Chat with us, powered by LiveChat
loader

Driebergseweg 2

De schitterende kantoorvilla Kosmos I is in 1862 gebouwd. Door de jaren heen is de villa schitterend gerenoveerd waardoor de kantoorruimte beantwoordt aan de eisen van de hedendaagse kantoorgebruikers. Tijdens de renovatie zijn oorspronkelijke elementen behouden gebleven.

Bij het binnenkomen van de originele hoofdentree worden de gebruikers en bezoekers ontvangen in de royale entree met een karakteristiek ‘Jugendstil’ trappenhuis dat alle verdiepingen verbindt. Het trappenhuis is het hart van de villa. Dankzij de lift zijn alle verdiepingen ook uitstekend bereikbaar voor mindervaliden.

De villa is uitermate geschikt voor kantoorgebruikers die opzoek zijn naar representatieve turn-key kantoorruimte. De ruimten kunnen per direct in gebruik genomen worden. Door de diversiteit aan kantoorruimten in het gebouw is er voor elke gebruiker ruimte beschikbaar. De vloeren zijn afzonderlijk te huur maar het huren van een combinatie van kantoorkamers behoort ook tot de mogelijkheden.

De villa is met behoud van haar klassieke uitstraling door de grote ruimten ook geschikt voor het ‘nieuwe werken’. Deze grotere ruimten kunnen zeer efficiënt ingericht worden. Door de grote ramen zijn de ruimten voorzien van veel daglicht. De plafonds van de kantoorruimte op de begane grond zijn klassiek hoog waardoor een zeer ruimtelijk en statig gevoel wordt gecreëerd.

Het object is voorzien van een gemeenschappelijke lunchruimte in het souterrain alsmede een gemeenschappelijke vergaderzaal. Deze ruimtes worden door verhuurder geheel gerenoveerd. De gemeenschappelijke lunchruimte zorgt voor een dynamiek tussen de huurders in het gebouw. De lunchruimte wordt tevens gebruikt voor vergaderingen, seminars, diners en partijen van huurders. Tevens is er archiefruimte beschikbaar in het souterrain.

De villa is op een prachtige prominente locatie gelegen direct tegen het centrum van Zeist, waar zich winkels, restaurants en hotelaccommodaties bevinden. Deze zijn binnen 5 minuten lopen bereikbaar.

Voorzieningen

 • Aansluiting glasvezel
 • Airconditioning
 • Lift
 • Lunch faciliteiten
 • Pantry
 • Parkeren

Beschikbare huuropties

Kantoorruimte

127-195 m2

€145 pm2/pj

Aanbod op maat

Zoek je meer specifiek aanbod?

Wij gaan graag voor jou op zoek.

Bereikbaarheid

Eigen vervoer:

De kantoorvilla is gelegen aan een van de belangrijkste verkeersaders van Zeist, de Driebergseweg en is derhalve uitstekend bereikbaar vanaf de A12 (Utrecht-Arnhem) en de A28 (Utrecht-Amersfoort). Ook de A27 is middels deze snelwegen uitstekend te bereiken.

Openbaar vervoer:

De afstand tot het NS-station Driebergen-Zeist bedraagt circa 1.500 meter. Vanaf dit station vertrekken op regelmatige basis treinen in de richting van zowel Arnhem CS en Nijmegen CS alsmede Utrecht CS en de luchthaven Schiphol.

 • Auto
 • Nabij bus
 • Nabij snelweg
 • Nabij trein

Parkeermogelijkheden

 • Eigen terrein

Plan een bezichtiging of stel een vraag