Bisonspoor 3002-8000, Maarssen | Dit kantoor huren? | Deskfinder.nl

Bisonspoor 3002-8000

Uitgelichte services

 • Lift

  Ook voor de minder validen beschikt men hier over een lift

 • Pantry

  Je beschikt over je eigen/gedeelde keuken om zelf een kop koffie te zetten

 • Vergaderruimtes

  Er zijn diverse vergaderruimtes die je kan huren voor eigen gebruik

Omschrijving

Bison Office Spaces is een uitstekende vestigingslocatie voor zowel grote als kleine bedrijven in centraal Nederland. In totaal kent het complex vier kantoortorens met een totale oppervlakte van ruim 20.000 m2. De vier centrale kantoortorens hebben recent een ingrijpende renovatie ondergaan en zijn verduurzaamd, van moderne klimaatinstallatie tot en met nieuwe gevelbekleding, wat het complex een modern en eigentijds karakter geeft. Op de 2e verdieping zijn circa 10 vergaderruimtes, variërend in grootte, gerealiseerd, vrij te gebruiken door elke huurder. Ook is er de mogelijkheid om één van de congresruimtes te huren. In de entree is een koffiebar geplaatst.

Het complex voldoet aan alle eisen voor een Energielabel B en beschikt over een moderne en zakelijke uitstraling. Door de verdiepingshoge ramen worden de ruimtes als ‘open’ en licht ervaren. Door de structuur van de verdiepingen kan vrijwel ieder gewenst metrage worden aangeboden.

De Bison Office Spaces liggen naast het NS-station Maarssen en boven het Bison Shopping Centre. Met mogelijkheden zoals zeer ruime parkeergelegenheid, een kinderdagverblijf, het NS- en busstation op loopafstand, de aanwezige winkelvoorzieningen, snelweg A2 op 1.500 meter afstand, tal van horecavoorzieningen en de moderne uitstraling die in 2013 in Bisonspoor is gerealiseerd, zijn de Bison Office Spaces zeer aantrekkelijk voor een brede groep huurders. In de omgeving van het kantoorcomplex zijn onder andere Estee Lauder, Eurofiber Nederland, de Hypotheker en ING Bank gevestigd.

Het overdekte winkelcentrum Bisonspoor beslaat ruim 25.000 m2 winkeloppervlak en kent een grote variëteit aan nationale winkelformules, zelfstandige (vers)winkels, horecagelegenheden en een bowlingcentrum.

Lees meer Lees meer

Vanaf de afslag Maarssen van de rijksweg A2 (Amsterdam-Maastricht) zijn de Bison Office Spaces binnen vijf minuten te bereiken. Via de Zuilense Ring (N230) is er een directe verbinding met de A27 (Almere-Breda) en de A28 (Utrecht-Groningen). Via de A2 is de A12 richting Arnhem-Den Haag eveneens goed bereikbaar. De reistijd per auto tot het centrum van Utrecht bedraagt circa 15 minuten. Amsterdam is via de rijksweg A2 in circa 20 minuten bereikbaar. Bison Office Spaces is gelegen naast het NS-station Maarssen. Vanaf dit station vertrekken op zeer regelmatige basis treinen in de richting van Amsterdam CS (2 keer per uur), Breukelen (4 keer per uur), Utrecht CS (4 keer per uur) en Veenendaal (4 keer per uur).

Parkeermogelijkheden

 • Parkeergarage

Faciliteiten

 • Lift
 • Pantry
 • Vergaderruimtes

Plan een bezichtiging of stel een vraag