Kanaalpark 157, Leiden | Dit kantoor huren? | Deskfinder.nl

Kanaalpark 157

Omschrijving

Welkom bij Kanaalpark 157 in Leiden, dé gunstig gelegen werkomgeving die inspireert! Bent u op zoek naar een plek waar u kunt werken, omringd door collega-ondernemers en tegelijkertijd in alle rust kunt werken? Dan is het multifunctionele kantoorgebouw aan Kanaalpark 157 de ideale locatie voor u. Dit moderne kantoorgebouw biedt uitstekende faciliteiten, razendsnel internet, rustige vergaderruimten en sfeervolle flexwerkplekken. Daarnaast is de gunstige locatie Kanaalpark 157 een groot pluspunt, met het pand gelegen in het prachtige Kanaalpark in Leiden, op slechts 6 minuten lopen van Station Leiden Lammenschans en op 2 minuten rijden van de snelweg A4. Rondom het gebouw is voldoende parkeergelegenheid en voor degenen die de stad in willen, zijn er kosteloos leenfietsen beschikbaar waarmee u binnen 5 minuten in het centrum van Leiden bent.

Wat de locatie echt bijzonder maakt, is de bruisende werkomgeving waarin u ideeën kunt opdoen. Met meer dan honderd collega-ondernemers onder één dak, is er een schat aan kennis en ervaring beschikbaar. U kunt gemakkelijk profiteren van de ideeën en expertise van uw medehuurders, en zelfs opdrachten uitbesteden aan uw buurman of hulp vragen wanneer u dat nodig heeft. Deze locatie stimuleert deze samenwerking door de aanwezigheid van de sfeervol ingerichte co-werkclub, de Gangmakerij. Hier kunt u werken aan grote tafels die u deelt met collega’s, waardoor u kunt meeluisteren naar gesprekken en kunt inhaken op nieuwe ideeën. Als u behoefte heeft aan wat meer privacy, zijn er ook rustige plekken beschikbaar waar u ongestoord aan uw eigen bureau kunt werken.

Naast de inspirerende werkomgeving organiseert Kanaalpark 157 regelmatig workshops en lezingen over diverse onderwerpen, om haar huurders te ondersteunen in hun groei als ondernemers. En om te ontspannen en te netwerken, bent u van harte welkom op de wekelijkse borrel die elke vrijdagmiddag wordt georganiseerd.

Verder biedt deze locatie ook alle faciliteiten die u als ondernemer nodig heeft. Zo kunt u gebruikmaken van razendsnel internet dankzij de aansluiting op het glasvezelnetwerk, en kunt u genieten van uitstekende koffie. Er zijn afspraken gemaakt met omliggende restaurants voor lunchmogelijkheden, en tegen een aantrekkelijke prijs kunt u sporten in het fitnesscentrum aan de overkant van het gebouw.

Lees meer Lees meer

Kenmerken

Algemeen

Koopsom € 0 -

Aanvaarding

Bouw

Hoofdfunctie

Oppervlakten

Oppervlakte m2

Plan een bezichtiging of stel een vraag