loader

Amalialaan 41

Modern kantoorgebouw in een groene omgeving nabij NS-station Baarn en het centrum van Baarn. Voor verhuur zijn enkele grotere units beschikbaar alsmede kantoorkamers in het business center.

Middels een tourniquet bereikt men de moderne entree. Aan weerszijden in de entree bevindt zich een toegangsdeur tot de twee zelfstandige units op de begane grond. Via zowel de recent vernieuwde personenlift als de trap is de eerste verdieping bereikbaar. Op deze verdieping is keuze uit een tweetal turn-key kantoorunits. Door de indeling van de 1e verdieping is het zowel mogelijk de units separaat te huren, maar ook het combineren van de twee units behoort tot de mogelijkheden.

In de nabije omgeving van het kantoorgebouw bevinden zich diverse gerenommeerde organisaties, waaronder Universal International Music B.V. en Moët Hennesy Nederland.

Beschikbaarheid:
Er is op dit moment circa 167 m² beschikbaar gelegen op de eerste verdieping van het gebouw, de huurprijs bedraagt € 130,- per m² per jaar exclusief BTW en servicekosten.

Business center
Op de tweede verdieping bevindt zich een representatief business center met een zevental kantoorunits, variërend in grootte vanaf circa 17 m² v.v.o. tot circa 54 m² v.v.o. De kantoorunits worden gebruiksklaar opgeleverd, voorzien van onder andere nieuwe vloerbedekking, scheidingswanden, ISRA punt en databekabeling. De pantry en de toiletgroep worden gemeenschappelijk gebruikt door de diverse huurders van het business center. In het business center hebben zich momenteel de organisaties ICT Career en CC Dimension gevestigd.

Voorts bevinden zich in de nabije omgeving van het kantoorgebouw diverse gerenommeerde organisaties, waaronder Universal International Music B.V. en Moët Hennesy Nederland.

De bereikbaarheid per auto is zonder meer goed. De oprit van de rijksweg A1 Amsterdam – Amersfoort is op enkele autominuten van het object gelegen, daarnaast is de rijksweg A27 Utrecht – Almere eveneens goed te bereiken.
Het NS-Station Baarn is gelegen aan het einde van de straat en is derhalve binnen enkele minuten te voet bereikbaar.

Beschikbaarheid kamers:
Voor verhuur zijn diverse units op de tweede verdieping aan de rechterzijde beschikbaar. De all-in huurprijs per maand is inclusief een voorschot bedrag servicekosten, maar exclusief parkeerkosten en omzetbelasting.
1 – circa 18 m² –
2 – circa 27 m² – verhuurd
3 – circa 54 m² – € 799,-
4 – circa 27 m² – verhuurd
5 – circa 27 m² – verhuurd
6 – circa 54 m² – € 799,-
7 – circa 53 m² – verhuurd

Opleveringsniveau:
Het gehuurde wordt in de huidige staat opgeleverd inclusief de navolgende voorzieningen:
– representatieve gedeelde entree;
– intercominstallatie met deurontgrendeling;
– liftinstallatie;
– pantryvoorziening;
– buitenzonwering;
– mechanische ventilatie met topkoeling;
– verwarming middels radiatoren;
– kabelgoten ten behoeve van elektra en databekabeling;
– systeemplafonds met inbouwverlichtingsarmaturen;
– scheidingswanden, deels voorzien van glas;
– vloerbedekking;
– dubbele sanitaire groepen voor heren en dames;
– deels te openen ramen.

Parkeergelegenheid:
Onder het gebouw is een eigen parkeergarage gelegen waar beperkt parkeerplaatsen beschikbaar zijn. Afhankelijk van het te huren metrage kunnen parkeerplaatsen in de garage worden gehuurd. Daarnaast is er meer dan voldoende onbetaalde parkeergelegenheid langs de openbare weg beschikbaar.

Huurprijs:
Kantoorruimte:
€ 130,- per m² per jaar te vermeerderen met omzetbelasting.

Parkeerplaatsen:
€ 450,- per parkeerplaats per jaar te vermeerderen met omzetbelasting.

Servicekosten:
€ 40,- per m² per jaar, te vermeerderen met omzetbelasting, als voorschot op basis van nacalculatie, bij vooruitbetaling per kwartaal te voldoen.

Huurtermijn:
Flexibele huurtermijnen vanaf 1 (één) jaar mogelijk.

Gunning:
De verhuurder behoudt zich het recht van gunning voor.

Zekerheidsstelling
Bij ondertekening van de huurovereenkomst wordt een bankgarantie verlangd ter grootte van drie maanden huurbetalingsverplichting.

Huurprijsindexering
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na de huuringangsdatum, wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer voor de gezinsconsumptie CPI Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal géén daling ondergaan.

Huurovereenkomst
De op te stellen huurovereenkomst is conform de overeenkomst die door de Raad voor Onroerende Zaken in februari 2015 is vastgesteld en zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) met de bijbehorende algemene bepalingen.

BTW-bepaling
Huurder en verhuurder verklaren uitdrukkelijk dat bij het vaststellen van de huurprijs uitgangspunt is geweest dat huurder blijvend voldoet aan de criteria
welke gesteld zijn of worden voor een belaste verhuur ex. Artikel 11, lid 1 letter b, sub 5, Wet op de omzetbelasting 1968. Indien de belaste verhuur beëindigd wordt dan wel een verzoek tot belaste verhuur niet wordt ingewilligd omdat de huurder niet meer c.q. niet aan de gestelde eisen voldoet, wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief BTW, zodanig verhoogd dat de verhuurder volledig gecompenseerd wordt voor de BTW op de toerekenbare investeringen en kosten welke hij aan de fiscus moet terugbetalen c.q. niet (meer) in aftrek kan brengen.

Onder- / overmaat metrage
Van het complex is geen NEN 2580 meetrapport beschikbaar. De genoemde oppervlakten zijn slechts indicatief. Eventuele afwijkingen hierin vormen geen aanleiding tot verrekening.

Gunning
De verhuurder behoudt zich het recht van gunning voor.

Voorzieningen
 • 24H toegang
  24H toegang
 • Lift
  Lift
 • Pantry
  Pantry
 • Snelweglocatie
  Snelweglocatie
Beschikbare huuropties
Kantoorruimte

Aantal m2 beschikbaar 167 m2

€130 pm2/pj

Units 54m2 unit

€799 per maand

Units 54m2 unit

€799 per maand

Aanbod op maat Aanbod op maat
Zoek je meer specifiek aanbod?

Wij gaan graag voor jou op zoek.

Bereikbaarheid

De bereikbaarheid per auto is zonder meer goed. De oprit van de rijksweg A1 Amsterdam – Amersfoort is op enkele autominuten van het object gelegen, daarnaast is de rijksweg A27 Utrecht – Almere eveneens goed te bereiken.
Het NS-Station Baarn is gelegen aan het einde van de straat en is derhalve binnen enkele minuten te voet bereikbaar.

 • Auto
  Auto
 • Fiets
  Fiets
 • Nabij bus
  Nabij bus
 • Nabij snelweg
  Nabij snelweg
 • Nabij trein
  Nabij trein
Parkeermogelijkheden
 • Eigen terrein
  Eigen terrein
 • Fietsenstalling
  Fietsenstalling
 • Openbare weg
  Openbare weg
 • Parkeergarage
  Parkeergarage
Plan een bezichtiging of stel een vraag
Plan een bezichtiging of stel een vraag