Rivium Boulevard 201, Capelle aan den ijssel | Dit kantoor huren? | Deskfinder.nl

Rivium Boulevard 201

Omschrijving

Algemeen
Crystal Building bestaat uit 2 kwalitatief zeer goede kantoorgebouwen met een verhuurbaar vloeroppervlak van in totaal circa 14.094 m². Crystal Building is gelegen aan de de Rivium Boulevard 201-234 te Capelle aan den IJssel en beschikt over goede parkeerfaciliteiten en bereikbaarheid.

Het gebouw is voorzien van twee ruime entrees met bemande receptie, representatieve en moderne restauratieve voorziening alsmede vergaderkamers en een exclusieve Skyroom. Crystal Building is een architectonisch hoogstandje, waarbij tot in detail aandacht is besteed aan het opleveringsniveau. De aanwezigheid van ruime en zeer representatieve entrees en overige gemeenschappelijke ruimten, het gebruik van duurzame materialen en de zeer goede daglichttoetreding vanwege het gebruik van veel glas zijn kenmerkend voor het gebouw. Vanwege de uitzonderlijke ligging en de opvallende vormgeving is het gebouw een echte eye catcher.

Locatiegegevens
Kantorenpark Rivium bevindt zich direct aan de ring Rotterdam/rijksweg A16 (Rotterdam-Dordrecht-Breda) aan de voet van de Van Brienenoordbrug. De bereikbaarheid van het kantorenpark per auto is dan ook zeer goed te noemen. Het centrum van Capelle aan den IJssel en het centrum van Rotterdam zijn op korte rij-afstand van het kantorenpark gelegen.

Het Rivium is tevens per bus vanaf metrostation Capelse brug alsmede met de Parkshuttle vanaf Kralingse Zoom per metro bereikbaar.

Indeling
In Crystal Building building A zijn op de begane grond kant-en-klare Smart Office units gerealiseerd welke te huur zijn voor een all-in prijs:

BUILDING A Smart Office (begane grond)
Ruimte Huurprijs Servicekosten Parkeren

Unit A0.2 € 1.903,- inclusief € 750/plaats/jaar

Unit A0.3 € 1.903,- inclusief € 750/plaats/jaar

BUILDING A

5e verdieping ca. 612 m² v.v.o.

8e verdieping ca. 199 m² v.v.o.

BUILDING B

1e verdieping ca. 661 m² v.v.o.

2e verdieping ca. 775 m² v.v.o. + 128 m² v.v.o.

3e verdieping ca. 791 m² v.v.o.

13e verdieping ca. 235 m² v.v.o.

Bovengenoemde metrages betreffen de verhuurbare vloeroppervlakten.

Deelverhuur per verdieping is mogelijk.

Vergaderen
Op de begane grond zijn naast het moderne bedrijfsrestaurant twee gerenoveerde vergader-/ trainingsruimten gelegen welke gratis te gebruiken zijn door huurders (middels digitaal reserveringssysteem).

Op de 13e/14e etage van toren B is een fantastische volledig ingerichte boardroom met receptie-/barfaciliteiten gelegen, de zogeheten Skyroom met prachtig uitzicht over de skyline van Rotterdam. Deze ruimte is tegen vergoeding te huur.

Parkeren
In de ondergelegen parkeergarage alsmede op de 2 buitenterreinen zijn een ruime hoeveelheid parkeerplaatsen voor de verhuur beschikbaar. Tevens zijn er enkele oplaadpunten voor elektrische/hybride auto’s aanwezig.

De parkeernorm circa 1:47.

Voorzieningen
De voor verhuur beschikbare kantoorruimte wordt in de basis in zeer goede casco staat opgeleverd en beschikt over voorzieningen zoals o.a.:
– diverse liften;
– gescheiden sanitaire voorzieningen per verdieping;
– pantry per etage;
– moderne systeemplafonds met verlichtingsarmaturen;
– wit afgewerkte wanden;
– computervloeren;
– restauratieve voorziening op begane grond;
– vergadermogelijkheden;
– individueel bedienbare mechanische ventilatie met koeling en verwarming.

De staat van oplevering zal ten tijde van de daadwerkelijke oplevering nader worden omschreven in een door huurder en verhuurder te ondertekenen proces verbaal van oplevering, waarin wordt aangegeven welke installaties en andere voorzieningen wel, en welke installaties en andere voorzieningen niet, tot het gehuurde behoren en waarin tevens een beschrijving van de staat van het gehuurde wordt gegeven, eventueel aangevuld met door partijen geparafeerde foto’s.

Huurprijs kantoorruimte:
€ 145,– per m² per jaar exclusief b.t.w.

Parkeren:
€ 750,– per parkeerplaats exclusief b.t.w.

Huurtermijn
5 jaar + aansluitende verlengingsperioden van telkenmale 5 jaar.

Oplevering
In overleg, op korte termijn mogelijk.

Voorschot servicekosten
€ 50,- per m² per jaar te vermeerderen met b.t.w.

Huurprijsherziening
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurgarantie
Voor oplevering van de ruimte te verstrekken ter grootte van een betalingsverplichting van minimaal 3 maanden inclusief b.t.w.

Omzetbelasting
Huurder dient bereid te zijn een volmacht aan verhuurder af te geven om mede namens hem, huurder, een verzoek te richten tot de Inspectie der Omzetbelasting om de huurpenningen te mogen belasten met omzetbelasting. Uitgangspunt is dat huurder het gehuurde gedurende de gehele huurperiode voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimum percentage of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties.

Algemeen
Deze vrijblijvende en globale informatie met betrekking tot voormeld onroerend goed is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door De Mik Real Estate Partners B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend.

Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Lees meer Lees meer

Plan een bezichtiging of stel een vraag