Coolsingel 2, Rotterdam | Dit kantoor huren? | Deskfinder.nl

Coolsingel 2

Omschrijving

Omschrijving
Aan de Coolsingel 2 is circa 240,5 m² commerciële ruimte beschikbaar voor de verhuur. De Coolsingel is één van de meest levendige straten van Rotterdam en ligt op loopafstand van belangrijke bezienswaardigheden, zakelijke districten en het Centraal Station. In de omliggende omgeving zijn vele winkels, hotels, restaurants en supermarkten gevestigd en het metrostation Stadhuisplein is voor de deur!
 
Bereikbaarheid
Per auto
De Coolsingel 2 is met de auto zeer goed bereikbaar door goede aan- en afvoerwegen naar de Ring Rotterdam. De in het verlengde van de Coolsingel gelegen Erasmusbrug geeft ook in zuidelijke richting een goede verbinding.

Per openbaar vervoer
Voor de deur van deze zeer gunstige locatie zijn haltes van zowel de bus als de tram gelegen. Metrostation Stadhuisplein is voor het gebouw gelegen. Verder is Metrostation Beurs, wat het kruispunt van de noord/zuid- met de oost/westlijn vormt, in de directe omgeving gelegen. Metrostation Beurs biedt een directe verbinding met het NS Station Rotterdam Centraal, Station Blaak en Station Alexander.
 
Het station biedt alle mogelijke openbaar vervoerverbindingen, waaronder de hogesnelheidslijn (HSL) naar luchthaven Schiphol. Rotterdam The Hague Airport is met de RandstadRail binnen een kwartier bereikbaar en heeft directe luchtverbindingen met steden als Londen en Frankfurt. Vanaf NS Rotterdam Centraal reizen passagiers met de hogesnelheidstrein in 25 minuten naar luchthaven Schiphol, in 35 minuten naar Amsterdam Centraal, in 37 minuten naar Antwerpen, in 70 minuten naar Brussel, in 2,5 uur naar Parijs en met de RandstadRail in 15 minuten naar Rotterdam Airport.
 
Vloeroppervlakte
Voor de verhuur is momenteel circa 240,5 m² commerciële ruimte beschikbaar.

Parkeren
In totaal zijn er 13 parkeerplaatsen in de onderliggende parkeergarage beschikbaar.
 
Voorzieningen
De winkelruimte wordt in huidige staat opgeleverd voorzien van onder andere:
– eigen entree;
– verwarming middels radiatoren;
– aanwezige vloerbedekking;
– aanwezige bar;
– aanwezige scheidingswanden.

Huurprijs
€ 4.000,00 per maand all-in, exclusief b.t.w.
 
Parkeren
€ 3.000,00 per plaats per jaar, exclusief b.t.w.

Servicekosten
Huurder dient zelf zorg te dragen voor het afsluiten van contracten voor elektravoorzieningen, schoonmaak, etc.
 
Huurtermijn
Minimaal 1 jaar, uiterlijk tot 30-06-2025. Wellicht mogelijkheid tot verlenging.
 
Oplevering
In overleg.
 
Energielabel 
Het gebouw is voorzien van een energielabel E.
   
Huurbetaling
Per maand vooruit.
 
Zekerheidstelling
Voor oplevering van de ruimte te verstrekken ter grootte van een betalingsverplichting van minimaal 3 maanden inclusief b.t.w.
 
Huurprijsherziening
Jaarlijks, voor het eerst een jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
 
BTW
Over de huurprijs zal b.t.w. in rekening worden gebracht. Indien b.t.w. niet in rekening kan worden gebracht, geldt een nader te bepalen opslag op bovengenoemde huurprijzen.
 
Huurovereenkomst
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) model februari 2015. Met bijbehorende algemene voorwaarden en aangevuld met de bepalingen van verhuurder.

Lees meer Lees meer

Kenmerken

Algemeen

Huurprijs € 4.000 Per maand

Aanvaarding In overleg

Bouw

Hoofdfunctie Winkelruimte

Oppervlakten

Oppervlakte 240 m2 (in units vanaf 240 m2)

Indeling

Aantal bouwlagen 1 bouwlagen

Plan een bezichtiging of stel een vraag