Kantoorruimte huren Herculesplein 371, Utrecht | Deskfinder.nl

Herculesplein 371

Omschrijving

ALGEMEEN
Het Stadion ‘Galgenwaard’ is op een ideale plek gelegen, direct aan de afrit van de Waterlinieweg aan de oostzijde van Utrecht. Het Stadion behoort tot het “Galgenwaard” complex, hier wordt het voetbalstadion gecombineerd met kantoor- en bedrijfsruimte.

Voor de verhuur zijn diverse uiteenlopende ruimtes beschikbaar, van kantoorruimte tot showroom! In het stadion zijn onder andere FC Utrecht, Sushi Today, Basic Fit, het Gezondheidscentrum Galgenwaard, Apotheek Koert en Bruinsma Rijscholen gevestigd.

Tevens zijn er veel sportgerelateerde bedrijven gevestigd. Zo is aan de zuidzijde het Sportcentrum Galgenwaard gerealiseerd waarin een atletiekhal en sporthallen zijn ondergebracht. Aan de oostzijde is het ROC Sport College en aan de noordzijde zijn onder andere de hoofdingang van FC Utrecht en de hardloopwinkel RunnersWorld gevestigd.

Het Stadion is zowel met de auto als het openbaar vervoer goed te bereiken. Op korte afstand zijn de wegen A2, A12, A27 en A28 gelegen. Verder vertrekken er bussen en trams vanaf de dichtbijgelegen haltes. Zo ben je binnen circa 10 minuten op Station Utrecht Centraal Station.

BEREIKBAARHEID
Eigen vervoer:
Het complex is goed bereikbaar met eigen vervoer en is gelegen op korte afstand van de rijkswegen A2, A12, A27 en A28.

Openbaar vervoer:
Op zeer korte afstand gelegen van de bushalte waar verschillende buslijnen in directe verbinding staan met het Centraal Station Utrecht (reistijd circa 10 minuten). Voorts is op korte afstand een sneltramhalte van de sneltram die om de 5 minuten vertrekt.

VLOEROPPERVLAK
Voor de verhuur zijn beschikbaar:

Westzijde
• circa 200 m² v.v.o. kantoorruimte op de begane grond;
• circa 450 m² v.v.o. showroomruimte op de begane grond.

Noordzijde
• circa 336 m² v.v.o. kantoorruimte op de begane grond;
• circa 120 m² v.v.o. kantoorruimte op de 2e verdieping;
• circa 120 m² v.v.o. showroom-/kantoorruimte op de begane grond (dit metrage is uit te breiden met circa 75 m2 v.v.o.

De genoemde metrages zijn inclusief het aandeel voor de algemene en gemeenschappelijke ruimtes.

PARKEERGELEGENHEID
Op het omringende parkeerterrein aan de noordzijde en in de parkeergarage ‘Galgenwaard’ is betaald parkeren van toepassing. De abonnementen voor parkeerplaatsen zijn door huurder zelfstandig aan te huren bij Q-Park, de exploitant.

De totale parkeercapaciteit van het gehele Galgenwaard gebied omvat circa 1.300 parkeerplaatsen.

OPLEVERINGSNIVEAU
Huidige staat/in overleg.

De aansluiting en het verbruik van data- en telecommunicatievoorzieningen zijn niet in de huurprijs begrepen en dienen door huurder zelf te worden verzorgd en betaald.

AANVAARDING
Per direct.

VOORWAARDEN EN CONDITIES

HUURPRIJZEN

Westzijde
• circa 200 m² v.v.o. kantoorruimte op de begane grond; € 140,00 per m2 per jaar
• circa 450 m² v.v.o. showroomruimte op de begane grond; € 150,00 per m2 per jaar

Noordzijde
• circa 336 m² v.v.o. kantoorruimte op de begane grond; € 160,00 per m2 per jaar gemeubileerd en inclusief ruime tuin,
• circa 120 m² v.v.o. kantoorruimte op de 2e verdieping; € 140,00 per m2 per jaar
• circa 120 m² v.v.o. showroom-/kantoorruimte op de begane grond (dit metrage is uit te breiden met circa 75 m2 v.v.o. € 150,00 per m2 per jaar.

De huurprijs van de showroomruimte is in overleg.

Genoemde bedragen te vermeerderen met omzetbelasting.

BTW-HEFFING
Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Indien een huurder niet voldoet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria zal de huurprijs zodanig worden verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig wordt gecompenseerd.

HUURTERMIJN
De huurtermijnen kunnen in overleg worden overeengekomen.

HUURBETALING
De huur en het voorschot servicekosten, te vermeerderen met omzetbelasting, per kwartaal vooruit.

HUURPRIJSHERZIENING
Jaarlijks, voor het eerst 1 (één) jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens het consumenten-prijsindexcijfer (CPI), reeks voor alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

SERVICEKOSTEN
De servicekosten bedragen € 35,00 per m2 per jaar, op basis van voorschot en nacalculatie, te vermeerderen met omzetbelasting:

ZEKERHEIDSSTELLING
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huurpenningen en servicekosten, te vermeerderen met omzetbelasting. Deze bankgarantie dient te worden gesteld voor de sleuteloverdracht en dient te worden afgegeven door een in Nederland erkende en gevestigde bankinstelling, conform het standaard ROZ-model 2018.
Over een waarborgsom wordt geen rente vergoed.

HUUROVEREENKOMST
De op te stellen huurovereenkomst is conform de overeenkomst die door de Raad voor Onroerende Zaken in februari 2015 is vastgesteld en zoals gehanteerd wordt door de Nederlandse Vereniging van Makelaars NVM met de bijbehorende Algemene Bepalingen.

Lees meer Lees meer

Plan een bezichtiging of stel een vraag