Charloisse Lagedijk 534, Rotterdam | Dit kantoor huren? | Deskfinder.nl

Charloisse Lagedijk 534

Omschrijving

Algemeen
Ontdek een werkelijk bijzondere kantoorervaring in de landelijke omgeving van de historische hoeve “Aplonia” aan de Charloisse Lagedijk 536 te Rotterdam. Gelegen op de parterre, biedt deze kantoorruimte niet alleen een indrukwekkende werkplek, maar ook gedeeld gebruik van een elegante entree met een professionele receptiebalie, een uitnodigend loungegedeelte en een stijlvolle vergaderruimte.

De kantoorruimte wordt volledig gefaciliteerd en is voorzien van een moderne inrichting en meubilair. Op deze unieke locatie staat het volledig ontzorgen van u als huurder centraal.

Het totale complex ligt in een groene setting aan de rand van een recreatiegebied en bestaat uit een woonboerderij, luxe kantoren in de voormalige hoeve “Aplonia” en een in 2008 nieuw gebouwd aangrenzend paviljoen.

Indeling
Voor de verhuur is momenteel circa 241,7 m² hoogwaardige kantoorruimte beschikbaar. Genoemde metrages zijn inclusief omslag algemene ruimte, gebruik vergaderruimte, bar, lounge, keuken etc.

Unit 0.6. 66,8 m² VVO plm. 2 tot 6 personen of presentatieruimte
Unit 0.8. 29,3 m² VVO plm. 1 tot 2 personen of vergaderkamer
Unit 0.10. 33,6 m² VVO plm. 1 tot 2 personen of vergaderkamer
Unit 0.11. 112 m² VVO plm. tot 6 personen
______
Totaal 241,7 m² VVO

Locatiegegevens
Auto
De Charloisse Lagedijk met zijn karakteristieke lintbebouwing ligt aan de zuidkant van Rotterdam, vlakbij de rijksweg A15 (Botlek/ Europoort – Duitsland) en nabij de Groene Kruisweg. Volwaardige op- en afritten naar en van de A15 bevinden zich op zeer korte afstand. De Groene Kruisweg is één van de belangrijkste invalwegen vanaf de zuidelijke ring naar het Waalhaven-gebied en via de Maastunnel traverse, naar het centrum van de stad. Aan de oostzijde is “Charloisse Poort” aangesloten op de Zuiderparkweg richting het Zuidplein en Barendrecht. Op 5 autominuten ligt de Slinge met winkelvoorzieningen.

Openbaar vervoer
De nabijgelegen bushalte, gelegen op een afstand van circa 500 meter, biedt toegang tot het metrostation Slinge, dat op 1,2 kilometer afstand gelegen is.

Voorzieningen
Het kantoor is volledig ingericht met een aantal spreek- en werkkamers voorzien van glazen wanden en deuren. Een receptiebalie, eventueel voor gezamenlijk gebruik. Lunchservice tegen betaling in de centrale lounge. Daarnaast zijn de kantoren voorzien van modern “vast” kantoormeubilair. Uiteraard zijn er voorzieningen als airconditioning, databekabeling, glasvezel en toiletten aanwezig.

Huurprijs
Kantoorruimte
Op aanvraag.

Parkeerplaats op eigen terrein
€ 835,– per plaats per jaar. Tevens zijn er voldoende gratis parkeerplaatsen op het achtergelegen parkeerterrein.

Betaling
Betaling van de huur en eventuele servicekosten geschiedt per maand of kwartaal vooruit.

Huurtermijn
In overleg.

Energielabel
Het kantoorgebouw beschikt over energielabel A.

Overeenkomst
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ). Met bijbehorende algemene voorwaarden.

Aanvaarding
In overleg, per direct beschikbaar.

Zekerheidstelling
Een betalingsverplichting van minimaal 3 maanden inclusief b.t.w.

BTW
Over de huurprijs zal b.t.w. in rekening worden gebracht. Indien b.t.w. niet in rekening kan worden gebracht, geldt een nader te bepalen opslag op boven- genoemde huurprijzen.

Huurprijsherziening
Jaarlijks, voor het eerst een jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijs- index (CPI) reeks CPI. Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Lees meer Lees meer

Plan een bezichtiging of stel een vraag