Papendorpseweg 91 - 99

Uitgelichte services

 • 24H toegang

  Je heb 24 uur per dag toegang tot je eigen kantoor

 • Airconditioning

  Deze locatie beschikt over een airco waardoor er altijd een prettig klimaat is op de werkvloer

 • Bemande Receptie

  Uw gasten worden vriendelijk ontvangen en voorzien van een kop koffie

 • Coffee Corner

  Geniet dagelijks van een heerlijk cappuccino en praat gezellig bij met je collega’s

 • Flexibele huurtermijnen

  Je kan hier eenvoudig op en afschalen wanneer jouw bedrijf groeit

 • Lift

  Ook voor de minder validen beschikt men hier over een lift

Omschrijving

ALGEMEEN
Op SECOYA geven we elke dag aandacht aan de natuur, work-life balance, duurzaamheid, verbinden, ontmoeten en uw gezondheid. Het wordt allemaal samengebracht op de beste plek om te verblijven: SECOYA.

SECOYA is een levendige werkomgeving en bestaat uit vijf gebouwen, die in aard en omvang van elkaar verschillen. SECOYA biedt een duurzaam concept van internationale allure op een eersteklas zichtlocatie en combineert een gezonde werkomgeving met uitstraling en exposure. SECOYA biedt zeer hoogwaardige kantoorruimte, gecombineerd met een breed scala aan voorzieningen voor zijn huurders. Zo beschikt de campus onder andere over een gezamenlijk restaurant voor alle huurders, verschillende aanbieders van flexibele kantoorruimten en een eigen SECOYA Service Point. Kortom, SECOYA biedt feel good kantoorruimte in een hoogwaardige en aantrekkelijke omgeving.

Huurders die zich inmiddels hebben gevestigd op de SECOYA zijn onder andere Noordhoff Uitgevers, Color Business Centrum, Baker Tilly Berk accountants, Bakerstreet, Herbalife, Commvault, Teleperformance, Sociale Verzekeringsbank, Ingram Micro en Tribes.

FACILITEITEN DIE HET WERKEN NOG LEUKER MAKEN
SECOYA biedt de volgende faciliteiten:
• restaurant met open keuken
• dagelijks verse maaltijden
• wekelijkse bootcamp
• SECOYA Service Point
• vergadercentrum
• professionele kantoorruimtes.

In gebouw C bevinden zich de centrale faciliteiten van SECOYA, te weten een centrale bar/lounge met koffiebar en het restaurant. Verhuurder draagt zorg voor een gemeenschappelijke lunchfaciliteit in gebouw C. De kosten voor de gemeenschappelijke lunchfaciliteit zijn in de huur verdisconteerd. In aanvulling op deze kosten betalen huurders de kosten voor het daadwerkelijke gebruik van de lunchfaciliteit.

Tegen betaling kan op flexibele basis extra kantoor- en vergaderruimte worden gehuurd. In gebouw A en B wordt deze service aangeboden door Color Business Center.
In gebouw C, achterin het restaurant wordt via het SECOYA Service Point een grote vergaderzaal te huur aangeboden met ruimte voor 30 personen in een vergaderopstelling en 70 personen in een theateropstelling. In gebouw B, in het SECOYA Service Point worden tevens twee vergaderzalen met een capaciteit van 10 personen te huur aangeboden.
Tevens biedt het SECOYA Service Point leenfietsen aan en worden er wekelijks bootcamps georganiseerd. Zowel de fietsen als de bootcamps worden kosteloos aangeboden.

NIEUWE PARKEERNORM VAN 1:35
SECOYA beschikt over ruime parkeergelegenheid deels naast en onder de gebouwen. Het SECOYA terrein is afgesloten middels slagbomen. Huurders hebben toegang tot dit parkeerterrein middels een “state-of-the art” (Skidata) parkeersysteem met kentekenherkenning en kaartlezers.
Het parkeerterrein van Secoya beschikt thans over 1.025 parkeerplaatsen. Dit betekent voor de verhuur beschikbare kantoorruimte een voor Utrecht en Papendorp unieke parkeernorm van 1:35.

