Kantoorruimte huren Domselaerstraat 27, Amsterdam | Deskfinder.nl

Domselaerstraat 27

Omschrijving

Het Object
De karakteristieke kantoorruimte van circa 130 m² is gelegen op de begane grond en souterrain, met aan de aan de straatkant een eigen entree. De turn-key ruimte beschikt over een royale tuin, een volledig ingerichte keuken en een douche. Tevens is het pand in 2022 gerenoveerd en voorzien van een prachtige houten vloer en een airco.

De ruimte is gelegen in Amsterdam-Oost aan de Domselaerstraat 27. Op loopafstand bevinden zich in de nabije omgeving vele horecagelegenheden, winkels, de Dappermarkt, het Oosterpark, de Linnaeusstraat en de Javastraat.

Het trein- en metrostation Muiderpoort bevindt zich op 2 minuten loopafstand waardoor de bereikbaarheid ook met het openbaar vervoer uitstekend is.

Huurprijs
€ 3.450,- per maand excl. servicekosten en BTW.

Servicekosten
Huurder is verantwoordelijk voor het aansluiten van de nutsvoorzieningen.

Aanvaarding
Per direct.

Huurtermijn
In overleg.

Parkeergelegenheid
Huurder kan zelf een vergunning aanvragen voor een parkeerplek.

Bereikbaarheid

Per auto
De locatie is uitstekend bereikbaar, vanaf de ringweg A-10 (S113). 

Per openbaar vervoer
Het gecombineerde metro- en NS station Amsterdam Muiderpoort is op twee minuten loopafstand gelegen van het object. Vanaf station Muiderpoort is het mogelijk om binnen 10 minuten op Centraal station te komen. Aansluitend bevindt zich op de hoek van de straat de tramhalte Wijttenbachstraat, vanaf hier vertrekt tram 19 naar station Sloterdijk. Station Sloterdijk heeft een directe verbinding met zowel Schiphol als Rotterdam station.

Per fiets
Het centrum is binnen 10 minuten per fiets te bereiken.

Lees meer Lees meer

Plan een bezichtiging of stel een vraag