Havenstraat 30, Schiedam | Dit kantoor huren? | Deskfinder.nl

Havenstraat 30

Omschrijving

Algemeen.
Te huur circa 222 m² turn key kantoorruimte op de 2e verdieping van het fraaie kantoorgebouw gelegen op de kop van de Havenstraat 30 te Schiedam. Vanuit het kantoor kijkt men uit over de Nieuwe Maas, Pernis en Heyplaat Rotterdam. Bij het kantoor worden 5 parkeerplaatsen aangeboden. Het kantoor is in 2022 opgekapt en verdeeld in een aantal vergader en kantoor kamers en is direct te betreden.

De Havenstraat is een bedrijventerrein in Schiedam, gelegen op een landtong tussen de Wilhelminahaven en de Spuihaven, naast Park Maasboulevard. Via de A4 is het uitstekend bereikbaar.

Bereikbaarheid
Per auto
Uitstekend bereikbaar. De op- en afritten van rijksweg A4 richting Dordrecht/Breda en Den Haag/Amsterdam liggen op korte afstand van onderhavig gebouw. Ook rijkswegen A20 en A15 bevinden zich in de directe omgeving.

Openbaar vervoer
Bus 54 vanaf Station Schiedam Centrum heeft een halte op 15 minuten lopen.
De Watertaxi naar Rotterdam en Vlaardingen heeft een halte aan de Havendijk en de waterbus heeft een halte aan de Maasboulevard.

Voorzieningen.
Het object zal turn-key worden opgeleverd inclusief:
• centrale entree op de begane grond;
• toegang tot gehuurde middels royale trap;
• topkoeling en mechanische ventilatie;
• kozijnen voorzien van dubbele beglazing;
• internet – en telefonieaansluiting;
• ingericht met kantoren en een vergaderkamer;
• keukenopstelling;
• glazen scheidingswanden;
• gescheiden dames en heren toiletruimte;
• vloerbedekking.

Huurprijs
Kantoorruimte € 150,– per m² per jaar, exclusief b.t.w.
Parkeren € 1.100,- per plaats per jaar exclusief b.t.w.

Huurtermijn
In overleg

Oplevering
Per medio november 2024.

Servicekosten
€ 47,50 per m² per jaar, exclusief b.t.w.

Parkeren
Op eigen terrein zijn 5 te naam gestelde parkeerplaatsen beschikbaar bij het gehuurde. De aanwezige laadpalen worden ter overname aangeboden.

Energielabel
De kantoorruimte beschikt over energielabel A.

Huurprijsindeling
Jaarlijks, voor het eerst een jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurgarantie
Voor oplevering van de ruimte dient huurder een bankgarantie te verstrekken ter grootte van een betalingsverplichting van minimaal 3 maanden inclusief b.t.w.

BTW
Over de huurprijs zal b.t.w. in rekening worden gebracht. Indien b.t.w. niet in rekening kan worden gebracht, geldt een nader te bepalen opslag op bovengenoemde huurprijzen.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) model februari 2015. Met bijbehorende algemene voorwaarden en aangevuld met de bepalingen van verhuurder.

Algemeen.
Deze vrijblijvende en globale informatie met betrekking tot voormeld onroerend goed is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door De Mik Bedrijfshuisvesting B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Lees meer Lees meer

Kenmerken

Algemeen

Huurprijs € 150 /m2/jaar

Servicekosten € 47,5 /m2/jaar

Aanvaarding In overleg

Bouw

Hoofdfunctie Kantoorruimte

Oppervlakten

Oppervlakte 222 m2 (in units vanaf 222 m2)

Indeling

Aantal bouwlagen 1 bouwlagen

Plan een bezichtiging of stel een vraag