Orteliuslaan 1, Utrecht | Dit kantoor huren? | Deskfinder.nl

Orteliuslaan 1

Omschrijving

WERKEN OP HET KRUISPUNT VAN NEDERLAND
Business Park Papendorp is een unieke kantoorlocatie met veel groen, prachtige architectuur en een hoge concentratie sterke en zichtbare dienstverleners. Dagelijks werken er ruim 12.000 mensen. Het is onderdeel van de stad Utrecht, maar de ligging en parkachtige opzet geven het een campus-gevoel met een hele eigen identiteit.

Creative Valley Papendorp zit op de best bereikbare snelweglocatie van Nederland: Business Park Papendorp. Direct zichtbaar en bereikbaar vanaf de A12 en A2, en binnen 8 minuten OV van Utrecht CS bieden wij ondernemingen en zelfstandigen hoogwaardige werkplekken, serviced offices en ons unieke vergaderconcept Youmeet. In onze high-end faciliteiten en services vind je alles wat je verwacht. En nog veel meer waar je nooit aan had gedacht.
De bushalte is voor de deur van Creatieve Valley Papendorp gelegen.

THE WAY WE WORK TODAY
Bij Creative Valley werk je vandaag al op de werkplek van morgen. In onze flexibele, high-end kantoorlocatie draait het om inspiratie, interactie en het faciliteren van ontmoetingen. Het resultaat is een werkomgeving waar je je prettig voelt en efficient werkt, en waarin je onderdeel wordt van een betrokken groep ondernemers en ondernemingen. Samen tellen zij op tot een actieve en kleurrijke community van ambitieuze gelijkgestemden.

ONZE COMMUNITY
Van de open architectuur tot de prikkelende kunst en van de talloze community events tot de inrichting van onze brasserie: Creative Valley is ontwikkeld en ingericht om inspiratie, toevallige ontmoetingen en kruisbestuiving te faciliteren.
Het is de dagelijkse werkplek voor een zeer gevarieerde groep (creatieve) ondernemers en bedrijven, van media tot fintech en van design tot gezondheidszorg. Al die onafhankelijke werkende talenten, bloedgroepen en bedrijfsculturen tellen samen op tot een actieve, kleurrijke community waarin je elkaar inspireert, vooruithelpt en samenwerkt. Creative Valley voelt meer als een club, dan als een kantoor!

ONZE EXTRA’S – DIENSTEN & FACILITEITEN DIE HET VERSCHIL MAKEN.
Wat gebouw, diensten en faciliteiten betreft hebben we overal over nagedacht. Wij zorgen dat alles perfect is, zodat jij je volledig kunt focussen op waar jij goed in bent.

Bij Creative Valley verzorgen we alles wat jij nodig hebt om meer uit je werk te halen. Maar dan beter. En makkelijker. En lekkerder. Voor de gebruikers van onze boxen en werkplekken bieden we vele extra’s.
Van stijlvol interieurdesign tot extreem snel internet, van een biologische brasserie tot serviced boardrooms en van permanente kunst tot hoogwaardige ondersteunende diensten. We hebben alles wat je verwacht. En veel waar je nooit aan had gedacht.

* HOSTS & STAFF
Mogen we je gasten verwelkomen, pakjes ontvangen, of kunnen we je op een andere manier helpen? Je zegt het maar. Ons enthousiaste en betrokken team van hosts en medewerkers staat klaar om je te helpen waar ze kunnen.

* LA VALLÉE BRASSERIE
In onze brasserie wordt dagelijks tegen een geringe vergoeding van € 4,77 per persoon per dag een lunch geserveerd. Onze chefs maken fantastische en gezonde lunches op basis van dagverse producten. Verder kun je hier de hele dag tegen kostprijs verse sapjes, een heerlijk ontbijtje of gezonde snacks krijgen. Een borrel met bitterballen of een vijfgangendiner kan trouwens ook. Koffie en thee kosten € 2,50 per persoon per dag (prijspeil 2024).

* BOARDROOMS
Speciaal voor gebruikers van boxen en werkplekken zijn er vier volledig geoutilleerde boardrooms met alle A/V voorzieningen tot 12 personen.

* COMMUNITY AREAS
Creative Valley is ontwikkeld voor interactie en inspiratie. Je vindt dus overal ruimtes waar je elkaar ontmoet, ideeën deelt en elkaar verder helpt. Deze ongedwongen kruisbestuiving leidt tot verrassen- de combinaties en onverwachte samenwerkingen. Creative Valley voelt meer als een club dan als een kantoor.

* COMMUNITY EVENTS
We organiseren veel events voor de community. Van Bootcamp tot BBQ, van de DJ op vrijdag tot thema- diners en van expert sessies tot hackatons. Alles mag, niets moet. Jij hebt zelf iets te vieren? In overleg verzorgt onze ervaren staff alles tot in de puntjes.

