loader

Nevadadreef 24

Het kantoorgebouw aan de Nevadadreef 24 te Utrecht is gelegen op het bedrijventerrein Overvecht waar diverse gerenommeerde ondernemingen zijn gevestigd, waaronder Gamma, Bouwmaat, Leen Bakker, Verkerk Volvo Utrecht en Jumbo. Het bedrijventerrein is via de Zuilense Ring en de Franciscusdreef uitstekend bereikbaar. Via de Zuilense Ring zijn de Rijkswegen A2 en A27 zeer goed bereikbaar, wat het bedrijventerrein ten goede komt.

De begane grond is in zijn geheel verhuurd en in gebruik door Teleson B.V. Op de eerste verdieping is een business center gerealiseerd waar verschillende business units beschikbaar zijn voor verhuur.

Via een separate entree en de houten trap betreedt u het business center bestaande uit zeven kantoorruimtes, een gemeenschappelijke pantry/keuken, een vergaderruimte en gescheiden toiletten.

De kantoorruimten worden turn-key opgeleverd en zijn per direct beschikbaar, kortom de ideale oplossing voor organisaties die op korte termijn op zoek zijn naar een leuke, goed bereikbare en instapklare werkplek.

Op de eerste verdieping is voor de verhuur beschikbaar circa 27,5 m2 v.v.o. :

1e verdieping:
Unit Metrage Huurprijs
Unit 4 ca. 27,5 m² v.v.o. € 330,00
Vergaderruimte

Huurprijzen per maand zijn inclusief de vaste servicekosten, te vermeerderen met omzetbelasting.

Genoemde metrages zijn inclusief de toedeling van de algemene en gemeenschappelijke ruimten

Voorzieningen

  • Creatieve omgeving
  • Flexibele huurtermijnen
  • Pantry
  • Vergader ruimtes

Beschikbare huurprijs

m2 kantoorruimte

1-3
27 m2
P.O.A.

Werkplekken

1-3
€330 pm2/pj
Fixed desk
Flex desk
Private desk
Private office

Aanbod op maat

Zoek je meer specifiek aanbod?

Wij gaan graag voor jou op zoek.

Bereikbaarheid

Eigen vervoer:
Vanaf de Zuilense Ring (N230) is het kantoorgebouw binnen circa 3 minuten te bereiken. Vanaf deze rondweg is er een directe verbinding met de A27 (Almere-Breda) en de A28 (Utrecht-Groningen). Via de A2 is de A12 richting Arnhem-Den Haag eveneens goed bereikbaar. De reistijd per auto tot het centrum van Utrecht bedraagt circa 15 minuten. Amsterdam is via de rijksweg A2 in circa 20 minuten bereikbaar.

Openbaar vervoer:
De bushalte is gelegen op circa 5 minuten loopafstand. Vanaf deze halte is met buslijn 3 NS Station Utrecht Zuilen te bereiken in circa 8 minuten en het NS Station Utrecht CS in circa 19 minuten.

  • Auto
  • Bus

Parkeermogelijkheden

  • Openbare weg

Plan een bezichtiging of stel een vraag