Bahialaan 100, Rotterdam | Dit kantoor huren? | Deskfinder.nl

Bahialaan 100

Omschrijving

Algemeen
ZAPP Office is een modern full service kantoor in Rotterdam. Direct aan de A16 gelegen in Brainpark III, met tevens een directe aansluiting naar P+R bus en metrostation Kralingse Zoom. Werken, vergaderen en lunchen, alles kan in ZAPP Office.

ZAPP Office is een industrieel ingericht kantoorgebouw. Het is ingericht met schone betonnen wanden en plafond en geschikt voor het huren van werkplekken per dag, kamers per maand tot aan een gehele exclusieve etage. Per verdieping zijn er voorzieningen voor gezamenlijk gebruik en het gebouw beschikt over een mooi terras met meubilair aan het water.
In het gebouw is een centrale receptie aanwezig. Parkeren kunt u op eigen terrein onder en naast het gebouw.

Indeling
De gemeenschappelijke entree met bemande receptie en wachtruimte is op de begane grond. Op de 1e, 2e, 3e en 4e verdieping zijn de ZAPP offices gecreëerd. De kantoorruimtes variëren van 15 m² tot 123 m².

Aanvullend is er een vergaderruimte beschikbaar. Ideaal voor bedrijven die flexibel met ruimte om willen gaan. Meer informatie over het businesscentre treft u tevens aan op www.zappoffice.nl.

Beschikbaarheid
Kantoorruimte beschikbaar vanaf 15m² v.v.o. De moderne 4e verdieping is ca. 675,25 m² v.v.o. kantoorruimte en wordt in zijn geheel of per halve etage verhuurd met 12 parkeerplaatsen.

Locatiegegevens
Het object is gelegen in één van de fraaiste, perifere, kantorenlocaties in de regio Rotterdam, te weten het nieuwe kantorenpark Brainpark III, direct langs de rijksweg A16 (Rotterdam-Breda) en nabij de invalswegen naar de centra van Rotterdam en Capelle aan den IJssel. De gebouwen op Brainpark III zijn gegroepeerd rondom een royale centrale waterpartij en in groene taluds.

Bereikbaarheid
Het kantorenpark beschikt vanaf de Van Brienenoordbrug en via het Kralingseplein (afslag Rotterdam-Centrum) over een eigen afrit vanaf de A16, waardoor een uitstekende bereikbaarheid met eigen vervoer is gewaarborgd. Het gebied heeft ook prima openbaar vervoer verbindingen. De people-mover stopt vrijwel voor de deur en metrostation en P+R Kralingse Zoom ligt op loopafstand. Hierdoor zijn de centra van Rotterdam en Capelle aan den IJssel relatief eenvoudig en snel te bereiken.

Parkeren
Onder het kantoorgebouw bevindt zich een door middel van een slagboom afgesloten parkeergelegenheid. Direct voor het gebouw is (gratis) openbare parkeergelegenheid aanwezig. Tevens is er een ruim p+r parkeerterrein op loopafstand.

Voorzieningen
De kantoorruimte wordt opgeleverd, voorzien van:
• luxe uitstraling entree;
• receptie service;
• zuinig energieverbruik middels bronkoeling en verwarming;
• bouwkundig afgewerkt plafond voorzien van moderne energiezuinige verlichtingsarmaturen en klimaatinstallatie;
• vloerbedekking;
• beperkte opslag/archiefruimte;
• afgesloten parkeerterrein onder het gebouw;
• beveiliging en toegang middels elektronische toegangspas;
• moderne glazen lift;
• dakterras boven parkeerdek.

Huurtermijn
In nader overleg.

Huurprijs
Op aanvraag.

Services inbegrepen in de huurprijs
luxe entree met receptie (8:30-18 uur), Wi-Fi door het gehele pand, eigen afgeschermde netwerkverbinding in het kantoor (plug&play), gebruik van de ZAPP pantry, toegang tot het dakterras boven parkeerdek, zuinig energieverbruik door bronkoeling en verwarming, schoonmaak algemene ruimtes, schoonmaak eigen kantoor 1x per week, onderhoud, beveiliging, 24/7 toegang met eigen elektronische toegangspas, koffie, thee en water, gebruik vergaderruimtes 4e etage (evt. andere etages in overleg).

Oplevering
Per direct.

Energielabel
ZAPP Office beschikt over Energielabel A++.

Huurprijsherziening
Jaarlijks, voor het eerst een jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek
(CBS).

Huurgarantie
Voor oplevering van de ruimte te verstrekken, ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden (huur, servicekosten en b.t.w.).

Omzetbelasting
Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor 90% of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties. Huurder zal zich zoveel als in zijn vermogen ligt inspannen om ervoor te zorgen dat niet van dit uitgangspunt wordt afgeweken.

Indien op enig moment een situatie aan de zijde van huurder intreedt, waardoor geen recht meer wordt gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende volledig financieel nadeel te vergoeden.

Lees meer Lees meer

Plan een bezichtiging of stel een vraag