Karel Doormanweg 48, Schiedam | Dit kantoor huren? | Deskfinder.nl

Karel Doormanweg 48

Omschrijving

Object
Te huur turn-key kantoorruimte in gebouw Karel Doormanweg 48, prominent gelegen op bedrijventerrein ‘Vijfsluizen’ aan de westzijde van Schiedam. Een zeer goede locatie langs de A4. Het kantoorgebouw vormt een zelfstandig onderdeel van het kantorencomplex S-DOCK; bestaande uit twee kantoortorens, in het midden een kantoorgebouw van vier verdiepingen hoog en eronder een ruime parkeergarage voor gemeenschappelijk gebruik. De verdiepingen zijn modern ingericht met onder andere luxe pantry’s, glazen scheidingswanden, ruime open space gebieden, led verlichting. Gebruikers van het gebouw Karel Doormanweg 48 kunnen gebruik maken van voorzieningen van het naastgelegen gebouw S-Dock aan de Karel Doormanweg 66, waar een koffiebar annex lunchfaciliteiten gerealiseerd wordt op de begane grond.

Omgeving
Bedrijventerrein Vijfsluizen is een modern bedrijventerrein waar veel maritieme bedrijven van naam gevestigd zijn. Vijfsluizen is zeer centraal gelegen en uitstekend bereikbaar. Hotel en lunchfaciliteiten zijn in de omgeving gelegen en door de ligging aan de Ring Rotterdam zijn bestemmingen in de Randstad en Europoort/Maasvlakte uitstekend bereikbaar.

Bereikbaarheid
Bedrijvenpark Schiedam Vijfsluizen is uitstekend bereikbaar zowel met eigen als ook met openbaar vervoer. Het pand is gelegen direct naast metrostation Vijfsluizen met directe verbinding naar Pernis en Rotterdam Centraal. Tevens is op loopafstand de metro naar Hoek van Holland bereikbaar.

Door de ligging direct aan de A4 aan de voet van de Beneluxtunnel zijn de snelwegen A20/A13 en A15 binnen enkele minuten bereikbaar. Bedrijvenpark Vijfsluizen ligt zeer strategisch ten opzichte van Rotterdam, het Havengebied / Europoort / Maasvlakte en Den Haag / Amsterdam.

OV: Schiedam Centraal 15 min. Rotterdam Centraal 18 min. Den Haag 43 min en Schiphol 60 min.
Auto: A4 op 1 min. Rotterdam Waalhaven 10 min. Rotterdam Centrum 15 min. Den Haag 20 min.
Fiets: 10 minuten fietsen naar Schiedam centrum.

Beschikbaarheid
Voor de verhuur is 2.197 m² v.v.o. kantoorruimte beschikbaar verdeeld over de begane grond en 3 etages. Het zelfstandige kantoorgebouw wordt volledig turn-key, voorzien van een moderne inrichting opgeleverd en is verdeeld als volgt:

Verdieping Metrage
verdieping BG 596.6 m²
verdieping 1 701 m²
verdieping 2 679,4 m²
verdieping 3 220,1 m²

Metrages zijn Verhuurbaar Vloer Oppervlak (v.v.o.) inclusief omslag algemene ruimte conform NEN2580 rapportage d.d. 21 juni 2016

Huurprijzen
Kantoorruimte: € 175,- exclusief b.t.w.
Parkeren: € 1.200,– per plaats per jaar exclusief b.t.w.

Parkeren
Er is een eigen (gedeelde) parkeergarage met totaal 222 plaatsen, waarvan er 47 zijn bestemd voor huurders in dit kantoorgebouw. De garage beschikt over een aantal laadpalen voor algemeen gebruik. Direct naast het pand is een openbare (gratis) P+R gelegen.

Huurtermijn
5 of 10 jaar met aansluitende verlengingsperioden van telkens 5 jaar.

Voorschot servicekosten
Nader te bepalen.

De navolgende leveringen en diensten omvatten:
• energieverbruik zowel individueel als algemeen;
• algeheel onderhoud en keuring installaties;
• schoonmaak algemene ruimten en glasbewassing;
• hospitality diensten;
• beveiligingsdiensten.

Energielabel en duurzaamheid
Het gebouw wordt momenteel opnieuw gecertificeerd en zal op label A+ uitkomen.

Huurprijsherziening
Jaarlijks, voor het eerst een jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurgarantie
Voor oplevering van de ruimte te verstrekken ter grootte van een betalingsverplichting van minimaal 3 maanden inclusief b.t.w.

Omzetbelasting
Huurder dient bereid te zijn een volmacht aan verhuurder af te geven om mede namens hem, huurder, een verzoek te richten tot de Inspectie der Omzetbelasting om de huurpenningen te mogen belasten met omzetbelasting.

Uitgangspunt is dat huurder het gehuurde gedurende de gehele huurperiode voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimum percentage of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties.

Lees meer Lees meer

Plan een bezichtiging of stel een vraag