Boompjes 258, Rotterdam | Dit kantoor huren? | Deskfinder.nl

Boompjes 258

Omschrijving

Algemeen
Volledig gerenoveerd multi-tenant kantoorgebouw “RIV offices” is gelegen aan de Boompjes 258. Aan de Boompjes, tussen de Verlengde Willemsbrug en Erasmusbrug, staat op een schitterende locatie een uniek en hoogwaardig kantoorgebouw. De voorgevel van het gebouw is gelegen op het zuiden en biedt een prachtig uitzicht op rivier De Maas. De stadsgevel biedt uitzicht op de Scheepmakershaven en het centrum van Rotterdam. Boompjes 258 is op elke wijze zeer goed te bereiken (via het water, openbaar vervoer en met de auto). Parkeren is mogelijk in de parkeergarage ‘De Boompjes’ achter het gebouw aan de Terwenakker. OV is op 5 minuten loopafstand bereikbaar.

De algemene entree alsmede de beschikbare verdiepingsvloeren zijn volledig gerenoveerd en voorzien van een moderne ”Look and Feel”, evenals verschillende huurdersfaciliteiten. In de algemene entreehal die vanaf de Boompjes en de Terwenakker bereikbaar is, bevindt zich een nieuwe receptiebalie alsmede een ruime moderne koffiebar waar huurders informeel kunnen overleggen onder het genot van een goede kop koffie. Vanaf de begane grond bereik je middels een open trap verbinding de 1e verdieping waar zich een totaal vernieuwd bedrijfsrestaurant bevindt voor alle huurders in het gebouw. In totaal wordt er ca. 5.449 m² casco gerenoveerde kantoorruimte aangeboden.

Meer informatie kunt u ook vinden op de projectwebsite https://rivoffices.nl.

Locatie
Tussen de Leuvehaven en de Oude Haven in Rotterdam is al in 1615 een wandelpromenade aangelegd met aan beide zijden lange rijen Lindebomen: de Boompjes. Deze wal in de stad, die ook toen al een recreatieve functie had, wordt tot op de dag van vandaag als zodanig in ere gehouden. Een locatie ‘op stand’ zoals de Rotterdammers het noemen. En nog altijd een bedrijvige plek die eeuwenlang dé uitvalsbasis was voor schepen, scheepvaartmaatschappijen en schippers.
RIV Office aan de Boompjes is een zeer herkenbaar gebouw, gelegen op een een uitstekende zichtlocatie.

Met de auto
Via de Maasboulevard is de Ring Oost van Rotterdam binnen enkele autominuten bereikbaar. Tevens zijn de ontsluitingen naar ring Zuid via de Willemsbrug of Erasmusbrug en Noord via de Coolsingel uitstekend bereikbaar.

Met het openbaar vervoer
Het gebouw ligt op zeven minuten lopen van het NS-station Blaak. Dit station heeft tevens haltes van de Metro Oost-West lijn en de tramlijnen 3 en 8. De halte Leuvehaven van de Metro Noord-Zuid en tramlijn 6 ligt op een afstand van vijf minuten lopen van het gebouw. In de omgeving van het gebouw zijn ook diverse haltes van RET en regionale buslijnen gesitueerd.

Vloeroppervlakte
De totaal verhuurbare vloeroppervlakte van het gebouw bedraagt circa 16.278 m². Voor de verhuur is momenteel circa 5.449 m² beschikbaar, in units vanaf circa 435 m².

2e verdieping ca. 670 m² kantoorruimte
3e verdieping ca. 839 m² kantoorruimte
4e verdieping ca. 870 m² kantoorruimte
5e verdieping ca. 435 m² kantoorruimte (halve etage oostzijde)
6e verdieping ca. 870 m² kantoorruimte
7e verdieping ca. 870 m² kantoorruimte
9e verdieping ca. 895 m² kantoorruimte

Het metrage betreft het verhuurbaar vloer oppervlak inclusief omslag algemene ruimte, centrale entree, receptie en bedrijfsrestaurant. Er is een NEN 2580 Meetstaat aanwezig.

Parkeren
Parkeernorm 1:172 m²
Aantal beschikbare parkeerplaatsen voor de beschikbare etages: 39.
Parkeren is mogelijk in de achter het gebouw gelegen parkeergarage “De Boompjes” gelegen aan de Terwenakker van de gemeente Rotterdam.

Opleveringsniveau
De beschikbare kantoorverdiepingen hebben allemaal een prachtig uitzicht en zullen volledig gerenoveerd worden opgeleverd. Er zal een combinatie van open en gesloten ruimtes / werkplekken gerealiseerd (kunnen) worden, waarbij optimaal gebruik wordt gemaakt van de natuurlijke lichtinval en het mooie uitzicht.

Huurprijs
Kantoorruimte
€ 195,- per m² per jaar, te vermeerderen met b.t.w.

Parkeren
€ 2.100,– per plaats per jaar, te vermeerderen met b.t.w.

Voorschot servicekosten
Het voorschot servicekosten bedraagt € 84,– per m² per jaar, te vermeerderen met b.t.w.

Aanvaarding
In overleg.

Betaling
Betaling van de huur, servicekosten en b.t.w. geschiedt per kwartaal vooruit.

Huurtermijn
5 jaar + aansluitende verlengingsperioden van telkenmale 5 jaar.

Energielabel
Het gebouw beschikt over een energielabel A.

Huurprijsherziening
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringang, op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI- alle
huishoudens (2015 =100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Zekerheidstelling
Ter meerdere zekerheid van nakoming van zijn verplichtingen zal huurder een onvoorwaardelijke en onherroepelijke bankgarantie stellen bij een in Nederland erkende bankinstelling, ter grootte van tenminste drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met b.t.w.

Omzetbelasting
Over de huurprijs zal b.t.w. in rekening worden gebracht. Indien b.t.w. niet in rekening kan worden gebracht, geldt een nader te bepalen opslag op bovengenoemde huurprijzen.

Overeenkomst
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) voor kantoorruimte en overige bedrijfsruimte, versie februari 2015, met bijbehorende algemene bepalingen.

Lees meer Lees meer

Plan een bezichtiging of stel een vraag