loader

Mercatorlaan 1200

Object
Het recent gerenoveerde kantoorgebouw Domus Medica is gelegen op het kantorenpark Papendorp. Het gebouw heeft een zeer goede ligging nabij de A2 en A12. Door de prominente ligging is het gebouw een opvallende verschijning. De goede bereikbaarheid en de hoogwaardige uitstraling dragen er aan bij dat Domus Medica bij uitstek dé vestigingslocatie is voor bedrijven en organisaties welke op zoek zijn naar een representatieve en centraal gelegen locatie in Nederland. Enkele gerenommeerde bedrijven op Papendorp zijn onder meer Deloitte, bol.com, Unit 4, de Sociale Verzekeringsbank en Mercedes-Benz.

Domus Medica is voorzien van een ruime hoofdentree waar zich tevens het sociale hart van het gebouw bevindt. Bij binnenkomst valt de receptie met koffiebar op. Hier wordt men ontvangen door een gastvrouw die gasten naar het juiste bouwdeel begeleidt. Tevens zijn er diverse informele zit-/werkplekken beschikbaar waar men middels het gasten WI-FI netwerk kan werken. Naast deze informelere vergaderhoeken is er ook een hoogwaardig vergadercentrum in het gebouw. Deze vergaderruimten kunnen door huurders van Domus Medica separaat worden geboekt. Daarnaast zit het bedrijfsrestaurant ‘Culina’ in het gebouw met een uitgebreide kaart met warme en koude gerechten.

VLOEROPPERVLAK
Voor de verhuur is beschikbaar totaal circa 1.684,4 m² v.v.o. verdeeld als volgt :
Begane grond:
0.05 circa 56,9 m² v.v.o.

3e verdieping:
3.01 circa 433,3 m² v.v.o. (units vanaf 2 werkplekken)
3.02 circa 437,9 m² v.v.o.
3.03 circa 264,5 m² v.v.o.

6e verdieping
6.01 circa 491,8 m² v.v.o.

Kantoorruimte: € 165,00 per m2 per jaar
Overige ruimtes: € 95,00 per m2 per jaar
Kantoorunits: vanaf € 755,00 per maand

Voorzieningen

  • Bedrijfsrestaurant
  • Fitness ruimte
  • Full Service/Receptie
  • Vergaderruimtes

Beschikbare huurprijs

m2 kantoorruimte

2-130
1.684 m2
€165 pm2/pj

Werkplekken

2-130
€755 / werkplek

Aanbod op maat

Zoek je meer specifiek aanbod?

Wij gaan graag voor jou op zoek.

Bereikbaarheid

Domus Medica is uitstekend bereikbaar met de auto. Papendorp heeft een directe aansluiting op de rijkswegen A12 en A2, die aansluiten op het verkeersknooppunt Oudenrijn.Ook per openbaar vervoer is Domus Medica uitstekend bereikbaar. Vanaf het kantoorgebouw is de reistijd naar Utrecht CS circa 10 minuten. Door de diverse spitsbussen en de HOV-lijnen is er een hoge frequentie en hoeft men nooit langer dan drie minuten te wachten.

  • Auto
  • Fiets
  • Nabij bus

Parkeermogelijkheden

  • Eigen terrein

Plan een bezichtiging of stel een vraag