Kantoorruimte huren Charloisse Lagedijk 534, Rotterdam | Deskfinder.nl

Charloisse Lagedijk 534

Omschrijving

Algemeen
Werkelijk zeer bijzondere kantoorruimte met medegebruik van entree met receptiebalie, lounge gedeelte annex vergaderruimte gelegen op de parterre van de historische hoeve “Aplonia” aan de Charloisse Lagedijk 536 te Rotterdam. Parkeren is op eigen terrein en het aangrenzende openbare gratis parkeerterrein in voldoende mate aanwezig.

De kantoorruimte wordt volledig gefaciliteerd en is voorzien van een moderne inrichting en meubilair. Op deze unieke locatie staat het volledig ontzorgen van u als huurder centraal.

Het totale complex ligt in een groene setting aan de rand van een recreatiegebied en bestaat uit een woonboerderij, kantoren in de voormalige hoeve “Aplonia” en een in 2008 nieuw gebouwd paviljoen.

Indeling
Voor de verhuur is momenteel circa 219 m² hoogwaardige kantoorruimte beschikbaar. Genoemde metrages zijn inclusief omslag algemene ruimte, gebruik vergaderruimte, bar, lounge, keuken etc.

Unit 0.9. 118 m2 VVO plm. 4 tot 8 personen, incl. pantry/toiletten
Unit 0.6. 67 m2 VVO plm. 2 tot 6 personen of presentatieruimte
Unit 0.2. 34 m2 VVO plm. 1 tot 2 personen of vergaderkamer
______
Totaal 219 m2 VVO

Locatiegegevens
Auto
De Charloisse Lagedijk met zijn karakteristieke lintbebouwing ligt aan de zuidkant van Rotterdam, vlakbij de rijksweg A15 (Botlek/ Europoort – Duitsland) en nabij de Groene Kruisweg. Volwaardige op- en afritten naar en van de A15 bevinden zich op zeer korte afstand. De Groene Kruisweg is één van de belangrijkste invalwegen vanaf de zuidelijke ring naar het Waalhaven-gebied en via de Maastunnel traverse, naar het centrum van de stad. Aan de oostzijde is “Charloisse Poort” aangesloten op de Zuiderparkweg richting het Zuidplein en Barendrecht. Op 5 autominuten ligt de Slinge met winkelvoorzieningen.

Openbaar vervoer
De bushalte ligt op circa 500 meter afstand, tram op 900 meter en metrostation Slinge 1,2 kilometer.
Verhuurder heeft een aantal fietsen beschikbaar gesteld welke in bruikleen beschikbaar zijn bij metrostation Slinge.

Voorzieningen
Het kantoor is volledig ingericht met een aantal spreek- en werkkamers voorzien van glazen wanden en deuren. Een receptiebalie, eventueel voor gezamenlijk gebruik. Lunchservice tegen betaling in de centrale lounge. Daarnaast zijn de kantoren voorzien van modern “vast” kantoormeubilair. Uiteraard zijn er voorzieningen als airconditioning, databekabeling, glasvezel en toiletten aanwezig.

Huurprijs
Kantoorruimte
Op aanvraag.

Parkeerplaats op eigen terrein
€750,– per plaats per jaar. Tevens zijn er voldoende gratis parkeerplaatsen op het achtergelegen parkeerterrein.

Betaling
Betaling van de huur en eventuele servicekosten geschiedt per maand of kwartaal vooruit.

Huurtermijn
In overleg.

Energielabel
Het kantoorgebouw beschikt over energielabel A.

Overeenkomst
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ). Met bijbehorende algemene voorwaarden.

Aanvaarding
In overleg, per direct beschikbaar.

Zekerheidstelling
Een betalingsverplichting van minimaal 3 maanden inclusief b.t.w.

BTW
Over de huurprijs zal b.t.w. in rekening worden gebracht. Indien b.t.w. niet in rekening kan worden gebracht, geldt een nader te bepalen opslag op boven- genoemde huurprijzen.

Huurprijsherziening
Jaarlijks, voor het eerst een jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijs- index (CPI) reeks CPI. Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Lees meer Lees meer

Plan een bezichtiging of stel een vraag