YOUMEET
Ons prijswinnende Youmeet vergaderconcept is verrassend, inspirerend en volledig ingericht om deelnemers meer uit een meeting te laten halen.

MAKKELIJKER, INTERACTIEVER, BETAALBAARDER
Midden in het bruisende hart van Nederland hebben wij het gebouw, de faciliteiten en
de community die jou helpen iedere dag het meeste uit je werk te halen. Dit zijn onze beloftes aan jou.

EEN BESTEMMING OP ZICH
Een uitnodigend en inspirerend kantoor werkt niet alleen lekker, maar straalt ook af op de identiteit van je bedrijf. De kwaliteit van de voorzieningen, het hoogwaardige interieurdesign, de moderne kunst en de open architectuur van het gebouw: alles bij Creative Valley telt samen met de identiteit van jouw organisatie op tot een unieke bestemming waar mensen graag komen. Een klassieke win-win situatie dus.

BESCHIKBAAR VOOR DE VERHUUR
Op dit moment zijn beschikbaar:
– 4e en 5e verdieping: box 4.1 en box 5.1 ter grootte van totaal circa 439 m2 v.v.o.

Box 4.1 en box 5.1 zijn met een interne trap met elkaar verbonden. Het is niet mogelijk om de boxen los van elkaar te huren.

De genoemde metrages zijn inclusief een toeslag van 35% voor toedeling algemene en gemeenschappelijke ruimten. De toedeling van 35% is voor het gebruik van de algemene ruimten, onder andere de brasserie, lounge, flexplekken en high-end vergaderruimten in het kantoorgebouw.

PARKEERGELEGENHEID
Parkeerplaatsen in de half verdiepte parkeergarage op eigen terrein, op basis van een parkeernorm van 1:50.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het kantoorgebouw wordt opgeleverd met de volgende voorzieningen:
• ruime entree met representatieve hal met een videowall;
• een brasserie met terras inclusief keuken met bediening door een cateraar (gekozen en gecontracteerd door gezamenlijke huurders);
• zeer lichte vides waarin hoofdtrappenhuis en lift zijn ondergebracht;
• sanitaire groepen voor dames en heren en per verdieping
• mindervalide toilet en douche op de 1e en 3e verdieping;
• een door cateraar beheerde pantry met volautomatische bonenkoffiemachine per verdieping;
• 4 (vier) riante high-end vergaderkamers voorzien van complete audiovisuele installaties (beeldschermen en PC) te bedienen en reserveren met een AMX reserveringssysteem;
• opbouwverlichtingsarmaturen (circa 250 lux);
• werkkast per etage;
• overwerktimer;
• glad afgewerkte anhydrietvloeren, voorzien van huidige vloerbedekking;
• warmtepompsysteem voor zowel koelen, verwarmen en ventilatie (inductie units Solid-Air type OKNI vrijhangend);
• kabelgoten ten behoeve van elektra, data en telefoon (mogelijkheid tot draadloos netwerk);
• supersnel internet door glasvezelaansluiting UNET CityLAN 100 Mb/s met Wifi internet Access voor de public areas;
• de zogeheten public areas zijn geheel gemeubileerd;
• de boxen worden casco opgeleverd (geen scheidingswanden en bekabeling) doch met vloerbedekking;
• in alle ruimtes is een draadloos (2,4 en 5 GHz) data- en voicenetwerk geïnstalleerd dat een extensie is van de netwerken van de respectievelijke huurders. Bestaande IT apparatuur kan worden aangesloten op het bedrade of het draadloze netwerk, al naar gelang de behoefte.

ENERGIELABEL
Creative Valley Papendorp beschikt over een energielabel A. Het gebouw is tevens ‘Paris Proof’.

HUURTERMIJN
In overleg, 5 jaar met een aansluitende verlengingsperiode van 5 (vijf) jaar.

VOORSCHOT SERVICEKOSTEN
€ 60,00 per m² per jaar, te vermeerderen met omzetbelasting, als voorschot op basis van nacalculatie, bij vooruitbetaling per kwartaal te voldoen, voor de kosten van leveringen en diensten.

KOSTEN HOSPITALITY SERVICES
€ 35,23 per m² per jaar te vermeerderen met omzetbelasting, als bijdrage voor onder andere:
• ontvangst van de gasten;
• catering;
• brasserie;
• bevoorraden van de pantry’s;
• hand- en spandiensten.

AANVAARDING
In overleg, spoedig.

Lees meer Lees meer

Kenmerken

Algemeen

Huurprijs € 275 /m2/jaar

Servicekosten € 60 /m2/jaar

Aanvaarding

Bouw

Hoofdfunctie Kantoorruimte

Oppervlakten

Oppervlakte 439 m2 (in units vanaf 439 m2)

Indeling

Aantal bouwlagen 6 bouwlagen

Plan een bezichtiging of stel een vraag