Virtueel kantoor huren | Deskfinder.nl

Virtueel kantoor huren?

Bij Deskfinder hebben we naast het traditionelere aanbod ook virtuele kantoren beschikbaar. Mocht je dus wél een bedrijfsadres willen, maar niet vast willen zitten aan een echt kantoor met de (vaak hoge) bijkomende kosten? Dan is een virtual office misschien een goede optie voor jou!

Aanbod dat bij je past

Op zoek naar een virtueel kantoor voor jou?

Wanneer het aankomt op virtuele kantoren, dan is het aanbod divers. Eigenlijk zijn er twee smaken waarmee je rekening moet houden, namelijk: functie en uitstraling. Wil je een virtual office puur zodat je een bedrijfsadres hebt, maar maakt locatie en uitstraling niet uit? Dan kan je wellicht iets passends vinden in een wat lager segment, maar wil je een adres hebben met een zekere allure, dan zal je daarvoor ook wat meer betalen.

Kort uitgelegd

Wat is een virtueel kantoor?

Een virtueel kantoor is in principe een werk- en bedrijfsadres, maar dan zonder de kantoorruimte erbij. In feite heb je dus een adres, zonder dat je daar hoeft of kan werken. In de meeste gevallen is dit de plek waarop je post kan laten binnenkomen, en het adres dat je op visitekaartjes, je website of online profielen kan gebruiken. De meeste virtual offices hebben wel andere opties, zoals het doorsturen van post of andere binnenkomende zaken.

Waar vestig jij je?

Virtuele kantoren heb je in vrijwel elke grote stad, daarom vind je bij ons aanbod in alle relevante steden, waaronder Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht. Ben je benieuwd welke panden wij voor je beschikbaar hebben? Bekijk dan via onderstaande link het aanbod of krijg van een van onze professionals aanbod op maat!

Waarom?

De vele voordelen van een virtueel kantoor

Het grootste voordeel van een virtueel kantoor is dat je een adres hebt waarop jouw bedrijf gevestigd is. Dit kan in enkele gevallen heel belangrijk zijn, bijvoorbeeld wanneer je ZZP'er of ondernemer bent, maar vanuit huis of flexibel werkt. Dan wil je wellicht niet jouw thuisadres als vestigingsadres hebben. In die zin biedt een virtueel kantoor jou de nodige privacy. Ook kan je op deze manier gemakkelijk de zakelijke en privé post en zaken apart houden. Wel zo fijn voor thuis! Aangezien je met een virtueel kantoor alleen een adres hebt, maar geen werkplek, kan je dus nog steeds flexibel blijven werken. Erg handig!

neem contact op