Wisselwerking 58

Omschrijving

Het gebouw ‘Square58’ is centraal en direct tegen Amsterdam aan gelegen op het kantorenpark ‘Bergwijkpark Zuid’ te Diemen. De kantoorruimte is verdeeld over de begane grond en de drie bovengelegen kantoorverdiepingen. De parkeerplaatsen bevinden zich half verdiept onder het gebouw. Met een parkeernorm van 1:36 biedt het gebouw een bovengemiddeld aantal parkeerplaatsen.

In 2018 is het gebouw grootschalig gerenoveerd waarbij het entreegebied in het oog springt met een lichte en ruime ontvangsthal en een centrale receptie. Daarbij is ook een buitenterras aangelegd en is er beplanting en zitmeubilair aangebracht aan de voorzijde van het gebouw. Hiermee heeft het geheel een frisse en moderne uitstraling waarmee het voor een uiteenlopend aantal gebruikers een aantrekkelijk gebouw vormt. Het gebouw kenmerkt zich tevens door haar zeer ruime vloervelden welke via meerdere stijgpunten te bereiken zijn.
Hiermee is het gebouw uitstekend indeelbaar en met name geschikt voor grotere gebruikers. Het gebouw beschikt over een energielabel A.

Oppervlakten en beschikbaarheid:

Het totaal beschikbaar verhuurbaar vloeroppervlak bedraagt circa 13.717 m² met 391 bijbehorende parkeerplaatsen. De ruimte is voorzien van een compleet en hoogwaardig inbouwpakket met tevens een hoogwaardige ICT infrastructuur en kan daarmee turn-key worden opgeleverd. Op de begane grond bevinden zich meerdere zeer ruime en volledig uitgeruste vergaderruimten alsook het personeelsrestaurant voorzien van een ruim buitenterras.
Tele2 verzorgt momenteel de exploitatie van het restaurant, van welke ook de andere aanwezige huurders tegen een vergoeding gebruik van kunnen maken.

Elke verdieping beschikt over meerdere serverruimten zodat bij deelverhuur het gemakkelijk is om de verschillende ICT aansluitingen te verzorgen. Voor een huurder bestaat de mogelijkheid om in overleg met Tele2 het interieur/meubilair (bureaus, stoelen, kasten etc.) al of niet deels, over te nemen.

Het gebouw omvat in zijn totaliteit circa 19.387 m² aan kantoorruimte met circa 550 parkeerplaatsen. In overleg is het mogelijk om het gehele gebouw te huren.

Gebouw: Wisselwerking 58, 1112 XS Diemen.
Oppervlakte: Totaal ca. 13.717 m², verdeeld over de begane grond,
de 1ste , 2de en 3de verdieping.
Deelverhuur: Vanaf circa 1.000 m².
Bijzonderheden: In overleg is het mogelijk om het gehele gebouw groot
19.387 m² te huren.
Parkeren: 391 parkeerplaatsen op eigen terrein.
Huurprijs Kantoor: € 160,00 per m² per jaar excl. BTW.
Huurprijs parkeren: € 1.500,00 per plaats per jaar excl. BTW.
Servicekosten: € 35,00 per m² per jaar excl. BTW.
Opleverniveau: In huidige staat, overname meubilair is bespreekbaar.
Opleveringsdatum: In overleg, kan op korte termijn.
Huurtermijn: In overleg.
Huurbetaling: Per kwartaal vooruit.
Garantie: Bankgarantie ter grootte van drie maanden huur
inclusief servicekosten en BTW.
Opzegtermijn: Twaalf (12) maanden.

Lees meer Lees meer

Kenmerken

Algemeen

Huurprijs € 160 /m2/jaar

Aanvaarding Direct

Bouw

Hoofdfunctie Kantoorruimte

Oppervlakten

Oppervlakte 19.387 m2 (in units vanaf 1000 m2)

Plan een bezichtiging of stel een vraag