Kantoorruimte huren Weg der Verenigde Naties 1, Utrecht | Deskfinder.nl

Weg der Verenigde Naties 1

Omschrijving

ALGEMEEN
Welkom bij HNK! Wij geloven dat mensen op hun best kunnen werken als zij in een inspirerende en professionele omgeving zijn met een goede sfeer. Alle 11 HNK locaties zijn voorzien van de beste service: van comfortabele werkplekken en kantoorruimtes tot een fijne koffiebar en een hartelijk welkom van de HNK host.

Zo dragen we bij aan een betere (werk-)dag voor onze huurders. Iedere dag opnieuw. Een plek waar de inspiratie en energie je tegemoet komt, zodra je de deur opent. Jouw werkdag kan beginnen!

Faciliteiten HNK Utrecht West
– Receptie: Bij binnenkomst in onze HNK’s zorgen onze hosts voor een hartelijk welkom. Zij staan klaar om al je vragen te beantwoorden of bezoekers en post te ontvangen.
– Sociaal hart: Elke HNK vestiging heeft een Sociaal Hart. In deze centrale en inspirerende ruimte ontmoet je collega’s, geniet je van een welverdiende pauze of werk je je takenlijst af.
– Vergaderen: Op iedere HNK locatie hebben we vergaderruimtes die je kunt huren als je ze nodig hebt. De capaciteit verschilt van 2 tot 60 personen.
– Office app: Met onze HNK Office App verbinden we alle HNK huurders. Breid je netwerk uit, boek gemakkelijk zelf een meeting room, geef onderhoud door en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.
– Platform: Komt het je beter uit om een dag op een andere locatie te werken? Geen probleem. Je bent welkom in al onze elf vestigingen door het land.

Algemene informatie
HNK is onderdeel van de beursgenoteerde kantorenbelegger NSI. Met ons eigen flexibele kantorenconcept Het Nieuwe Kantoor (HNK) spelen we sinds 2012 actief in op de wensen en behoeften van gebruikers. Wij geloven namelijk dat mensen optimaal kunnen werken als zij in een inspirerende en professionele omgeving zijn met een goede sfeer. Daarom creëren wij plekken waar professionals de mogelijkheid hebben om buitengewone prestaties te leveren. Alle locaties zijn voorzien van de beste service. In de toekomst komt het serviceniveau van HNK en de NSI panden dichterbij elkaar te liggen. Space as a service is namelijk geen niche meer, het is de norm.

HNK heeft 11 locaties:
– HNK Amsterdam Houthavens
– HNK Amsterdam Zuid Oost
– HNK Amsterdam Schinkel
– HNK Hoofddorp
– HNK Den Haag
– HNK Rotterdam Scheepvaartkwartier
– HNK Rotterdam Centrum
– HNK Utrecht Centraal Station
– HNK Utrecht West
– HNK Ede
– HNK Den Bosch

BEREIKBAARHEID

Eigen vervoer
HNK Utrecht is gelegen pal aan de Weg der Verenigde Naties, de belangrijkste invalsroute vanaf de rijksweg A2 naar het centrum van Utrecht.

Openbaar vervoer
Tegenover het kantoorgebouw bevindt zich de bushalte Overste Den Oudenlaan, van waar op regelmatige basis bussen rijden van en naar het Utrecht Centraal Station. Daarnaast is Utrecht Centraal Station op circa 15 minuten loopafstand gelegen.

VLOEROPPERVLAK

Voor de verhuur is beschikbaar totaal:

3e verdieping | 386 m2 v.v.o. | VERHUURD
4e verdieping | 321 m2 v.v.o. | VERHUURD

PARKEERGELEGENHEID

Ruim voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein en in de ondergelegen parkeergarage. Daarnaast zijn er bezoekersparkeerplaatsen aanwezig. Het gebouw heeft een parkeernorm van 1:45 m2.

OPLEVERINGSNIVEAU

De kantoorruimte wordt opgeleverd in turn key staat met de volgende voorzieningen:
• ruime vergaderfaciliteiten;
• huidige scheidingswanden welke veelal zijn voorzien van glas;
• pantry per verdieping;
• toiletgroepen per verdieping;
De aansluiting en het verbruik van data- en telecommunicatievoorzieningen zijn niet in de huurprijs begrepen en dienen door huurder zelf te worden verzorgd en betaald.

ENERGIELABEL

Het kantoorgebouw is voorzien van Energielabel A.

AANVAARDING

1 januari 2023.

VOORWAARDEN EN CONDITIES

HUURPRIJS

Kantoorruimte:
€ 195,00 per m² per jaar.

Parkeerplaatsen:
€ 1.200,00 per parkeerplaats per jaar.

Genoemde bedragen te vermeerderen met omzetbelasting.

BTW-HEFFING

Uitgangspunt is BTW-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde BTW-percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, is er van rechtswege sprake van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel wordt gecompenseerd.

HUURTERMIJN

5 (vijf) jaar met een aansluitende verlengingsperiode van 5 (vijf) jaar.

Kortere huurtermijnen zijn bespreekbaar.

HUURBETALING

De huur en het voorschot servicekosten, te vermeerderen met omzetbelasting, per kwartaal vooruit.

HUURPRIJSHERZIENING

Jaarlijks, voor het eerst 1 (één) jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI), reeks voor alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

SERVICEKOSTEN

€ 60,00 per m² per jaar, te vermeerderen met omzetbelasting, als voorschot op basis van nacalculatie, bij vooruitbetaling per kwartaal te voldoen, voor de kosten van de navolgende leveringen en diensten:
• Elektra ten behoeve van de algemene installaties en de gemeenschappelijke ruimten;
• Elektra individueel;
• Waterlevering;
• Warmtelevering ten behoeve van de algemene installaties en de gemeenschappelijke ruimten en warmtelevering individueel;
• Gemeentelijke heffingen en belastingen indien niet rechtstreeks aangeslagen;
• Communicatiekosten;
• Transport installaties;
• W-installatie;
• E-installatie;
• Bouwkundige zaken;
• Terrein / groenonderhoud;
• Schoonmaak van algemene ruimtes;
• Vuilverwerking;
• Vaste kosten / beveiliging;
• Receptie / huismeester.

ZEKERHEIDSTELLING

Een bankgarantie, model ROZ, of waarborgsom ter grootte van drie maanden huurpenningen en servicekosten, te vermeerderen met omzetbelasting.

HUUROVEREENKOMST

De op te stellen huurovereenkomst is conform de overeenkomst die door de Raad voor Onroerende Zaken in februari 2015 is vastgesteld en zoals gehanteerd wordt door de Nederlandse Vereniging van Makelaars NVM met de bijbehorende Algemene Bepalingen.

Lees meer Lees meer

Plan een bezichtiging of stel een vraag