Weteringschans 18, Amsterdam | Dit kantoor huren? | Deskfinder.nl
Weteringschans 18
Verhuurd
Verhuurd

Weteringschans 18

Omschrijving

Object
Het karakteristieke object, is gelegen op een schitterende locatie in het centrum van Amsterdam. De voorzijde van het object heeft een fenomenaal uitzicht op over de Stadhouderskade naar het Rijksmuseum. Het object bestaat uit ca. 387 m2 VVO kantoorruimte verdeeld over het souterrain, de begane grond en de drie bovengelegen verdiepingen. Daarnaast heeft het object ook een prachtige tuin, gelegen aan het water.

Omgeving
Het object ligt op het randje van de Pijp en het centrum. De Utrechtsestraat, Vondelpark en de Albert Cuyp markt zijn om de hoek en het museumplein is op loopafstand. Hier bevinden zich talloze gezellige horecagelegenheden, winkels, hotels en vele musea. Verder ligt dit object uitstekend gelegen qua bereikbaarheid en zit de Noord-Zuid lijn op 2 minuten afstand. Door de ligging nabij de doorgaande weg is het object ook zeer goed bereikbaar per auto en fiets.

Informatie
Vloeroppervlakte
Voor de verhuur is ca. 387 m² VVO kantoorruimte beschikbaar, verdeelt als volgt:

Souterrain ca. 82,8 m²
Begane grond ca. 86, 1 m²
1e verdieping ca. 76,0 m²
2e verdieping ca. 71,9 m²
3e verdieping ca. 69,8 m²

Huurprijs
Op aanvraag.

Huurtermijn
Flexibel, in overleg.

Bereikbaarheid
Per auto
Het object is goed bereikbaar met de auto vanuit Amsterdam Noord via de Piet Heintunnel. Ook de ringweg West is binnen 7 minuten bereikt. Via de A10 is de Zuidas binnen 20 minuten te bereiken.

Per openbaar vervoer
Het kantoorgebouw ligt op slechts 5 minuten fietsen van Amsterdam Centraal Station. Hier vertrekken diverse tram-, trein-, metro- en buslijnen. Met de Noord-Zuidlijn is de Zuidas in 10 minuten te bereiken.

Lees meer Lees meer

Kenmerken

Algemeen

Huurprijs Prijs op aanvraag

Aanvaarding In overleg

Bouw

Hoofdfunctie Kantoorruimte

Oppervlakten

Oppervlakte 387 m2 (in units vanaf 387 m2)

Indeling

Aantal bouwlagen 3 bouwlagen

Plan een bezichtiging of stel een vraag