loader

Wattbaan 51

Geheel gerenoveerd, modern, zelfstandig multi tenant kantoorgebouw in drie bouwlagen gelegen op zichtlocatie vanaf de Plettenburgerbaan direct aan de doorgaande weg van de A12 naar centrum Nieuwegein.

De derde bouwlaag is in 2002 gerealiseerd. Na een grondige renovatie van het gebouw is een representatieve uitstraling gerealiseerd en is medio 2014 begonnen met de verhuur. Inmiddels zijn er nog maar 4 units beschikbaar voor de verhuur. Inmiddels zijn er 14 bedrijven gevestigd welke werkzaam zijn in de IT en zakelijke dienstverlening. De zittende huurders zijn stuk voor stuk uitermate positief over de locatie en het pand.

Het gebouw is zeer geschikt voor het nieuwe werken. Er zijn onder andere een 4-tal vergaderruimtes gerealiseerd, alsmede een drietal koffiecorners (één per verdieping) en een kantine met buitenterras, alles voor gemeenschappelijk gebruik. De speelse ruimtes in dit karakteristieke gebouw zijn goed in te delen aan de hand van de wensen van de gebruiker. Door de vrijstaande ligging van het gebouw hebben alle ruimtes een vrij en ruim uitzicht, waarbij de daglichttoetreding is geoptimaliseerd.

Het gebouw is goed geïsoleerd en beschikt over een luchtverversingsinstallatie met topkoeling, welke voldoet aan de meest recente milieueisen.

Voorzieningen
 • Aansluiting glasvezel
  Aansluiting glasvezel
 • Coffee corner
  Coffee corner
 • Lift
  Lift
 • Tuin / Dakterras
  Tuin / Dakterras
Beschikbare huuropties
Kantoorruimte

Aantal m2 beschikbaar 80-920 m2

€115 pm2/pj

Aanbod op maat Aanbod op maat
Zoek je meer specifiek aanbod?

Wij gaan graag voor jou op zoek.

Bereikbaarheid

Het object is met zowel het eigen vervoer als het openbaar vervoer uitstekend te bereiken. De rijkswegen A12, A2 en A27 zijn binnen enkele minuten te bereiken.
Vanaf het Centraal Station Utrecht is er tijdens de spits elke 8 minuten een busverbinding (afwisselend lijn 65 en 66) met een halte op de Wattbaan. Vanaf deze halte is het 3 minuten lopen naar het object. De reistijd naar het Centraal Station Utrecht bedraagt circa 20 minuten.

 • Auto
  Auto
 • Fiets
  Fiets
 • Nabij bus
  Nabij bus
Parkeermogelijkheden
 • Eigen terrein
  Eigen terrein
Plan een bezichtiging of stel een vraag