Coolsingel 53, Rotterdam | Dit kantoor huren? | Deskfinder.nl

Coolsingel 53

Omschrijving

Algemeen
Een uniek kantoor op een toplocatie, midden in het Central Business District van Rotterdam. Gelegen op de 3e verdieping van gebouw Cool 63 is een spectaculaire kantoorverdieping beschikbaar van maar liefst 3.763 m² v.v.o. kantoorruimte. De verdieping is turn-key en hoogwaardig ingericht op basis van een flexibel / hybride werkplekconcept. Daarnaast beschikt de ruimte over een zeer groot dakterras met spectaculair uitzicht dat exlcusief door de huurder van deze kantoorverdieping gebruikt kan worden.

COOL63 is gelegen aan de beroemdste boulevard van Rotterdam, de Coolsingel. Het object biedt een mix van grootstedelijke functies en een hoogwaardige, tijdloze uitstraling. COOL63 biedt plaats aan moderne kantoren, kwalitatieve retail & horeca alsmede exclusieve appartementen. Het object heeft een Breeam Excellent label en een zeer hoogwaardig opleveringsniveau.

Locatie
Het object is gelegen aan de Coolsingel en het Stadhuisplein, recht tegenover het monumentale stadhuis. Het gebied Coolsingel – Hofplein wordt verder aangepakt om zijn allure en levendigheid te versterken. Tevens is het befaamde winkelgebied de Lijnbaan direct naast het gebouw gelegen, te midden van terrassen, theaters, bioscopen, musea, galeries, een casino, internationale hotels en de kantoren van het Rotterdam Central Business District.

Bereikbaarheid
Per auto
COOL63 is uitstekend bereikbaar met de auto. De reistijd naar Rotterdam The Hague Airport bedraagt slechts 12 autominuten.

Per openbaar vervoer
COOL63 is uitstekend bereikbaar per openbaar vervoer. Op loopafstand bevindt zich Rotterdam Centraal Station; hier stopt de HSL voor snelle internationale spoorverbindingen. Ook op lokaal, regionaal en nationaal niveau is de bereikbaarheid optimaal. Metro, tram, bus, taxi, Randstadrail en NS-trein zorgen voor de snelle verbindingen.

Oppervlakte
De in het complex beschikbare kantoorruimte bestaat uit circa 3.763 m² v.v.o. kantoorruimte (nagenoeg) gelegen op één verdiepingsvloer. Dit maakt de implementatie van een hybride werkplekconcept met een hoge mate van efficiency mogelijk. De huidige gebruiker heeft een totaal van ruim 400 werplekken op de verdieping gesitueerd. In aanvulling op een efficiënte werkplekomgeving zijn tevens aan aantal riante meeting rooms beschikbaar, aangevuld met een informele ontmoetings- en lunchruimte.

Opleveringsniveau
COOL63 is bijzonder duurzaam vanwege het gebruik van warmte-koude opslag en door de toepassing van zeer hoogwaardige installaties.

Het object zal worden opgeleverd inclusief:
– representatieve centrale entreehal ten behoeve van de kantoren;
– meerdere personenliften;
– moderne toiletgroepen;
– verhoogde computervloer.

De kantoorruimte op de 3e en 4e verdieping zal turn-key worden opgeleverd onder meer voorzien van de navolgende inrichtingscomponenten:
– aanwezige vloerbedekking;
– aanwezige pantry- / keukenvoorziening met bar;
– aanwezige hoogwaardige scheidingswanden;
– aanwezige data- en telefoniebekabeling;
– aanwezig vast en maatwerkmeubilair;
– (optioneel) aanwezige bureaus, stoelen en overige los meubilair.

Partijen zullen in nader overleg treden om de hoogte van de overnamesom te bepalen.

Huurprijs
Kantoorruimte
€ 190,00 per m² per jaar, exclusief b.t.w. en servicekosten.

Parkeren
€ 2.250,00 per plaats per jaar, exclusief b.t.w.

Parkeren
Bij het gehuurde behoren 9 vaste toegewezen parkeerplaatsen.

Tevens is het mogelijk om te parkeren in de parkeergarage Kruiskade (Interparking) tegenover het Oude Luxor Theater en naast het Hilton Rotterdam. De parkeergarage ligt op loopafstand van kantoorgebouw COOL63. U kunt hiervoor een kantoor abonnement afsluiten welke geldig is van maandag t/m vrijdag van 7:00 uur tot 19:00 uur.

Servicekosten
€ 58,00 per m² per jaar, excl. b.t.w. als voorschot voor leveringen en diensten met jaarlijkse nacalculatie.

Huurperiode
Een huurtermijn van (tenminste) 5 jaar. Kortere en/of flexibele termijnen in nader onderling overleg.

Beschikbaar
In overleg, op korte termijn mogelijk.

Huurprijsherziening
Jaarlijks, voor het eerst een jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurgarantie
Voor oplevering van de ruimte te verstrekken ter grootte van een betalingsverplichting van minimaal 3 maanden inclusief b.t.w.

BTW
Over de huurprijs zal b.t.w. in rekening worden gebracht. Indien b.t.w. niet in rekening kan worden gebracht, geldt een nader te bepalen opslag op bovengenoemde huurprijzen.

Algemeen
Deze vrijblijvende en globale informatie met betrekking tot voormeld onroerend goed is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door De Mik Real Estate Partners B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Lees meer Lees meer

Plan een bezichtiging of stel een vraag