BEZOEKERSPARKEERPLAATSEN
Op SECOYA zijn 50 parkeerplaatsen voor bezoekers beschikbaar. De parkeertarieven voor bezoekers bedragen:
– uurtarief € 4,65;
– dagkaart € 40,00.
Daarnaast bevindt zich op loopafstand het Transferium P+R Papendorp (kosten parkeren zonder gebruikmaking van het openbaar vervoer € 4,69 per dag en met openbaar vervoer € 5,00 per dag).

ELEKTRISCHE LAADPALEN
Verhuurder heeft verspreid over het terrein, onder elk gebouw, meerdere elektrische oplaadpalen voor elektrische en hybride auto’s geplaatst voor algemeen gebruik. Het elektraverbruik is voor rekening van de gebruiker.

SECOYA SERVICE POINT
Voor alle vragen, verzoeken of storingen kunnen de bewoners en gasten van SECOYA op locatie terecht bij één loket en één centraal telefoonnummer. Het SECOYA Hospitality Team, bestaande uit een hospitality manager, een gastvrouw en een technisch manager, die allen van 9 tot 5 fysiek aanwezig zijn op het SECOYA Service Point in gebouw B. Het SECOYA Service Point is ingericht om direct te kunnen acteren op meldingen en storingen en daarnaast in te spelen op verzoeken voor extra dienstverlening.

SECOYA PORTAL EN APP
Er is voor alle huurders een hospitality portal beschikbaar waar informatie en het laatste nieuws wordt gedeeld. Hiervan is ook een app beschikbaar.

BEREIKBAARHEID
SECOYA ligt op het bedrijventerrein Papendorp, op het kruispunt van de twee hoofdassen van Nederland, de A2 (Amsterdam-Maastricht) en de A12 (Arnhem-Den Haag). Papendorp is zowel per auto als per openbaar vervoer goed bereikbaar.
Papendorp heeft een directe op- en afrit aan de A2 en de A12 en heeft via de spectaculaire Prins Clausbrug een directe verbinding naar het centrum van de stad. Dankzij de vrije busbanen zijn er de hele dag door snelle en hoogfrequente verbindingen van en naar Utrecht CS, het OV-hart van Nederland.

ENERGIELABEL
Alle gebouwen zijn voorzien van energielabel A.

STATE-OF-THE-ART OPLEVERINGSNIVEAU
Alle gebouwen beschikken standaard over een zeer hoogwaardig opleveringsniveau, inclusief de navolgende aanwezige voorzieningen:

• klimaatinstallatie voorzien van topkoeling met onder meer verwarming (stadsverwarming) en koeling via fancoil units in de plafonds;
• systeemplafonds met geïntegreerde TL-armaturen en een bandraster haaks op de gevel per stramien-maat van 1.80 m;
• verhoogde computervloer;
• pantry aansluiting per kantoorvleugel;
• per 3.60 m een te openen raam;
• brandmeldinstallatie;
• bewegingssensoren;
• diverse personenliften;
• twee toiletgroepen per kantoorvleugel;
• mindervalide toilet.

De huidige CAT. 5E databekabeling wordt eenmalig “om niet” ter overname aangeboden en behoort niet tot het gehuurde.

VLOEROPPERVLAK GEMETEN CONFORM NEN 2580
Voor de verhuur is beschikbaar:

SECOYA Gebouw A (Papendorpseweg 99):
Bouwlaag -1: 2 archiefruimten ca. 69 m2 (van 25 m2 en 44 m2) (beschikbaar)

SECOYA Gebouw B (Papendorpseweg 97):
Bouwlaag 3: ca. 1.203 m2 (ca. 524 m2 en ca. 679 m2)
Bouwlaag 4: ca. 1.115 m2 (ca. 590 m2 en ca. 525 m2)

SECOYA Gebouw C (Papendorpseweg 95):
Bouwlaag 1: ca. 1.194 m2 v.v.o.

