Boompjes 258

Omschrijving

Volledig gerenoveerd multitenant kantoorgebouw “RIV offices” is gelegen aan de Boompjes 258.

Aan de Boompjes, tussen de Verlengde Willemsbrug en Erasmusbrug, staat op een schitterende locatie een uniek en hoogwaardig kantoorgebouw. De voorgevel van het gebouw is gelegen op het zuiden en biedt een prachtig uitzicht op rivier De Maas. De stadsgevel biedt uitzicht op de Scheepmakershaven en het centrum van Rotterdam. Boompjes 258 is op elke wijze zeer goed te bereiken (via het water, openbaar vervoer en met de auto). Parkeren is mogelijk in de parkeergarage ‘De Boompjes’ achter het gebouw aan de Terwenakker.

De algemene entree alsmede de beschikbare verdiepingsvloeren zijn volledig gerenoveerd en voorzien van een moderne ”Look and Feel”, evenals verschillende huurdersfaciliteiten. In de algemene entreehal die vanaf de Boompjes en de Terwenakker bereikbaar is, bevindt zich een nieuwe receptiebalie alsmede een ruime moderne koffiebar waar huurders informeel kunnen overleggen onder het genot van een goede kop koffie. Vanaf de begane grond bereik je middels een open trap verbinding de 1e verdieping waar zich een totaal vernieuwd bedrijfsrestaurant bevindt voor alle huurders in het gebouw.

De totaal verhuurbare vloeroppervlakte van het gebouw bedraagt circa 16.278 m². Voor de verhuur is momenteel circa 6.315 m² beschikbaar, in units vanaf circa 435 m².

Lees meer Lees meer

Kenmerken

Algemeen

Huurprijs € 195 /m2/jaar

Aanvaarding Direct

Bouw

Hoofdfunctie Kantoorruimte

Oppervlakten

Oppervlakte 6.315 m2 (in units vanaf 435 m2)

Plan een bezichtiging of stel een vraag