Pittsburghstraat 21, Rotterdam | Dit kantoor huren? | Deskfinder.nl

Pittsburghstraat 21

Omschrijving

Algemeen
Unieke kantoorruimte van circa 2.020 m² gelegen op een uitstekende zichtlocatie vanaf de doorgaande Matlingeweg op het Bedrijvenpark Rotterdam Noord-West. Dit is een modern bedrijvengebied nabij de Spaanse Polder en Rotterdam Airport. Het bedrijvenpark wordt aan twee zijden ontsloten. Aan de noordzijde door een directe aansluiting op de A13 (Rotterdam – Den Haag). Aan de Zuidzijde geeft de Matlingeweg via de Spaanse Polder een uitstekende verbinding met de A20 (Gouda – Hoek van Holland). Daardoor zijn de luchthaven, het havengebied, het Westland en Hoek van Holland snel bereikbaar. Door middel van busverbindingen is het terrein ook met openbaar vervoer bereikbaar.

Locatie
Het object is gelegen in Rotterdam op bedrijventerrein Rotterdam Noord-West, dat zich kenmerkt als een moderne en representatieve locatie met veelal soortgelijke bedrijvigheid in de nabije omgeving. Het bedrijfsgebouw is door zijn ligging nabij de A13 en Rotterdam The Hague Airport uitstekend bereikbaar.

Bereikbaarheid
Per auto: Op twee minuten afstand van de op- en afrit van de A13 verbonden met Rotterdam – Amsterdam en is op circa 7 minuten met de auto van Rotterdam The Hague airport gelegen.

Per OV: NS-station Rotterdam op 6 kilometer afstand. Op loopafstand (3 minuten) ligt bushalte Lyonstraat met twee directe busverbindingen per uur o.a. richting Rotterdam Centraal.

Vloeroppervlakte
De kantoorruimte bedraagt circa 2.020 m² en is eventueel uit te breiden met circa 1.205 m² bedrijfsruimte.

Energielabel
A.

Parkeren
Bij het object zijn 39 parkeerplaatsen gelegen.

Voorzieningen
De kantoorruimte zal worden opgeleverd inclusief:
– centrale receptie met balie nabij de entree;
– centrale verwarming gekoppeld aan radiatoren;
– verlaagd plafond met ingebouwde LED-verlichting;
– kabelgoten met WCD en data-aansluitingspunten;*
– vloerbedekking;*
– demontabele tussenwanden;*
– airconditioning;
– 4 pantry’s, onder meer voorzien van: onder- en bovenkastjes, breed werkblad met gootsteen en mengkraan alsmede een vaatwasser.
– grote centrale kantine met keukeninrichting;
– 2 patio’s in het hart van het kantoorgebouw.

De met een * aangegeven voorzieningen worden om niet achtergelaten, huurder is zelf verantwoordelijk voor onderhoud/vervanging etc. hiervan.

Huurprijs
Op aanvraag.

Huurtermijn
5 jaar.

Oplevering
Per direct.

Huurprijsherziening
Jaarlijks, voor het eerst een jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurgarantie
Voor oplevering van de ruimte te verstrekken ter grootte van een betalingsverplichting van minimaal 3 maanden inclusief b.t.w.

Omzetbelasting
Over de huurprijs zal b.t.w. in rekening worden gebracht. Indien b.t.w. niet in rekening kan worden gebracht, geldt een nader te bepalen opslag op bovengenoemde huurprijzen.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ). Met bijbehorende algemene voorwaarden.

Lees meer Lees meer

Kenmerken

Algemeen

Huurprijs Prijs op aanvraag

Aanvaarding Direct

Bouw

Hoofdfunctie Kantoorruimte

Oppervlakten

Oppervlakte 2.020 m2 (in units vanaf 2020 m2)

Indeling

Aantal bouwlagen 2 bouwlagen

Plan een bezichtiging of stel een vraag