Jan Leentvaarlaan 21, Rotterdam | Dit kantoor huren? | Deskfinder.nl

Jan Leentvaarlaan 21

Omschrijving

Algemeen
Representatieve kantoorvilla met eigen parkeerterrein gelegen in het rustig gelegen groene Erasmuspark aan de Jan Leentvaarlaan 21 te Rotterdam. Het Erasmuspark bestaat uit 12 kleinschalige kantoorpanden en is gelegen op een ideale locatie aan de rand van Rotterdam. Vlakbij de snelweg A16 en metro en busstation Kralingse Zoom.

Jan Leentvaarlaan 21 omvat 1.198 m² kantoorruimte verdeeld over 2,5 etage met een eigen parkeerterrein voor maar liefst 36 auto’s (norm 1:34). Het gebouw is modern ingericht met onder andere een receptie en vergaderkamers op de begane grond, diverse kantoorkamers en een gezellige kantineruimte grenzend aan een ruim dakterras.
Het gebouw beschikt over zonnepanelen op het dak hetgeen een aanzienlijke besparing op de energiekosten met zich meebrengt.

Locatiegegevens
Bereikbaarheid per auto
Per auto uitstekend bereikbaar. Vanaf rijksweg A16 (Rotterdam-Breda-Antwerpen) via afrit Rotterdam Kralingen of Rotterdam Centrum, via de ‘s-Gravenweg in enkele autominuten.

Bereikbaarheid met het openbaar vervoer
De bereikbaarheid met OV is eveneens uitstekend. Op loopafstand ligt het metro- en busstation Rotterdam-Kralingse Zoom, waardoor zeer snelle directe verbindingen met het centrum van Rotterdam, Rotterdam Alexander, alsmede de omliggende gemeenten worden geboden.

Indeling
Circa 1.198,2 m² (Verhuurbaar Vloeroppervlak) kantoorruimte (conform meetstaat NEN 2580), als volgt verdeeld:

begane grond : 451,8 m² v.v.o.
1e verdieping : 450,9 m² v.v.o.
2e verdieping : 295,5 m² v.v.o.

Parkeren
Er zijn 36 parkeerplaatsen beschikbaar (norm 1 parkeerplaats per 33 m² kantoorruimte). Daarnaast zijn er langs de openbare weg beperkt gratis parkeermogelijkheden. De P+R Kralingse Zoom is op loopafstand gelegen.

Wijze van oplevering
Het gebouw zal worden opgeleverd inclusief huidige inrichtingscomponenten waarbij verhuurder voor aanvang huur zal zorgdragen voor LED verlichting in het gehele gebouw en nieuw schilderwerk (wanden, deuren en kozijnen).
De huidige inrichting kan “om niet” overgenomen worden. Aanpassingen aan het gehuurde is onder nader te bepalen voorwaarden en condities bespreekbaar.

Energielabel
De kantoorruimte beschikt over een geldig energielabel A.

Aanvaarding
Medio juni 2024.

Huurprijs
€ 165,- per m² per jaar exclusief b.t.w. en servicekosten.

Huurprijs parkeren
€ 900,– per plaats per jaar exclusief b.t.w.

Voorschot servicekosten
€ 25,- per m² per jaar exclusief b.t.w.

Huurgarantie
Voor oplevering van de ruimte te verstrekken ter grootte van een betalingsverplichting van minimaal 3 maanden inclusief b.t.w.

Huurprijsherziening
Jaarlijks, voor het eerst een jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BTW
Over de huurprijs zal b.t.w. in rekening worden gebracht. Indien b.t.w. niet in rekening kan worden gebracht, geldt een nader te bepalen opslag op bovengenoemde huurprijzen.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) model februari 2015. Met bijbehorende algemene voorwaarden en aangevuld met de bepalingen van verhuurder.

Lees meer Lees meer

Kenmerken

Algemeen

Huurprijs € 165 /m2/jaar

Servicekosten € 25 /m2/jaar

Aanvaarding Per datum

Aanvaardingsdatum 01/06/2024

Bouw

Hoofdfunctie Kantoorruimte

Oppervlakten

Oppervlakte 1.198 m2 (in units vanaf 1198 m2)

Indeling

Aantal bouwlagen 3 bouwlagen

Plan een bezichtiging of stel een vraag