SECOYA Gebouw E (Papendorpseweg 91):
Bouwlaag 2: ca. 653 m2 v.v.o.
Bouwlaag 2: ca. 411 m2 v.v.o.

ICT INFRASTRUCTUUR
De kantoorgebouwen beschikken over een uitgebreide en hoogwaardige CAT. 5E data infrastructuur en tevens over een glasvezelaansluiting.
Er is per gebouw een actieve glasvezelaansluiting op SECOYA aanwezig en internetaansluitingen zijn geregeld door Uniscape/Eurofiber. Het staat huurders vrij om een provider van internet te kiezen.

HUURPRIJS
Kantoorruimte: vanaf € 180,00 per m² per jaar.
Parkeerplaatsen: € 1.500,00 per parkeerplaats per jaar
Archiefruimte: € 70,00 per m² per jaar.

Genoemde bedragen te vermeerderen met omzetbelasting.

HUURBETALING
De huur en het voorschot servicekosten, te vermeerderen met de omzetbelasting, per kwartaal vooruit.

SERVICEKOSTEN
€ 45,00 per m² per jaar, te vermeerderen met omzetbelasting, als verrekenbaar voorschot op basis van nacalculatie, voor de kosten van de leveringen en diensten.
Administratiekosten ad 5% over de leveringen en diensten.

RECEPTIE BIJ SECOYA GEBOUW A
Secoya Gebouw A: op de begane grond bevindt zich een algemene, bemande receptiebalie. Gedurende kantoortijden worden gasten van de huurders opgevangen en doorverwezen door de receptioniste.
De extra vaste kosten voor de receptiefaciliteiten bedragen € 7,50 per m2 gehuurd vloeroppervlak per jaar te vermeerderen met omzetbelasting, en worden met de bovengenoemde servicekosten in rekening gebracht. Het bedrag wordt jaarlijks geïndexeerd.

KOSTEN GEMEENSCHAPPELIJK LUNCHFACILITEIT
De kosten voor de gemeenschappelijke lunchfaciliteit zijn reeds in de huur verdisconteerd. In aanvulling op deze kosten betalen huurders kosten voor het daadwerkelijke gebruik van de lunchfaciliteit.

ZEKERHEIDSTELLING
Een bankgarantie, model ROZ 2018, ter grootte van drie maanden huurpenningen en servicekosten, te vermeerderen met omzetbelasting.

HUURCONTRACT
Gebaseerd op het model Kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2015, zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM), met de bijbehorende algemene bepalingen.

AANVAARDING
In overleg, door de al aanwezige voorzieningen kan een huurder snel operationeel zijn.

Lees meer Lees meer

BEREIKBAARHEID SECOYA ligt op het bedrijventerrein Papendorp, op het kruispunt van de twee hoofdassen van Nederland, de A2 (Amsterdam-Maastricht) en de A12 (Arnhem-Den Haag). Papendorp is zowel per auto als per openbaar vervoer goed bereikbaar. Papendorp heeft een directe op- en afrit aan de A2 en de A12 en heeft via de spectaculaire Prins Clausbrug een directe verbinding naar het centrum van de stad. Dankzij de vrije busbanen zijn er de hele dag door snelle en hoogfrequente verbindingen van en naar Utrecht CS, het OV-hart van Nederland.

Faciliteiten

 • 24H toegang
 • Airconditioning
 • Bemande Receptie
 • Coffee Corner
 • Flexibele huurtermijnen
 • Lift
 • Lounge
 • Lunch faciliteiten
 • Pantry
 • Printen
 • Schoonmaak service
 • Snelweglocatie
 • Vergaderruimtes
 • WiFi

Plan een bezichtiging of stel een vraag