Lichtenauerlaan 142, Rotterdam | Dit kantoor huren? | Deskfinder.nl

Lichtenauerlaan 142

Omschrijving

Algemeen
Nog 1.695 m² moderne kantoorruimte in het totaal gerenoveerde kantoorgebouw V aan de Lichtenauerlaan 142-160 is voor de verhuur beschikbaar. Gebouw V is gelegen op een ultieme zichtlocatie langs de A16 op het kantorenpark Brainpark II te Rotterdam en is in 2022/2023 gerenoveerd. De eerste nieuwe huurders zullen in Q3 2023 hun intrek nemen in het gebouw. Het moderne kantorenpark Brainpark II kenmerkt zich door een parkachtige setting waarin een twaalftal, architectonisch evenwichtig vormgegeven kantoorgebouwen zijn gesitueerd direct naast de snelweg en bus- en metrostation Kralingse Zoom. Op korte afstand van Rotterdam Centrum.

De begane grond tot en met de tweede etage zijn nog beschikbaar voor de verhuur. Op de begane grond is een uitstekende mogelijkheid voor een representatieve receptie met ontvangstruimte aanwezig. De kantoorruimte wordt in casco gerenoveerde staat opgeleverd. Voor een huurder die minimaal 2 etages huurt behoort prominente naamsaanduiding op het gebouw langs de A16 tot de mogelijkheden.

Locatiegegevens
Het kantoorgebouw is gelegen direct langs en uitstekend zichtbaar vanaf de rijksweg A16 (Rotterdam-Breda-Antwerpen) op het kantorenpark Brainpark II. Het kantoorgebouw is gelegen op zeer korte loopafstand van het metro-/busstation Kralingse Zoom, met directe verbindingen naar NS-intercitystation Rotterdam-Alexander, het centrum van Rotterdam en omliggende gemeenten.

Het kantoorgebouw is uitstekend bereikbaar met eigen vervoer door de ligging in de directe nabijheid van de op- en afritten van de ring Rotterdam (Afrit 25 en 26). Brainpark II is hierdoor een van de best en snelst bereikbare kantorenparken van Rotterdam.

Indeling
In totaal is nog 1.695 m² van het kantoorgebouw beschikbaar, als volgt ingedeeld:

Verdieping Metrage
Begane grond circa 222 m² + 248 m² kantoorruimte
1e verdieping circa 586 m² kantoorruimte
2e verdieping circa 639 m² kantoorruimte

De begane grond is met een mooie trapverbinding uitstekend te verbinden met de eerste etage.
Deelverhuur vanaf circa 222 m² behoort tot de mogelijkheden.

Parkeren
75 parkeerplaatsen op het bijbehorende eigen middels slagboom afgesloten parkeerterrein (parkeernorm 1:45), waarvan er nog 38 beschikbaar zijn. Enkele plaatsen zijn voorzien van laadpalen ten behoeve van elektrische en hybride auto’s.

Opleveringsniveau
Het kantoorgebouw zal in de basis worden opgeleverd in nieuw casco gerenoveerde staat:
– aluminium kozijnen bezet met helder niet-spiegelend isolatieglas;
– entree met tourniquet;
– entree aan de achterzijde;
– twee personenliften;
– brandmeld- / ontruimingsinstallatie;
– mechanisch ventilatiesysteem voorzien van topkoeling;
– regelbare klimaatinstallatie per stramien maat;
– wandkabelgoten ten behoeve van data, elektra en telefonie;
– nieuwe systeemplafonds voorzien van energiezuinige verlichtingsarmaturen;
– gesausde witte wanden;
– gladde vloer gereed voor leggen vloerbedekking;
– gerenoveerde toiletgroepen per etage;
– pantry aansluiting per etage.

Tevens is de algemene entree gemoderniseerd en zijn de gevel en de kozijnen gereinigd. Het gebouw zal medio 2023 nog voorzien worden van een nieuwe entree pui met tourniquet.

Energielabel
Het gebouw beschikt over een energielabel B.
Na renovatie van het gebouw alsmede de in het gebouw aanwezige klimaatinstallaties zal het gebouw over een label A beschikken.

Huurprijzen
Kantoorruimte € 180,- per m² per jaar, te vermeerderen met b.t.w. en servicekosten.
Parkeerplaatsen € 1.100,– per plaats per jaar, exclusief b.t.w.

Huurtermijn
Minimaal 5 jaar met verlengingsperioden van telkens 5 jaar.

Aanvaarding
In overleg.

Betaling
Betaling van de huur en eventuele servicekosten geschiedt per kwartaal vooruit.

Voorschot servicekosten
Indicatief € 35,00,– per m² kantoorruimte per jaar exclusief b.t.w.
Dit bedrag is exclusief het voorschot energiekosten.

Huurgarantie
Voor oplevering van de ruimte dient huurder een huurgarantie te verstrekken ter grootte van een betalingsverplichting van minimaal 3 maanden inclusief b.t.w.

Huurprijsherziening
Jaarlijks, voor het eerst een jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BTW
Over de huurprijs zal b.t.w. in rekening worden gebracht. Indien b.t.w. niet in rekening kan worden gebracht, geldt een nader te bepalen opslag op bovengenoemde huurprijzen.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) model februari 2015. Met bijbehorende algemene voorwaarden en aangevuld met de bepalingen van verhuurder.

Lees meer Lees meer

Plan een bezichtiging of stel een vraag