Amalialaan 41, Baarn | Dit kantoor huren? | Deskfinder.nl

Amalialaan 41

Omschrijving

ALGEMEEN
Modern kantoorgebouw in een groene omgeving nabij NS-station Baarn en het centrum van Baarn. Voor verhuur is een kantoorkamer beschikbaar in de Studio Offices gelegen op de tweede verdieping.

Middels een draaideur bereikt men de moderne entree. Aan weerszijden in de entree bevindt zich een toegangsdeur tot de zelfstandige units op de begane grond. Via zowel de recent vernieuwde personenlift als de trap is de tweede verdieping bereikbaar.

In de nabije omgeving van het kantoorgebouw bevinden zich diverse gerenommeerde organisaties, waaronder Marcommit en de Nederlandse Vereniging van Dokters Assistenten.

BEREIKBAARHEID
Eigen vervoer:
De bereikbaarheid per auto is zonder meer goed. De oprit van de rijksweg A1 Amsterdam – Amersfoort is op enkele autominuten van het object gelegen, daarnaast is de rijksweg A27 Utrecht – Almere eveneens goed te bereiken.

Openbaar vervoer:
Het NS-Station Baarn is gelegen aan het einde van de straat en is derhalve binnen enkele minuten te voet bereikbaar.

BUSINESS CENTER
Op de tweede verdieping bevinden zich de representatieve Studio Offices met een zevental kantoorunits, variërend in grootte vanaf circa 17 m² v.v.o. tot circa 54 m² v.v.o. De kantoorunits worden gebruiksklaar opgeleverd, voorzien van onder andere vloerbedekking, scheidingswanden, ISRA punt en databekabeling. De pantry en de toiletgroep worden gemeenschappelijk gebruikt door de diverse huurders van het Business Center.

BESCHIKBAARHEID

Unit 7 | circa 54 m² | € 1.075,00 per maand

De all-in huurprijs per maand is inclusief een vast bedrag aan servicekosten, maar exclusief parkeerkosten en BTW.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het gehuurde wordt in de huidige staat opgeleverd inclusief de navolgende voorzieningen:
– representatieve gedeelde entree;
– intercominstallatie met deurontgrendeling;
– liftinstallatie;
– pantry voorziening;
– buitenzonwering;
– mechanische ventilatie met topkoeling;
– verwarming middels radiatoren;
– kabelgoten ten behoeve van elektra en databekabeling;
– systeemplafonds met inbouwverlichtingsarmaturen;
– scheidingswanden, deels voorzien van glas;
– vloerbedekking;
– dubbele sanitaire groepen voor dames en heren;
– deels te openen ramen.

PARKEERGELEGENHEID
Onder het gebouw is een eigen parkeergarage gelegen waar een beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar zijn. Indien beschikbaar kunnen er parkeerplaatsen in de garage gehuurd worden. Daarnaast is er meer dan voldoende onbetaalde parkeergelegenheid langs de openbare weg beschikbaar.

PARKEERPLAATSEN
De huurprijs bedraagt € 450,- per parkeerplaats per jaar ter vermeerderen met 21% BTW.

ENERGIELABEL
Het object heeft energielabel C.

HUURTERMIJN
In overleg

AANVAARDING
Het object is in overleg tussen partijen te aanvaarden.

GUNNING
De verhuurder behoudt zich het recht van gunning voor.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bij ondertekening van de huurovereenkomst wordt een bankgarantie of waarborgsom verlangd ter grootte van drie maanden huurbetalingsverplichting en de verschuldigde BTW over dit bedrag.

HUURPRIJSINDEXERING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na de huuringangsdatum, wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer voor de gezinsconsumptie CPI Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal géén daling ondergaan.

HUUROVEREENKOMST
De op te stellen huurovereenkomst is conform de overeenkomst die door de Raad voor Onroerende Zaken in februari 2015 is vastgesteld en zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) met de bijbehorende algemene bepalingen.

BTW-BEPALING
Huurder en verhuurder verklaren uitdrukkelijk dat bij het vaststellen van de huurprijs uitgangspunt is geweest dat huurder blijvend voldoet aan de criteria welke gesteld zijn of worden voor een belaste verhuur ex. Artikel 11, lid 1 letter b, sub 5, Wet op de omzetbelasting 1968. Indien de belaste verhuur beëindigd wordt dan wel een verzoek tot belaste verhuur niet wordt ingewilligd omdat de huurder niet meer c.q. niet aan de gestelde eisen voldoet, wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief BTW, zodanig verhoogd dat de verhuurder volledig gecompenseerd wordt voor de BTW op de toerekenbare investeringen en kosten welke hij aan de fiscus moet terugbetalen c.q. niet (meer) in aftrek kan brengen.

ONDER-/ OVERMAAT METRAGE
Van het gebouw is een NEN 2580 meetrapport beschikbaar. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Echter, afwijkingen of interpretatieverschillen vormen geen aanleiding tot verrekening.

Lees meer Lees meer

Plan een bezichtiging of stel een vraag