Het Ravelijn 1, Lelystad | Dit kantoor huren? | Deskfinder.nl

Het Ravelijn 1

Uitgelichte services

 • 24H toegang

  Je heb 24 uur per dag toegang tot je eigen kantoor

 • Flexibele huurtermijnen

  Je kan hier eenvoudig op en afschalen wanneer jouw bedrijf groeit

 • Pantry

  Je beschikt over je eigen/gedeelde keuken om zelf een kop koffie te zetten

 • Vergaderruimtes

  Er zijn diverse vergaderruimtes die je kan huren voor eigen gebruik

Omschrijving

Ontdek de perfecte zakelijke oplossing voor ondernemers die flexibiliteit en betaalbaarheid hoog in het vaandel hebben staan in Lelystad – het ADD Business Point. Gelegen aan de zuidkant van de stad, direct naast de afrit van de A6, biedt ons kantoor in Lelystad een ideale locatie met snelle toegang tot zowel de Randstad als de noordelijke provincies. Bovendien is ADD Business Point Lelystad uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer, met een bushalte recht tegenover het gebouw. In slechts 16 minuten brengt de bus je naar het centraal station van Lelystad, met bussen die elke dertig minuten vertrekken.

Met de geplande komst van een vliegveld in Lelystad wordt de stad steeds aantrekkelijker als vestigingsplaats voor bedrijven. Bij onze locatie is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar, ook voor bezoekers. Daarnaast bieden we een ruim scala aan spreekruimtes, vergaderruimtes, flexplekken en zelfs behandelkamers in Lelystad.

Naast de flexkantoren van ADD Business Point in Lelystad zijn er verschillende andere diensten die betaalbaar en flexibel ondernemen mogelijk maken voor ondernemers in de stad. Kies bijvoorbeeld voor ons Servicekantoor, waarbij je profiteert van een professioneel zakelijk adres zonder de hoge kosten van een eigen kantoor. Je kunt ook gebruik maken van onze flexruimtes, zodat je klanten niet eens zullen merken dat dit niet jouw eigen kantoor is. Bovendien zijn al onze flexwerkkantoren volledig white-label, zonder enige vorm van reclame in de gereserveerde ruimtes. In de onderstaande video zie je hoe het werkt en ontdek je de vele mogelijkheden die wij bieden.

Bij ADD Business Point gaan onze diensten verder dan alleen een vestigingsadres of flexruimte. Wij denken graag met je mee als je professioneel en betaalbaar wilt ondernemen in Lelystad. Naast telefoonbeantwoording en postverwerking kunnen wij maatwerkoplossingen bieden voor al jouw behoeften. Belangrijk is dat onze diensten echt flexibel zijn. Je zit niet vast aan langlopende contracten en kunt op elk moment de diensten stopzetten of juist uitbreiden. Flexibiliteit staat bij ons voorop.

Lees meer Lees meer

Faciliteiten

 • 24H toegang
 • Flexibele huurtermijnen
 • Pantry
 • Vergaderruimtes

Plan een bezichtiging of stel een vraag