Noordvest 18-20, Schiedam | Dit kantoor huren? | Deskfinder.nl

Noordvest 18-20

Omschrijving

In dit bijzondere pand van voorheen de woningstichting, zijn sinds enkele jaren enkele diensten van (semi-)overheid gevestigd.
Maar uiteraard zijn deze units ook geschikt voor andere ondernemingen. Gezien de ligging nabij het centrum, station en uitvalswegen zijn meerdere doelgroepen denkbaar. De Branderspoort en omgeving kenmerkt zich door de nieuwbouw die de afgelopen jaren is uitgevoerd in zowel woningen als bedrijfsmatig onroerend goed. De komende jaren zal dit een vervolg krijgen door de ontwikkeling van het Dirkzwager terrein in aansluiting op het nabijgelegen Brandweer complex. Rondom de wijk zijn bus, tram, metro en ook het NS-station binnen enkele minuten bereikbaar.

De Branderspoort ligt in het centrum van Schiedam, maar is toch prime te bereiken met de auto. Binnen enkele minuten is de oprit van de A20 (Hoek van Holland-Utrecht) te bereiken die op haar beurt weer op slechts enkele kilometers afstand verbonden is met de A13 (Rotterdam-Den Haag) en de A4 (Rotterdam-Amsterdam). Daardoor zijn de luchthaven “Rotterdam Airport”, het
havengebied, het Westland en alle steden in de Randstad uitstekend bereikbaar.

Lees meer Lees meer

Kenmerken

Algemeen

Huurprijs

Aanvaarding In overleg

Bouw

Hoofdfunctie Bedrijfsruimte

Oppervlakten

Oppervlakte m2 (in units vanaf 235 m2)

Plan een bezichtiging of stel een vraag