Kantoorruimte huren Nassaukade 3, Rotterdam | Deskfinder.nl

Nassaukade 3

Omschrijving

Algemeen
Het Becelhuis is een uniek, karakteristiek kantoorgebouw gelegen op een ultieme zichtlocatie aan de Maas. Het gebouw staat in het “Hefkwartier” en maakt onderdeel uit van het voormalige Unilever fabriekscomplex aan de Nassaukade in Rotterdam.

Het complex waar Unilever tot enkele jaren geleden onder meer bekende margarinemerken als Blue Band en Becel produceerde is al meer dan een eeuw een baken in de stad.

Het bestaande gebouw is volledig getransformeerd tot een hedendaags kantoor met alle comfort en kwaliteit. Het nieuwe kantoor is opgezet over twee verdiepingen en is volledig vrij gemaakt. Het Becelhuis biedt zijn toekomstige gebruikers een tijdelijke creatieve kantoorruimte met een blijvend uniek uitzicht over de Maas. Het gebouw is toegankelijk middels een eigen entree aan de Nassaukade.

Locatie
Het Becelhuis ligt op de kop van het ontwikkelingsgebied Feijenoord. Dit 19e eeuwse (eerste) haven- en woongebied op de linker Maasoever zal de komende jaren een verdere metamorfose ondergaan door herbestemming en (partiele) sloop van oude fabriekscomplexen, waaronder de oude margarinefabriek aan de Nassaukade.
In de nabije toekomst zullen er in het gebied circa 800 woningen worden gerealiseerd met aanvullende retail- en horecafuncties, waardoor er een levendige stadswijk ontstaat waar wonen, werken en ontspannen samenkomen.

Bereikbaarheid
Vanuit noordelijke richting vormen de Willemsbrug samen met de Koninginnebrug alsmede de Erasmusbrug twee snelle verkeersverbindingen vanuit de binnenstad naar de wijk Feijenoord. Vanaf de zuidelijke Ring rond Rotterdam (A16 en A15) is de locatie per auto zeer snel bereikbaar via de doorgaande invalswegen Laan op Zuid, Stadionweg, Oranjeboomstraat en 2e Rosestraat.
In aanvulling hierop is de bereikbaarheid met openbaar vervoer goed te noemen door de ligging van het gebouw op loopafstand van NS-station Rotterdam Zuid en metrostation Wilhelminaplein. Verder zijn met respectievelijk buslijn 32 en buslijn 66 het NS-Intercity station Blaak alsmede metro-/ busstation Zuidplein snel te bereiken.

Beschikbaarheid
Het kantoorgebouw is in zijn geheel voor verhuur beschikbaar en omvat in totaal circa 1.258 m² v.v.o. kantoorruimte, welke kantoorruimte als volgt is ingedeeld, te weten:
Verdieping Oppervlakte (v.v.o.)
1e verdieping ca. 683 m² kantoorruimte
2e verdieping ca. 575 m² kantoorruimte

Deelverhuur is mogelijk vanaf ca. 575 m²

Voorzieningen
De kantoorruimte wordt in de huidige, uitermate representatieve staat opgeleverd, voorzien van onder meer:
• representatieve entree;
• hoogwaardige luchtbehandeling-/koelingsinstallatie met warmteterugwinning;
• ledverlichting;
• gescheiden sanitaire voorzieningen.

In aanvulling op voornoemde casco wijze van oplevering wordt het gehuurde opgeleverd voorzien van het door de voorgaande huurder aangebrachte inrichtingspakket bestaande uit onder meer:
• aanwezige vloerbekleding;
• aanwezige kantoorindeling, bestaande uit onder meer vergaderruimten, stilte werkplekken, belcellen alsmede informele overlegplekken;
• aanwezige pantry voorzieningen;
• aanwezige databekabeling.

Voornoemde voorzieningen worden door verhuurder in huidige staat, om niet aan huurder in gebruik gegeven. Eventueel onderhoud, reparatie en/of vervanging van deze voorzieningen komt voor rekening van huurder.

Parkeren
Huurder heeft de mogelijkheid om parkeerplaatsen te huren in de naast het kantoorgebouw gelegen afgesloten parkeergarage op basis van een parkeernorm van 1 parkeerplaats per 75 m2 v.v.o.

Huurprijs
Kantoorruimte:
Huurprijs op aanvraag.

Parkeren:
Nader te bepalen.
Voornoemde huurprijzen dienen te worden vermeerderd met b.t.w. en servicekosten.

Huurtermijn
2 jaar, waarna behoudens opzegging door huurder of verhuurder, verlengd voor aansluitende perioden van telkens 1 jaar.

EPC
Het kantoorgebouw is voorzien van energielabel A.

Aanvaarding
De kantoorruimte is per direct voor verhuur beschikbaar.

Betalingen
Betaling van de huur, eventuele servicekosten en BTW geschiedt per kwartaal vooruit.

Leveringen en diensten
Het pakket aan door of vanwege verhuurder te verzorgen leveringen en diensten alsmede het daarbij behorende voorschotbedrag zal in nader overleg tussen partijen worden vastgesteld.

Zekerheidstelling
Ter meerdere zekerheid van nakoming van zijn verplichtingen zal huurder een onvoorwaardelijke en onherroepelijke bankgarantie stellen bij een in Nederland erkende bankinstelling, ter grootte van tenminste drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met BTW.

Huurprijsherziening
Jaarlijks, voor het eerst een jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BTW
Bij het vaststellen van de huurprijs is uitgangspunt geweest dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgestelde of nader vast te stellen minimum percentage blijvend zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van BTW, zodanig dat kan worden geopteerd voor een belaste (ver)huur. Indien een niet BTW belaste verhuur wordt overeengekomen zal een opslag op de huurprijs worden berekend.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) voor kantoorruimte en overige bedrijfsruimte, versie februari 2015, met bijbehorende algemene bepalingen.

Lees meer Lees meer

Plan een bezichtiging of stel een vraag