbaarheid
Per eigen vervoer:
Per auto is het complex goed bereikbaar. De op- en afrit nummer 11 van de rijksweg A13 (Rotterdam-Den Haag) liggen slechts op enkele autominuten rijden.

Per openbaar vervoer:
Op 10 minuten loopafstand is de bushalte ‘Doenpad’. Vanaf hier rijden op regelmatige basis bussen van en naar NS-station Leiden Centraal (reistijd ca. 30 minuten).

Indeling
De beschikbare kantoorruimte is gelegen op de 3e verdieping, deelverhuur is mogelijk vanaf 314 m².

Huurprijs
Kantoorruimte
vanaf € ,– per m² per jaar, te vermeerderen met b.t.w. en servicekosten.

Parkeerplaatsen
€ ,– per plaats per jaar, te vermeerderen met b.t.w.

Voorschot servicekosten
€ ,– per m² per jaar, te vermeerderen met b.t.w.

Energielabel

Huurtermijn
5 jaar.

Wijze van oplevering
De beschikbare ruimtes worden als volgt opgeleverd:

Huurprijsherziening
Jaarlijks, voor het eerst een jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurgarantie
Voor oplevering van de ruimte te verstrekken ter grootte van een betalingsverplichting van minimaal 3 maanden inclusief b.t.w.

Omzetbelasting
Huurder dient bereid te zijn een volmacht aan verhuurder af te geven om mede namens hem, huurder, een verzoek te richten tot de Inspectie der Omzetbelasting om de huurpenningen te mogen belasten met omzetbelasting.

Uitgangspunt is dat huurder het gehuurde gedurende de gehele huurperiode voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimum percentage of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties.

Algemeen
Deze vrijblijvende en globale informatie met betrekking tot voormeld onroerend goed is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door De Mik Bedrijfshuisvesting B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend.
Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.Huurprijs

HUURBETALING
per maand vooruit, middels automatische incasso.

ZEKERHEIDSSTELLING
Een waarborgsom ter grootte van minimaal 1 maand huur inclusief servicekosten, te vermeerderen met omzetbelasting.

AANVAARDING
in overleg, per direct

Lees meer Lees meer

Kenmerken

Algemeen

Huurprijs

Aanvaarding

Bouw

Hoofdfunctie Kantoorruimte

Oppervlakten

Oppervlakte 385 m2 (in units vanaf 314 m2)

Indeling

Aantal bouwlagen 1 bouwlagen

Plan een bezichtiging of stel een vraag