01 november 2022

Waar de een zich onderscheidt met een mooi paar schoenen of strak pak kiest de ander voor een chic horloge of een uniek kapsel om de show te stelen. Wij gooien het vanaf nu op een andere boeg. Jij steelt de show wanneer je beschikt over enkele unieke en nieuwe gadgets die zich in de kantoorruimte of rondom jouw werkplek bevinden. Succes gegarandeerd!

Toffe gadgets voor ieder kantoor

Start de dag met de barista wekker!

Gewekt worden door de geur van een heerlijk vers kopje koffie. Nee, deze dit niet zomaar een wekker. Dit mooie apparaat wekt je met het welbekende pruttelende geluid van koffiewater en zorgt dat jij je eerste koffie nog lekker in bed kan drinken. Nooit meer chagrijnig de dag beginnen met dit perfecte begin van de dag. Ook leuk, er kunnen ook losse theeblaadjes in!

Cyber Clean Compoud

Een toetsenbord schoonmaken gaat helaas niet vanzelf en de doekjes van de buurman zorgen ook niet voor het beste resultaat. Jij zorgt vanaf nu voor een schoon toetsenbord op jouw werkplek met deze handige gadget. Een elastische gum haalt met een handomdraai alle vuiligheid tussen de toetsen weg en dit keer op keer. Geloof ons, deze wil het hele kantoor van jou gaan lenen.

Weg met die saaie notitieboeken.

Waar maak jij je aantekeningen in tijdens meetings? Breng wat kleur op jouw bureau en in die vergaderruimte met een uniek notebook! Jij steelt vanaf nu de show met een van de creatieve ontwerpen van Image Republic. Misschien heb je de posters van dit merk al ergens voorbij zien komen. Goed nieuws, de ruim 100 artworks zijn nu ook uitgebracht als cover van deze handige notitieboeken. To do’s maken wordt nog eens leuk op deze manier!

Een kacheltje met muziek in iedere kantoorruimte

Met die wintermaanden op komst scoor jij punten met dit knusse audiosysteem! Wanneer je middels bluetooth de muziek aanzet, dansen de vlammen met het ritme mee. Een eye-catcher voor ieder kantoor dat tegelijk heel wat sfeer met zich meebrengt!

Een mini koelkast voor ieder bureau

Elke werkdag genieten van je eigen favoriete koude drankje op jouw werkplek? Dat kan met deze mini koelkast. Je hoeft alleen even de USB-kabel in je laptop te stoppen en de koelkast blijft de hele dag koud!

Nooit meer zelf water geven met deze plantenbak met infuus

Deze gadget is ideaal voor plantenliefhebbers die het soms nét iets te druk hebben maar toch een groen kantoor willen hebben. De ronde plantenbak heeft een bijzonder systeem om de plant van water te voorzien. Het systeem laat middels een zichtbaar waterinfuus druppels water vallen op de aardbodem en zorgt er zo voor dat de plant voldoende water krijgt om te groeien. Een elegant én functioneel ontwerp waar andere kantoren jaloers op zullen zijn.

Naast dat je een geweldige indruk op jouw collega’s maakt met deze gadgets, zullen deze producten jouw kantoordagen nét even korter doen lijken. Niet verkeerd toch?

Heb je de gadgets al, maar nog geen geschikte kantoorruimte? Bekijk dan ons aanbod kantoorruimtes eens!