Oostenburgermiddenstraat 206, Amsterdam | Dit kantoor huren? | Deskfinder.nl

Oostenburgermiddenstraat 206

Omschrijving

Object
Het gebouw INIT bestaat uit een stedelijke plint op straatniveau welke het Stadsdeel Amsterdam Centrum huisvest en over diverse plint ruimten voor commerciële functies beschikt.

Op straatniveau bevindt zich de hoofdentree, welke toegang geeft tot het daarboven gelegen tweede maaiveld de stalling ruimten en de inpandige parkeergarage Op het tweede maaiveld, binnen de transparante buitengevel, staan 11 gebouwen, ieder drie bouwlagen hoog.

Door combinatie van vloeren, zowel horizontaal als verticaal, zijn allerlei varianten te realiseren die via zogenaamde service units worden ontsloten In die service units bevinden zich de liften, trappen, toiletten, pantry’s en de mogelijkheid tot het realiseren van receptiebalies.

Vloeroppervlakte
Voor de verhuur is in totaal ca. 109 m² VVO kantoorruimte beschikbaar, gelegen op de 1e verdieping. Tevens is het mogelijk deze ruimte onder te verhuren. Hierbij gaat het om de periode tot 1 maart 2024.

Huurprijs
Rechtstreeks: € 275, per m² per jaar, excl. servicekosten en BTW
Onderverhuur: € 215, per m² per jaar, excl. servicekosten en BTW.

Servicekosten
€ 50,- per m² per jaar, excl. BTW.

Parkeren
In overleg kunnen er parkeerplaatsen worden gehuurd in het gebouw zelf. Naast het gebouw is een parkeergarage gelegen waar huurders tevens parkeerplaatsen kunnen afnemen.

Aanvaarding
In overleg.

Bereikbaarheid

Per openbaar vervoer
Op loopafstand van het gebouw INIT zijn haltes van de trams 7, 10, de IJ tram, alsmede buslijn 32 goed te bereiken.

Per auto
Het gebouw INIT is vanaf de Ringweg A10 via de afslag S114 en de Piet Hein tunnel gemakkelijk bereikbaar van buiten de stad. Ook vanuit het centrum, via de Piet Heinkade, de Wittenburger en Oostenburgergracht of via de Sarphatistraat, is het Oostenburgereiland eenvoudig te bereiken.

Lees meer Lees meer

Plan een bezichtiging of stel een vraag