Govert van Wijnkade 50, Maassluis | Dit kantoor huren? | Deskfinder.nl

Govert van Wijnkade 50

Omschrijving

Aan de Govert van Wijnkade in Maassluis komt op een unieke locatie met uitzicht op het Scheur een kantoorruimte van in totaal ca. 1.450 m² BVO groot beschikbaar voor de verhuur! Het betreft een karakteristiek gebouw met originele elementen waaronder het zogenoemde kraaiennest. Bij het object behoren maar liefst 16 eigen parkeerplaatsen op eigen terrein. De kantoorlocatie bestaat uit diverse ruimtes en is deels verdeeld over meerdere verdiepingen met VVO van ca. 1.105 m2 kantoorruimte. Via een representatieve entree en receptie in het authentieke deel zijn de diverse kantoorruimtes te betreden. 

Het object is gelegen aan de Govert van Wijnkade en heeft daarmee een unieke locatie met uitzicht op de Waterweg. Het object is via de nabij gelegen Industrieweg goed bereikbaar per auto- en het openbaar vervoer.

Op enkele minuten auto afstand is de Rijksweg A20 – afslag 7 gelegen. Dit is te bereiken via de Laan van 1940-1945. Op loopafstand bevindt zich station Maassluis Centrum, waar de ontsluiting via diverse busverbindingen goed te noemen is. Hier rijdt de metroverbinding tussen Hoek van Holland en Rotterdam langs. In de omgeving van het object zijn voornamelijk regionale ondernemers actief waaronder het naastgelegen Hotel Maassluis.

Lees meer Lees meer

Kenmerken

Algemeen

Koopsom € 0 -

Aanvaarding Direct

Bouw

Hoofdfunctie Bedrijfsruimte

Bouwjaar 1953

Oppervlakten

Oppervlakte 1.450 m2 (in units vanaf 1105 m2)

Plan een bezichtiging of stel een vraag