Raadhuisstraat 13, Koog aan de zaan | Dit kantoor huren? | Deskfinder.nl

Raadhuisstraat 13

Omschrijving

Beleggingsobject – ook ideaal voor eigenaar-gebruiker

Voor de verkoop bieden wij een volledig gerenoveerde commerciële ruimte aan, gelegen aan de Raadhuisstraat 13 en 13A te Koog aan de Zaan.

De betreffende ruimte, gelegen op de begane grond, is gesplitst en beschikt over twee afzonderlijke voordeuren wat de mogelijkheid biedt om de ruimte als één geheel te benutten of juist gescheiden te houden.

Het pand heeft onlangs een volledige renovatie ondergaan, met inbegrip van vernieuwde toiletten, een fraaie visgraatvloer en strak gestuukte witte wanden. Deze moderniseringen dragen bij aan een eigentijdse uitstraling en maken de ruimte direct klaar voor gebruik. Voor verkoop wordt de ruimte als één geheel aangeboden.

Verder beschikt het pand over verschillende bestemmingen, waaronder retail en kantoor, waardoor het een bredere doelgroep van potentiële huurders aanspreekt. Ook is het object ideaal voor een eigenaar-gebruiker.

Vraagprijs:
€ 299.000,– kosten koper, vrij van BTW.

Oppervlakte:
Huisnummer 13A: circa 86,2 m²;
Huisnummer 13: circa 46,04 m².

Opleveringsniveau:
In de huidige staat incl. o.a.:
– Vernieuwde toiletten
– Visgraatvloer
– Gestuukte wanden
– Pantry

Energielabel:
Dit gebouw heeft een energielabel A++.

Gebruiksdoeleinden:
Voor vele gebruiksdoeleinden geschikt, w.o.: detailhandel, kantoor, atelier, trainingsruimte en showroom.

Locatie en bereikbaarheid:
De Raadshuisstraat bevindt zich in Koog aan de Zaan. De levendige sfeer van de buurt wordt versterkt door talrijke winkeltjes en smalle straatjes. Op loopafstand zijn diverse winkels, supermarkten en restaurants te vinden.

NS-station ‘ Koog aan de Zaan’ ligt op enkele minuten loopafstand van het object gelegen. Amsterdam Centraal Station is binnen 15 minuten bereikbaar met de trein, welke regelmatig vertrekt.

De oprit naar rijksweg A8, met aansluiting op de ring A10, is binnen 5 minuten bereikbaar met de auto. Binnen 15 minuten is Amsterdam met de auto bereikbaar. Daarnaast bevinden de A7 en de A9 zich ook in de nabije omgeving.

Aanvaarding:
In overleg.

Lees meer Lees meer

Kenmerken

Algemeen

Koopsom € 299.000 - Kosten koper

Aanvaarding In overleg

Bouw

Hoofdfunctie Bedrijfsruimte

Oppervlakten

Oppervlakte 132 m2 (in units vanaf 46 m2)

Plan een bezichtiging of stel een vraag