Weena 505, Rotterdam | Dit kantoor huren? | Deskfinder.nl

Weena 505

Omschrijving

TE HUUR
De 13e etage van gebouw Delftse Poort. Een fraaie reeds ingerichte vloer van 782 m² v.v.o.

De Delftse Poort is hét grootstedelijke kantoorgebouw in het hart van Rotterdam waar professionals van nu excelleren. Waar je werkt in kantoorruimtes met het mooiste uitzicht, je kan rekenen op persoonlijke aandacht en eersteklas dienstverlening. De Delftse Poort is het kloppende hart van Rotterdam Central Business District. Het centrale middelpunt in een mix van zakelijke activiteiten, ontspanning en rauwe Rotterdamse creativiteit. Een bedrijfsverzamelgebouw met het hoogste niveau van service en voorzieningen, sfeer en prijsniveau.

De Delftse Poort is tussen 1989 en 1992 door Rotterdams lef tot stand gekomen en was tot 2009 het hoogste kantoorgebouw van Nederland. In totaal 151 meter hoog en opgetrokken in beton. Hierdoor heeft het grote vrije indeelbare vloervelden ideaal geschikt voor open kantoorplattegronden van nu. Door de indeelbaarheid per 1.80 m is het gebouw bovendien uiterst efficiënt in te delen. De aanwezigheid van een verhoogde vloer garandeert een maximale indelingsflexibiliteit.

Kantoorgebouw de Delftse Poort beschikt over een full-service vergadercentrum voor de huurders en bezoekers van het gebouw. Deze vergaderruimten zijn volledig ingericht en voorzien van benodigde AV middelen (beamers, flatscreens, whiteboards etc.) en variëren in grootte van circa 75 m² tot circa 350 m² en hebben een capaciteit variërend van 4 tot 100 personen. Delen maakt integraal deel uit van het aanbod van Delftse Poort. Zo deel je met elkaar de receptie, restaurants en koffiecorner en kun je eenvoudig gebruikmaken van vergaderruimtes en nog veel meer.

Locatiegegevens
Per auto
De reistijd vanaf de snelweg rond Rotterdam naar Delftse Poort is zeer comfortabel. In vergelijking met andere steden is de route door het centrum vrijwel filevrij. Onder en rondom het gebouw is ruim voldoende parkeergelegenheid.

Per openbaar vervoer
Gelegen nagenoeg bovenop Rotterdam CS. Reizen van en naar Delftse Poort met het openbaar vervoer kan op vele manieren. Er komen gaat snel en eenvoudig. Voor de deur ligt het nieuwe station Rotterdam Centraal. Het station wordt een vervoersknooppunt van regionale en internationale betekenis. Er passeren straks miljoenen reizigers per jaar.

Het station biedt alle mogelijke openbaar vervoerverbindingen, waaronder de hogesnelheidslijn (HSL) naar luchthaven Schiphol. Rotterdam The Hague Airport is met de RandstadRail binnen een kwartier bereikbaar en heeft directe luchtverbindingen met steden als Londen en Frankfurt. Vanaf station Rotterdam Centraal reizen passagiers met de hogesnelheidstrein in 19 minuten naar luchthaven Schiphol, in 35 minuten naar Amsterdam Centraal, in 32 minuten naar Antwerpen, in 70 minuten naar Brussel, in 2,5 uur naar Parijs en met de RandstadRail in 12 minuten naar Rotterdam Airport.

Indeling / beschikbaarheid
De kantoorvloeren zijn groot, breed (14,40 m.), kolomvrij en onderling goed schakelbaar. Door de indeelbaarheid per 1,80 m. is het gebouw bovendien uiterst efficiënt in te delen. De aanwezigheid van een verhoogde vloer garandeert een maximale indelingsflexibiliteit. De kantoorvloeren in de torens worden zowel bouwkundig als technisch aangepast om de toepassing van innovatieve werkplekconcepten mogelijk te maken.

Voor de verhuur is de 13e verdieping van bouwdeel B beschikbaar ter grootte van 792 m² kantoorruimte.

Parkeren
Er zijn 550 parkeerplaatsen beschikbaar. Dit resulteert in een parkeernorm van 1 parkeerplaats per circa 125 m² kantoorruimte. De parkeerplaatsen zijn verdeeld over P1 en P2. In P2 zijn in totaal 36 plaatsen beschikbaar voor elektrisch laden van voertuigen.

Tevens zijn er opstelplaatsen voor motoren en scooters en is er een fietsenstalling voor circa 285 fietsen in het gebouw beschikbaar.

Voorzieningen
De kantoorruimte zal als volgt worden opgeleverd:
– representatieve liftentree op de etage;
– hoogwaardige luchtbehandelingsinstallatie;
– klimaatplafonds voorzien van unieke ingebouwde LED-verlichtingsarmaturen met bewegingsdetectie;
– gerenoveerde sanitaire voorzieningen;
– gerenoveerde liften;
– verhoogde computervloeren.

Het gebouw is verder voorzien van onder andere:
– riante entree en ontmoetingsplaats op zowel de begane grond als de middels roltrappen te bereiken derde etage;
– receptie met hospitality en beveiliging op derde etage;
– uitgebreide bedrijfsrestauratie en koffiebar;
– Rotterdam Gym;
– TOO Vergadercentrum.

Huurprijs
Kantoorruimte:
€ 240,00 per m² per jaar, exclusief b.t.w.

Parkeren:
€ 2.750,00 per plaats per jaar, exclusief b.t.w.

Huurtermijn
5 jaar + 5 optiejaren.

Energielabel
Het gebouw is voorzien van een energielabel A.

Voorschot servicekosten
€ 93,00 per m² per jaar, exclusief b.t.w. als voorschot voor leveringen en diensten met jaarlijkse nacalculatie.

Huurbetaling
Per kwartaal vooruit.

Aanvaarding
Per direct

Zekerheidstelling
Voor oplevering van de ruimte te verstrekken ter grootte van een betalingsverplichting van minimaal 3 maanden inclusief b.t.w.

Huurprijsherziening
Jaarlijks, voor het eerst een jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BTW
Over de huurprijs zal b.t.w. in rekening worden gebracht. Indien b.t.w. niet in rekening kan worden gebracht, geldt een nader te bepalen opslag op bovengenoemde huurprijzen.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) model februari 2015. Met bijbehorende algemene voorwaarden en aangevuld met de bepalingen van verhuurder.

Lees meer Lees meer

Kenmerken

Algemeen

Huurprijs € 240 /m2/jaar

Servicekosten € 93 /m2/jaar

Aanvaarding Direct

Bouw

Hoofdfunctie Kantoorruimte

Oppervlakten

Oppervlakte 792 m2 (in units vanaf 792 m2)

Indeling

Aantal bouwlagen 1 bouwlagen

Plan een bezichtiging of stel een vraag