Karl Weisbardstraat 221, Rotterdam | Dit kantoor huren? | Deskfinder.nl

Karl Weisbardstraat 221

Omschrijving

Betreft
Little C is een nieuwbouwproject, opgeleverd in 2021 met 15 unieke, stijlvolle gebouwen gelegen aan de Coolhaven, pal naast het Erasmus MC, de Hogeschool Rotterdam en schuin tegenover Delfshaven, Mullerpier en Het Park bij de Euromast.

De reeds opgeleverde ontwikkeling bestaat uit 320 woningen waaronder lofts, appartementen en studio’s. Daarnaast is er zo’n 7.300 m² v.v.o. aan kantoren ontwikkeld en ook hierbij is er volop keuze; van ateliers en bedrijfsruimten tot één of meerdere kantoorvloeren. Verder zijn er stijlvolle horecavoorzieningen, ateliers en kleine bedrijfsruimten die het leven in Little C bijzonder maken. Ook maakt een 1-laagse ondergrondse parkeergarage met 245 parkeerplaatsen (waarvan 73 bestemd voor de kantoren) onderdeel uit van het project Little C.

Kortom een ideale en inspirerende werkomgeving. Het gonst er van de bedrijvigheid en tegelijkertijd is er volop ruimte voor ontspanning in het naastgelegen park of op één van de sfeervolle pleintjes.

Met buren als de Hogeschool Rotterdam, het Erasmus MC en de vele culturele hotspots heeft deze omgeving de juiste uitstraling en biedt het de ideale mogelijkheden voor het werken van de toekomst. Zeker met de ligging aan het water en bij het Park om de hoek die rust en ontspanning bieden tussen het werken door.

De architectuur heeft een authentieke en industriële uitstraling die doet denken aan Greenwich Village en Pearl District in wereldsteden als New York en Portland. Daarnaast is voor de hoogwaardige architectuur ook goed gekeken naar de omliggende omgeving. Vooral de stoere, oer Rotterdamse gebouwen hebben geïnspireerd. Deze hebben een rol gespeeld in de keuze van het soort baksteen, de voeg en de signing die zijn toegepast.

De beschikbare kantoorruimte is gesitueerd in de gebouwen The Scott en The Clark. Little C biedt in totaal ruimte aan circa 7.300 m² v.v.o. kantoorruimte, waarvan circa de helft is verhuurd aan FRAME Offices.

De kantoren in beide bouwblokken zijn gelegen op de begane grond t/m vijfde verdieping. De begane grond maakt dus expliciet onderdeel uit van de kantoren.

Gebouw The Scott wordt gehuurd door FRAME Offices waardoor er invulling gegeven gaat worden aan werkplekconcepten op de begane grond met vergader/ontmoetfaciliteiten alsmede lunchgelegenheid. Dit zijn faciliteiten waar ook de huurders van gebouw The Clark gebruik van kunnen gaan maken. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website: www.littlecworkspaces.nl.

Ligging en bereikbaarheid
“Little C” in de wijk Hoboken betekent snelle verbinding met de grote uitvalswegen, goed geregeld openbaar vervoer (metro, tram, bus en watertaxi) en (ondergrondse) parkeergelegenheid. Metrostation Coolhaven ligt op 500 meter afstand alsmede tramlijn 114, 100 en C03. In de directe nabijheid zijn dan ook vele grote instellingen op het gebied van zorg, wetenschap en cultuur gevestigd. Tevens is kenmerkend voor Hoboken dat er vele routes voor fietsers en voetgangers zijn die de verschillende gebieden in deze wijk logisch met elkaar verbinden. In de toekomst zal door middel van een loopbrug de directe verbinding naar het Erasmus MC gerealiseerd worden. Onlangs is er een HOV-bus verbinding gerealiseerd die 12 keer per uur rijd tussen Rotterdam CS en Zuidplein, met een halte bij Little C. Hierdoor ben je binnen 10 minuten op Centraal Station.

Oppervlakten
Er zijn een tweetal kantoorgebouwen beschikbaar:

The Clark – Karel Weisbardstraat 221-241
Voor de verhuur is circa 2.502 m² v.v.o. kantoorruimte beschikbaar, verdeeld over de navolgende verdiepingen:
begane grond: ca. 125 m² (kan verhuurd worden als eigen entree voor bovengelegen etages)
2e verdieping: ca. 352 m²
3e verdieping: ca. 675 m²
4e verdieping: ca. 675 m²
5e verdieping: ca. 675 m²

The Scott – Karel Weisbardstraat 193-201
Voor de verhuur is via Frame Offices een diversiteit aan kantoorunits te huur. Totaal nog circa 1.294 m² v.v.o, verdeeld over de 4e en 5e verdieping. (5e verdieping: ca. 647 m²)

De begane grond, tot en met de 4e verdieping van The Scott zijn verhuurd aan Frame Offices. Zij verhuren deze verdiepingen als managed offices. Ook verdieping 5 kan op maat en turn-key gehuurd worden middels het Frame Offices concept. Tegen nader te bepalen voorwaarden en condities.

Voorzieningen
– centrale entree begane grond;
– 2 liften;
– hoogte begane grond 3.6 m, verdieping 2.7 m;
– dames & herentoiletgroep per etage;
– vloerbelasting 400 kg/m²;
– aansluiting pantry per etage;
– zonwerende beglazing;
– te openen ramen;
– verhuisraam per etage;
– stadsverwarming;
– elektra-tussenmeter per vloer;
– computervloer v.z.v. elektra gereed voor data;
– LED-armaturen met aanwezigheidsdetectie;
– klimaatplafondeilanden met centrale afzuiging.

Parkeren
In totaal zijn er 73 parkeerplaatsen en een afsluitbare fietsenstalling voor 62 fietsen in de ondergelegen parkeergarage beschikbaar (1:100).

Huurprijs
Kantoorruimte The Clark
€ 235,- per m² v.v.o. per jaar, excl. b.t.w.

Kantoorruimte The Scott
Huurprijs is nader te bepalen, afhankelijk van gewenst oplever- en voorzieningen niveau.

Parkeren
€ 2.500,- per plaats per jaar, excl. b.t.w.

Prijspeil per 1 januari 2023.

Huurtermijn
Minimaal 5+5 jaar.

Voorschot servicekosten
Het voorschot servicekosten bedraagt circa € 30,- per m² per jaar, excl. b.t.w. en exclusief levering van energie, water en telecomdiensten. Jaarlijks worden de kosten naar rato van het verhuurbaar vloeroppervlak en aantal parkeerplaatsen vastgesteld en verrekend met de in rekening gebrachte voorschotbijdragen.

Oplevering
Per direct.

EPC
Label A.

Huurgarantie
Voor oplevering van de ruimte te verstrekken ter grootte van een betalingsverplichting van minimaal 3 maanden inclusief b.t.w.

Huurprijsherziening
Jaarlijks, voor het eerst een jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BTW
Over de huurprijs zal b.t.w. in rekening worden gebracht. Indien b.t.w. niet in rekening kan worden gebracht, geldt een nader te bepalen opslag op bovengenoemde huurprijzen.

Algemeen
Deze vrijblijvende en globale informatie met betrekking tot voormeld onroerend goed is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door De Mik Bedrijfshuisvesting B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Lees meer Lees meer

Plan een bezichtiging of stel een vraag