Naarderstraat 82, Laren | Dit kantoor huren? | Deskfinder.nl

Naarderstraat 82

Omschrijving

Object
Welkom bij Landgoed Larenberg, een buitengewoon landgoed, gelegen in de Gemeente Laren. Larenberg is officieel erkend als een rijksbeschermd ‘complex historische buitenplaats’, wat betekent dat alle elementen van de gebouwen tot aan de objecten en het groen een onverbrekelijk geheel vormen.

Voor de verhuur bieden wij u het landhuis, een majestueus gebouw van circa 990 m² (ook wel het hoofdgebouw genoemd), en het charmante koetshuis van circa 390 m². Bovendien krijgt u de beschikking over circa 5 hectare omliggend terrein, een prachtige tuin en is er genoeg ruimte voor circa 15 parkeerplaatsen. Het landhuis is in 1834 op het hoogste punt van het landgoed gebouwd in een prachtige neoclassicistische stijl, op wens van de toenmalige eigenaar. Dit rechthoekige pand is zorgvuldig ontworpen, zodat de belangrijkste ruimtes optimaal vrij uitzicht bieden over de uitgestrekte weide.

Het voormalige koetshuis, dat dateert uit 1897 en is gebouwd in de charmante chaletstijl, is enkele jaren geleden volledig gerenoveerd naar hoogwaardige kantoorruimte. Landgoed Larenberg biedt u de unieke kans om uw bedrijf te vestigen op een historisch landgoed omringd door natuurlijke schoonheid. Benut deze mogelijkheid en creëer een representatieve en inspirerende werkomgeving.

Informatie
Vloeroppervlakte landhuis
Circa 990 m² v.v.o. kantoorruimte, verdeeld over de begane grond, eerste en tweede verdieping.
Tevens beschikt het landhuis over een lift.

Vloeroppervlakte Koetshuis
Circa 390 m² v.v.o. kantoorruimte, verdeeld over de begane grond, eerste en tweede verdieping.

Buitenruimte
5,3 hectare behoort bij het gehuurde.

Beschikbaar per
1 maart 2024, eerder in overleg.

Huurtermijn
5 jaar.

Opzegtermijn
12 maanden.

Huurprijs
€ 200,- per m² per jaar excl. servicekosten en BTW.

Bestemming
– Het landhuis heeft een kantoorbestemming.
– Het koetshuis beschikt zowel over een kantoorbestemming als over een woonbestemming voor twee afzonderlijke woningen.

Bereikbaarheid
Openbaar vervoer
Het object ligt op een gunstige locatie. Het is slechts een 10 minuten rijden van treinstation Bussum Zuid. Vanaf dit station kun je binnen 20 minuten rechtstreeks naar Utrecht Centraal reizen en binnen 25 minuten naar Amsterdam Centraal. Deze verbindingen bieden een gemakkelijke toegang tot twee belangrijke steden in Nederland.

Per auto
Naarderstraat 82-84-86 bevindt zich op een afstand van ongeveer 30 minuten rijden van Amsterdam Centraal. Het is gemakkelijk bereikbaar via de A1 snelweg. Utrecht is daarentegen bereikbaar via de A27 snelweg en de reistijd bedraagt ongeveer 20 minuten.

Lees meer Lees meer

Kenmerken

Algemeen

Huurprijs € 200 /m2/jaar

Aanvaarding Per datum

Aanvaardingsdatum 01/03/2024

Bouw

Hoofdfunctie Kantoorruimte

Oppervlakten

Oppervlakte 1.380 m2 (in units vanaf 390 m2)

Indeling

Aantal bouwlagen 3 bouwlagen

Plan een bezichtiging of stel een vraag