Kantoorruimte huren Niels Bohrweg 121, Utrecht | Deskfinder.nl

Niels Bohrweg 121

Omschrijving

ALGEMEEN
De locaties van Hofclub Werken & Vergaderen zijn sfeervolle werk- en vergaderlocaties in Woerden en Utrecht. Hofclub faciliteert vergaderingen en bijeenkomsten tot 130 personen, bieden ruime en lichte (flex)werkplekken aan en verhuren kantoorruimten. Door de warme uitstraling en centrale ligging zijn wij een perfecte locatie om te werken en te vergaderen.

Door de moderne en huiselijke ambiance maakt de locatie in Utrecht tot een plek waar je snel thuis voelt. In het gebouw van het Utrechtse participatiebedrijf UW legt Hofclub de verbinding tussen het zakenleven en de maatschappelijke visie waar UW voor staat; werken aan een samenleving waarin iedereen meewerkt naar vermogen. Zodat iedereen zijn talent kan ontwikkelen en plezier heeft in het leven. Dit alles geeft een extra dimensie aan werken en vergaderen op deze locatie.

Bij Hofclub Utrecht zijn beschikbaar voor verhuur sfeervolle ergonomisch gemeubileerde flexplekken en kantoorruimten met per ruimte instelbare klimaatbeheersing. Hofclub onderscheidt zich met een uitgebreid servicepakket. Een bemande receptie met ervaren gastvrouw die uw gasten ontvangt, gratis toegang en gebruik van de ‘break-out rooms’ en de sfeervolle vergaderkamers met audiovisuele hulpmiddelen* vraag naar de voorwaarden. Gratis koffie/thee, toegang tot het lounge café en restaurant, gebruik van de printerfaciliteiten en (mede)gebruik van de WiFi-verbinding behoren allemaal tot de diensten waar u als huurder gebruik van kan maken.

BEREIKBAARHEID
Eigen vervoer:
Het kantoorcomplex is per auto uitstekend bereikbaar. De op- en afrit nummer 7 van de rijksweg A2 (Amsterdam-Maastricht) is op slechts enkele autominuten afstand gelegen. Via de Zuilense Ring (N230) is het centrum van Utrecht alsmede de rijksweg A27 perfect bereikbaar.

Openbaar vervoer:
Op 300 meter ligt een bushalte waar op regelmatige basis bussen van en naar NS-station Utrecht Centraal (reistijd ca. 20 minuten) en NS-station Maarssen (reistijd ca. 10 minuten).

VLOEROPPERVLAK
Voor de verhuur is beschikbaar op de begane grond; flexwerkplekken en kantoorruimte;

Kantoor Indeling Metrage Huurprijs per maand
Kantoortuin 2 plug-and-play (flex) werkplekken € 175,00 – 225,00
Unit 86 3 werkplekken 32 m2 v.v.o. € 550,00
Unit 87-88 6-7 werkplekken één geheel 70 m2 v.v.o. € 1.000,00

Huurprijzen per maand, inclusief de vaste servicekosten. Parkeerplaats te huren à € 75,00 p.m. Huurprijzen te vermeerderen met omzetbelasting.

Er is ook de mogelijkheid om opslagruimte te huren.

PARKEERGELEGENHEID
Het kantoorgebouw beschikt over circa 12 parkeerplaatsen. De parkeernorm bedraagt 1 parkeerplaats per unit. Daarnaast is er in de directe omgeving voldoende parkeergelegenheid op de openbare weg.

OPLEVERINGSNIVEAU
De kantoorruimte wordt opgeleverd met de volgende voorzieningen:
• ingerichte werkplekken (verstelbare bureaus, -stoelen en kasten);
• huidige scheidingswanden;
• vloerbedekking;
• mechanische ventilatie met topkoeling;
• ready-to-go ICT infrastructuur;
• gebruik bedrijfsrestaurant van UW; The Colour Kitchen
• gemeenschappelijke pantry met boven en onder kastjes, magnetron combi, vaatwasser en koffieautomaat;
• gebruik vergaderzalen vanaf 6 tot 130 personen tegen overeengekomen fair use uren p.m.;
• receptie met doorverwijsfunctie;
• gemeenschappelijke WiFi.

AANVAARDING
In overleg.

VOORWAARDEN EN CONDITIES

HUURPRIJS PARKEERPLAATS
€ 900,00 per parkeerplaats per jaar.

BTW-HEFFING
Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Indien een huurder niet voldoet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria zal de huurprijs zodanig worden verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig wordt gecompenseerd.

HUURTERMIJN
Vanaf 1 (één) jaar met een aansluitende verlengingsperiode van 1 (één) jaar.

HUURBETALING
De huur en het voorschot servicekosten, te vermeerderen met omzetbelasting, per kwartaal vooruit.

HUURPRIJSHERZIENING
Jaarlijks, voor het eerst 1 (één) jaar na huuringangs-datum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens het consumenten-prijsindexcijfer (CPI), reeks voor alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

SERVICEKOSTEN
De genoemde huurprijs is inclusief de servicekosten, voor de navolgende leveringen en diensten, te vermeerderen met omzetbelasting:

• levering gas, water, elektra inclusief vastrecht;
• vuilafvoer;
• onderhoud technische installaties;
• onderhoud buitenterrein;
• schoonmaak algemene ruimten;
• glasreiniging buitenzijde;
• glasverzekering buitenzijde;
• medegebruik wifi;
• 5% administratiekosten over bovenstaande leveringen en diensten.

Bovenstaande lijst is niet limitatief. Verhuurder behoudt zich het recht voor genoemde leveringen en diensten en speciale voorzieningen uit te breiden of in te krimpen en het door huurder te betalen aandeel in de kosten dienovereenkomstig te wijzigen.

ZEKERHEIDSSTELLING
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huurpenningen en servicekosten, te vermeerderen met omzetbelasting. Deze bankgarantie dient te worden gesteld voor de sleuteloverdracht en dient te worden afgegeven door een in Nederland erkende en gevestigde bank-instelling, conform het standaard ROZ-model 2018.
Over een waarborgsom wordt geen rente vergoed.

HUUROVEREENKOMST
De op te stellen huurovereenkomst is conform de overeenkomst die door de Raad voor Onroerende Zaken in februari 2015 is vastgesteld en zoals gehanteerd wordt door de Nederlandse Vereniging van Makelaars NVM met de bijbehorende Algemene Bepalingen.

Lees meer Lees meer

Plan een bezichtiging of stel een vraag