Stammerhove 1, Diemen | Dit kantoor huren? | Deskfinder.nl

Stammerhove 1

Omschrijving

Object
Aantrekkelijk geprijsde turn key kantoorruimte aan de rand van Amsterdam met ruime parkeergelegenheid in prachtige natuurlijke omgeving!

Direct aan de afrit van de A1 gelegen op het bedrijventerrein Stammerdijk in Diemen onder de rook van Amsterdam, bevind zich dit ruim opgezette en zeer goed ingedeelde kantoorgebouw voorzien van een prachtige entree. Er is de mogelijkheid om 1.435 m² of 1.845 m² kantoorruimte te huren.

Op slechts enkele minuten lopen vanaf de locatie bevinden zich meerdere gezellige horeca gelegenheden waaronder het House of Birds. House of Birds is dé officiële brewpub van Bird Brewery. Samen met hun horecapartner is een plek gecreëerd waar natuur, de heerlijkste bieren en activiteiten op een enthousiaste manier bij elkaar komen. Activiteiten voor jong en oud, verhuurbare ruimtes voor groepen en een inspirerende, natuurlijke omgeving.

Vloeroppervlakte
De volgende opties bieden wij aan:
Optie A
Kantoorruimte begane grond aan de voorzijde van het gebouw, in combinatie met de kantoorruimte op de 1e verdieping. De totale vloeroppervlakte van de deze optie bedraagt circa 1.435 m². De ruimte bestaat uit een combinatie van grotere open ruimten en meerdere separate goed ingedeelde vertrekken.

Optie B
Multifunctionele (kantoor)ruimte zoals beschreven onder optie A met de toevoeging van de aanvullende kantoorruimte op de begane grond. De totale vloeroppervlakte van deze optie bedraagt circa 1835 m². De ruimte bestaat in de basis uit enkele grotere open ruimten welke uitstekend geschikt zijn voor mooie open werkvloeren in een creatieve ambiance.

Parkeren
Op het direct voor het gebouw gelegen parkeerterrein zijn 30 parkeerplaatsen beschikbaar. Op het naastgelegen parkeerterrein zijn er nog een ruime hoeveelheid extra parkeerplaatsen beschikbaar.

Huurprijs kantoorruimte
De huurprijs voor de kantoorruimten bedraagt € 130,00 per m² per jaar te vermeerderen met BTW en servicekosten.

Huurprijs parkeren
De huurprijs voor het parkeren bedraagt € 1.650,00 per parkeerplaats per jaar te vermeerderen met BTW.

Servicekosten
De servicekosten bedragen € 25,00 per m² per jaar te vermeerderen met BTW.

Opleveringsniveau
De ruimten worden geheel turn-key aangeboden en zijn voorzien van onder meer:
Entree met ontvangstruimte (optie A);
Vloerbedekking;
Systeemplafond met geïntegreerde verlichting;
Scheidingswanden;
Sanitaire groep;
Verschillende separate vergaderruimten;
Grotere en kleinere showroomruimten;
Luchtbehandelingssysteem;
Plaatselijke airco;
Beveiligingssysteem ;
Elektrisch bedienbare stalen rolluiken.

Aanvaarding
De ruimte kan per direct worden betrokken. Verhuurder zal daarbij nog diverse werkzaamheden uitvoeren waaronder nieuw schilderwerk en reiniging van de vloerbekleding.

Huurtermijn
In overleg.

Lees meer Lees meer

Plan een bezichtiging of stel een vraag