04 juni 2024

Er is tegenwoordig een enorme vraag naar de verhuur van kantoorruimtes in Amsterdam. Wij merken er als online platform veel van, want we krijgen dagelijks de vraag van huurders of wij niet die ene gouden tip hebben. Wij hebben na vele jaren ervaring en samenwerking met de grootste verhuurmakelaars van Amsterdam dan ook dé kennis in huis over de lokale huurmarkt. In dit artikel vertellen we je graag over het verhuren van jouw kantoorruimte in Amsterdam, en hoe wij je daar geheel vrijblijvend bij kunnen helpen!

Blijvende vraag naar kantoorruimtes

Amsterdam is niet alleen een ontzettend populaire stad in de woningmarkt, maar ook in de kantoor- en bedrijfsfunctie is er veel vraag naar geschikte ruimtes. Sinds de overgang naar de jaren 2000 is het tempo van nieuwbouw (en dus ook nieuwbouw van kantoren) sterk afgenomen. Met de kantoren en bedrijfsruimtes die er zijn, moeten we het dus doen. Het komt er op neer dat er een hele goede situatie ontstaan is voor verhuurders en verkopers. Des te meer reden om niet te wachten met het aanbieden van jouw ruimte.

Populairste wijken in Amsterdam

Amsterdam in het algemeen is ontzettend populair, maar ook individuele wijken/gebieden trekken veel aandacht. Zo kunnen we op basis van actuele zoekopdrachten inschatten wat de populairste wijken zijn, hieronder onze top 5 buurten in Amsterdam met betrekking tot kantoorruimtes:

  1. Amsterdam-West
  2. Amsterdam-Noord
  3. Amsterdam-Osdorp
  4. Amsterdam-Zuidoost
  5. Amsterdam-Sloterdijk

Je kan via bovenstaande linkjes ons huidige aanbod aan kantoorpanden, kantoorruimtes en bedrijfsruimtes zien. Je zou mogelijk Amsterdam Centrum ook in deze lijst verwachten, maar dat is minder populair onder bedrijven dan het is voor woningzoekenden.

Hoe kunnen wij je helpen bij de verhuur van jouw kantoor?

We werken bij Deskfinder.nl altijd op basis van no cure, no pay. Dit houdt in dat er pas na het sluiten van een deal kosten in rekening worden gebracht. Wij maken in het verhuren van de panden op onze website gebruik van (online) marketing, en zullen dus jouw kantoorruimte meenemen in onze uitingen! Om hier mee te starten, onderneem je de volgende 3 stappen:

1. Aanmelden van jouw ruimte of portfolio

In alle gevallen begin je het verhuren via Deskfinder via ons contactformulier. Deze vind je op de pagina over het verhuren van kantoorruimtes. Hier staan de stappen nogmaals uitgelegd, dus neem ze goed door. Onderaan die pagina vind je ons contactformulier voor de verhuur van panden.

2. In gesprek over de mogelijkheden via Deskfinder

We hebben liever niet dat je al jouw informatie via een contactformulier over de schutting gooit. Dit bespreken we altijd in een oriënterend telefoongesprek. We nemen altijd (met enkele uitzonderingen daargelaten) binnen 1 werkdag contact met je op. In dit eerste gesprek bespreken we de mogelijkheden van ons platform, maar ook jouw specifieke wensen en voorkeuren vragen we uit.

3. Vervolgstappen voor het aanbieden van jouw ruimte

Nadat alles duidelijk is over het platform, jouw plaatsing op onze site en andere mogelijke voorkeuren met betrekking tot de marketing van jouw ruimte zullen wij een overeenkomst opstellen waarin precies duidelijk is wat de voorwaarden van de plaatsing zullen zijn. Dit wordt uiteraard eerst in hoofdlijnen met je besproken, zodat je niet verrast wordt door onverwachte kosten of kleine lettertjes.

Hoe nu verder?

Nadat jouw kantoorruimte in Amsterdam geplaatst is op onze website, gaan wij direct aan de slag met het vinden van geschikte huurders. Hiervoor gebruiken we verschillende vormen van online marketing, zoals advertenties, sociale media en zoekmachinemarketing. Geïnteresseerde huurders kunnen vervolgens via ons platform vragen stellen of een bezichtiging plannen. Wordt er uiteindelijk een overeenkomst getekend? Pas dan betaal je ons.

Verhuur jouw kantoor in Amsterdam succesvol via Deskfinder.nl

Hebben we je enthousiast gemaakt om te gaan verhuren? Start dan jouw traject bij Deskfinder via de pagina voor het verhuren van ruimtes. Als je nog vragen hebt, dan kan je die uiteraard kwijt via de contactpagina, of kan je via de chat-functie op de website direct chatten met een van onze makelaars. Veel succes met de verhuur van jouw kantoor!