Dynamostraat 18, Rotterdam | Dit kantoor huren? | Deskfinder.nl

Dynamostraat 18

Omschrijving

Algemeen
Gebouw Inspiratis is een representatief kantoorgebouw met een verhuurbaar vloeroppervlak van in totaal 12.210 m². Voor de verhuur is momenteel 178 m² beschikbaar gelegen op de 5e verdieping, voorzien van een gezamenlijke entree. In gebouw Inspiratis bevinden zich maatschappelijke huurders zoals Jeugdbescherming en Parnassiagroep. Het gebouw heeft een totale parkeercapaciteit van 180 parkeerplaatsen verdeeld over een parkeerkelder en een parkeerdek die via een autolift kan worden bereikt.

De ruimte is bestemd voor Maatschappelijke doeleinden (Enkel bestemming maatschappelijk 1).

Bereikbaarheid
Kantoorgebouw Inspiratis’ ligt direct naast het Zuidplein, ten zuiden van de Nieuwe Maas en ten westen van de Erasmusbrug. Het gebied rondom Zuidplein biedt naast een groot winkelcentrum tevens culturele voorzieningen zoals theater Zuidplein en Ahoy.

Daarnaast bevinden zich meerdere restaurants en cafés in de omgeving van Zuidplein. Op vijf minuten loopafstand van de Dynamostraat ligt het Zuiderpark; één van Rotterdams grootste stadparken. Met een meer dan twee kilometer lange promenade, strand, moerasgebied, bossen, eilanden en veel water nodigt het park uit tot wandelen en genieten.

Auto
Het kantoorgebouw is goed bereikbaar vanaf de ring Rotterdam via de A16 (afrit Feijenoord) en via de A15 (afrit Vaanplein). Bovendien is station Rotterdam Centraal goed te bereiken via de Maastunnel, Dordtselaan, Maashaven en de Erasmusbrug.

Openbaar vervoer
Vanaf het kantoorgebouw is het drie minuten lopen naar metro- en busstation Zuidplein met een directe verbinding naar station Rotterdam Centraal.

Oppervlakte
5e verdieping: 178 m²

Bovenstaand metrage is vastgesteld conform NEN 2580 meetcertificaat voor verhuurbare oppervlakten.

Huurprijs
Kantoorruimte: € 155,– per m² per jaar te vermeerderen met de eventueel verschuldigde b.t.w.

Parkeerplaatsen
Parkeerplaats: € 1.250,– per plaats per jaar exclusief b.t.w.
Het gebouw beschikt over 180 parkeerplaatsen parkeerplaatsen waarvan ongeveer de helft in de parkeerkelder en de andere helft op een parkeerdek op het dak. De parkeernorm bedraagt 1 parkeerplaats per 75 m² v.v.o. kantoorruimte.

Servicekosten
€ 40,00 per m² v.v.o. per jaar als verrekenbaar voorschot.

Opleveringsniveau
De kantoorruimte zal worden opgeleverd in de huidige staat en is onder meer voorzien van:
* gescheiden dames-, heren- en bezoekerstoiletgroep;
* verlaagde geluidsabsorberende (steenwol) systeemplafonds met ingebouwde verlichtingsarmaturen;
* mechanische ventilatie in combinatie met topkoeling;
* wandkabelgoten.

Daarnaast is de kantoorruimte thans nog voorzien van een representatief inbouwpakket, bestaande uit o.a. de volgende componenten:
* vloerbedekking;
* scheidingswanden;
* pantry’s;
* databekabeling.

Het inbouwpakket verkeert in uitstekende en bruikbare staat. Ongetwijfeld sluit het pakket niet één op één aan op de wensen, maar verhuurder onderzoekt graag in nauwe samenspraak met huurder of en in hoeverre het bestaande inbouwpakket (deels) bruikbaar is.

Energielabel
Het kantoorgebouw beschikt over een energielabel A.

Huurtermijn
In overleg.

Huurgarantie
Voor oplevering van de ruimte te verstrekken ter grootte van een betalingsverplichting van minimaal 3 maanden huur en servicekosten inclusief b.t.w.

Huurprijsherziening
Jaarlijks, voor het eerst een jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BTW
Over de huurprijs zal b.t.w. in rekening worden gebracht. Indien b.t.w. niet in rekening kan worden gebracht, geldt een nader te bepalen opslag op bovengenoemde huurprijzen.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) model februari 2015. Met bijbehorende algemene voorwaarden en aangevuld met de bepalingen van verhuurder.

Lees meer Lees meer

Kenmerken

Algemeen

Huurprijs € 155 /m2/jaar

Servicekosten € 40 /m2/jaar

Aanvaarding Direct

Bouw

Hoofdfunctie Kantoorruimte

Oppervlakten

Oppervlakte 178 m2 (in units vanaf 178 m2)

Indeling

Aantal bouwlagen 1 bouwlagen

Plan een bezichtiging of stel een vraag